reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja wróciłam z fontanny, padam, bo jeszcze rano na działce byliśmy, ale fajnie ciepło, teraz nam auto jakieś wyje z dobra godzinę pod oknem, alarm się włączył i ktoś nie raczy wyłączyć.

Kania, Elwirka i Strip-
Jeszcze wy zostałyście do Gratulacji suwakowych :-)

Witam wieczorową porą...

Spóźnione ale szczere gratulacje suwaczkowe dla Dobranocki i Justysi.

Wszystkiego naj naj naj dla Laury z okazji ukończenia magicznych 12 m-cy i dla jej dumnej mamy Dawidowe.

Gratulacje suwaczkowe dla Strip, Elwirki i ich cudownych pociech !!!

Dużo zdrówka dla Piotrusia Natolin.

Roxannka super, że zadowolona jesteś po baletach :-)

Szczerze przeczytałam wszystko, ale brak sił na szczegółowe odpisanie - wybaczcie !!!
Wesele super, normalnie nogi wchodzą mi do d***, na moich stopach nie mam miejsca gdzie bym nie miała pęchęrza... Wytańczyłam się za wszystkie czasy, balowaliśmy do 4, wróciliśmy do domu a w drzwiach stoi babcia z Oliwią na rękach. Nie chciała zasnąć więc wzięłam ją do Nas i spaliśmy do 7, pobudka mleko babcia wstała zajęła się nią a my pospaliśmy jeszcze do 9. Popołudniu byliśmy na poprawinach ale na krótko, bo Oliwka już zmęczona była, poza tym teraz tylko mama, ruszyć się nie mogę nigdzie... Dziękuję za gratki suwaczkowe wszystkim, które o Nas pamiętały. Dobrej nocki, jutro na pewno już będę z Wami ale dziś muszę odpocząć.

Ostatnia edycja:
noooo właaaśnie :zawstydzona/y: KANIA, STRIP, ELWIRKA suwaczkowe gratki dla Was i Waszych diecióffff :happy::laugh2::tak:

KANIA cieszę się, że weselicho udane. Ja w dalszym ciągu mam doła z powodu tego, że my na takowe pojechać nie dalismy rady :angry: odpoczywaj i wracaj jutro zregenerowana i pełna chęci do wiadomoczego.
ROXI ooo i Ty też się wyszalałaś? muszę to napisać - ZAZDRASZCZAM [patrz post do Kani]. Odnośnie wawy to niestety ale wyjazd stoi pod znakiem zapytania gdyż nowy akumulator = min. 500zł = wypłata dopiero ok.14.IX :-( udanego wieczorku! a cóż to za drinki Twoj ślubny wymyślił? no i dzisiaj sibate piję za Was cobyście spokonie sobie posiedziec mogli.
KROMA może nie słyszy? :-p chyba bym oszalała jakby mi tak alarm tyle czasu pod oknem wył :no:
MARGERRITA kciuki za finisz z karmieniem nocnym trzymam. Jak Tobie się uda to i ja wiary w moje odstawienie Liczki nabiorę.
NAT to się właśnie instynkt macierzyński nazywa :tak:
ELWIRKA czemu az tak źle sie czujesz?
SHEENEY oby starania zostały JUŻ uwieńczone sukcesem!

i nie wiem co jeszcze :rolleyes2::rolleyes::-p chyba to, że powoli jakąs pracoholiczką się staję :szok:

Ostatnia edycja:
makuc jak krostki u Alicji?
dawidowe jak w żłobku?
doris gratuluję pierwszych kroczków
rysia fajny nowy avatarek
ida i ja bym się chętnie na korki z angielskiego załapała
Efcia gratki suwaczkowe
mała mi co do korków to dobry pomysł. ja też kiedyś myślałam o tym bo również w klasie biochem byłam ale uważałam, że za mało wiem a teraz żałuję....
Alicja fajnie, że w pracy jest ok. oby tak dalej. trzymam kciuki.
margerrita suwaczkowe gratki
Dziulka najwspanialsze życzenia urodzinowe!!!
Dobranocka gratki suwaczkowe
Nat współczuję Piotrusiowi. mam nadzięję, ze angina szybko minie.
Laurko najcudowniejsze życzenia dla ciebie z okazji Twoich pierwszych urodzinek!!!!
kania, elwirka, strip suwaczkowe gratki!
roxi fajnie, że wieczór panieński udany
kania super, że wybawiłaś się tak dobrze na weselichu

NAT ja mam podobnie ale u mnie to z powrotu do pracy wynika :-(
MAMAAGUSI dziękuję, że pytasz. Krostki dzisiaj były-nie było - były ledwo widoczne. Także mam niezłą zagadkę. Szkoda, że dzieci takich małych komputerków nie mają, na ktorych wszystko by się wyświetlać mogło...

ja tylko szybciutko życzę wszystkiego najwspanialszego dla dwóch wspaniałych Oliwek a im mamusiom Kani i Elwirce gratki suwaczkowe:-)

i uciekam bo Miłosz jeszcze nie śpi!!!!ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!;-):wściekła/y::szok:

reklama
witam wieczornie

Laurko kochana z okazji roczku ciocia Dziula wraz z Léane zycza ci wszystkiego najpiekniejszego, zebys rosla na najwieksza dume swoich rodzicow otoczona wianuszkiem oddanych przyjaciol i zebys spelnila kazde swoje malutkie marzenie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry