aniawa
Fanka BB :)
Ale ze mnie gapa. Wczoraj rano napisałam, potem miałam tu jeszcze zajrzeć, ale mieliśmy niezapowiedzianych gości i z tego wszystkiego w końcu nie złożyłam życzeń urodzinowych naszej Laurce
Dawidowe najmocniej przepraszam za opóźnienie. Urodzinowe STO LAT dla twojej Laury!
Strip, Kania, Elwirka, Baśka dla waszych maluszków suwaczkowe gratki (wybaczcie, że lekko spóźnione)!
Natolin mój od niedawna dopiero pije sam. Wcześniej nie było mowy o samoobsłudze. Próbowałam mu wręczać butlę, ale nie chciał jej trzymać. W dzień jest mniejszy problem, bo ma bidon. Chociaż, jeśli wręczę mu butelkę (na siedząco), nie wie co z nią zrobić i ciągnie jak przez słomkę. Oczywiście nic nie leci, więc się denerwuje :-)
Sheeney trzymam kciuki za efekty waszych starań
Dobra, czas poprasować i uciekać do pracy. Dzisiaj mam aż jedną godzinę i to na popołudniu. Kompletnie bez sensu, bo jutro dla odmiany będę siedziała od rana do wieczora- 10 godzin. Ehh, jakby nie można tego racjonalniej rozłożyć. Miłego dnia!
Dawidowe najmocniej przepraszam za opóźnienie. Urodzinowe STO LAT dla twojej Laury!Strip, Kania, Elwirka, Baśka dla waszych maluszków suwaczkowe gratki (wybaczcie, że lekko spóźnione)!
Natolin mój od niedawna dopiero pije sam. Wcześniej nie było mowy o samoobsłudze. Próbowałam mu wręczać butlę, ale nie chciał jej trzymać. W dzień jest mniejszy problem, bo ma bidon. Chociaż, jeśli wręczę mu butelkę (na siedząco), nie wie co z nią zrobić i ciągnie jak przez słomkę. Oczywiście nic nie leci, więc się denerwuje :-)
Sheeney trzymam kciuki za efekty waszych starań

Dobra, czas poprasować i uciekać do pracy. Dzisiaj mam aż jedną godzinę i to na popołudniu. Kompletnie bez sensu, bo jutro dla odmiany będę siedziała od rana do wieczora- 10 godzin. Ehh, jakby nie można tego racjonalniej rozłożyć. Miłego dnia!
Taka jedna godzina rozbija cały dzień....