reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dawidowe od nas też Wszystkiego najlepszego dla Laurki z okazji pierwszych urodzin!!!! Wycaluj ja mocnoooooo

Dziewczynki przepraszam ale mam ostatnio malo czasu na wszystko...Synuś wymaga tyle uwagi,że nawet na codziennie obowiązki mam niewiele czasu.:-(.Przyznam,że podczytuje co to piszecie ale niestety tylko tyle...

Ale poeim Wam jeszcze,ze czekam teraz na okres (za dwa dni powinien byc) i tak sie zastanawiam czy nasz miesiac staran o Hanie poszedl na marne czy nie;-):-) .Czy dalej bedziemy musieli pracowwac czy juz nie trzeba :-D

Lauruśko nasza kochana!
Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek!
Żeby mamusia zawsze była uśmiechnięta i miała dla Ciebie duuużo czasu!
Żeby tatuś nareszcie przyjechał do Polski i rozpieszczał Cię każdego dnia!
Żeby dziadkowie szaleli na Twoim punkcie!
I żebyś zawsze miała od życia to, co najlepsze!!!

Natolinku, trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie Pudzianka!
Sheeney, a może już lada dzień napiszesz, że chodzisz w dwupaku? Tego Ci życzę.
Dobranocka, leż, leż grzecznie i poglaskaj brzuszek ode mnie. I Justynkę, rzecz jasna, też.

Dawidowe

z najlepszymi życzeniami na pierwsze urodzinki

tort.jpg

Ja dziś króciutko,nie mam czasu,bo ogarniam hawirę- wczoraj byłyśmy u brata,dziś moze pojedziemy do Dziadków,ale to jak bratu się zechce;)
Nat- zdrówka dla Piotrusia:***.A co do trzymania butli,to mi się wydaje,że on nie "nie potrafi",tylko po prostu sprytny jest i woli,jak ktoś mu daje:)-ja to widziałam wyraźnie u mojej Amelki,dopiero niedawno sama sobie pije,a tak to rozkładała łapki i za nic nie chciała jej trzymać-ot,leniuszek;).
Ida- a dziś Twoje wirtualne imieniny,wiesz?;)
No i na koniec najważniejsze:-):tak:
WSZYSTKIEGO NAJNAJNAJ DLA PIERWSZEGO ROCZNIACZKA U NAS:-):-):-):-).
Lauritko:***
roczek laura.jpg

hej
ja też wpadam jak przeciąg (bo mój M wziął Miłosza na spacer,więc wykorzystując chwilę muszę zrobić kilka rzeczy):-)Chciałabym przede wszystkim pewnej damie złozyć życzenia urodzinowe...
A więc Laurko: Roczek to magiczna data,
która uchyla przed tobą rąbek świata.
Już gaworzysz, biegasz, skaczesz,
już nawet coraz mniej płaczesz.
W tym magicznym dniu,
życzę ci krasnoludków siedmiu,
życzę ci cukierków bez liku,
i słonika w kapelusiku:-):-)
Sto lat nasz pierwszy Roczniaczku:-)
gallery-102621069-500x500.jpg

Natolinko zdrówka zdrówka zdrówka dla Piotrusia:*:*i wirtualne buziaczki specjalnie dla niego od e-ciotki:-)
sheeney życzę Wam tego by wasze miesięczne starania nie poszły na "marne" i by w brzuszku była już mała Hania (lub mały Heniu;-))
Alicja życzę Wam udanego wypoczynku nad wodą:-)
Beti przyjemnego* ogarniania chaty:-)(*jeśli to może być przyjemne):-D
Dziulencjo jak tam Twoja nocka...Leane dała pospać????i jak tam %% już wywietrzały??!!:-D
Makucku gdzieżeś Ty??!!!:-)
Roxi,Kania jak tam po wczorajszych baletach??!!!:-D
Sarisko widzę że ostro wzięłaś się za basen i ogólne dbanie o siebie że zniknęłaś z bb...oj nie ładnie tak nas opuścić...wracaj szybko!!!:-)
Aniawa jak tam porządki??(ogarnęłaś wszystko??!!)aaa i udanych dożynek:-)
aaa i zapomniałabym Doriska pozdrawia wszystkie mamusie i po weekendzie do nas wróci (a dzisiaj świętuje urodziny małżyka) i wykorzystując tą okazję życzę jej J aby skoczył po móżdzek do głowy i by docenił jaki ma skarb obok siebie!!!:-)

a teraz uciekam życząc Wam przyjemnej niedzieli:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wczoraj Oli dostała superowego misia od mojej koleżanki maskotka,która śpiewa popolsku 3 piosenki
''zuzia'' ,''a ja rośne' i jeszcze coś.A dzisiaj wycieczka do zoo z moją mam i M. bardzo udana Oli zadowolona teraz padła i śpi.
Natolin zdrówka dla pudzianka

Dawidowe wszystkiego najlepszego z okazji roczku dla małej a,ale to szybko zleciało.1710_1.jpg

stripMYmind,Kania suwaczkowe gratki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry