reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
DAWIDOWE wszystkiego co najlepsze Twojej rocznej już Laurce :))))

NAT czyli jednak u Pudzianka angina się "wykluła" :-( niech szybko do zdrowia wraca! tak sobie pomyślałam, że masz dobra intuicję. Ja pewnie bym czekała, gdyż takie obajwy nie kwalifikowałyby się dla mnie do wizyty u lekarza.

ja dzisiaj cały dzień z rodzicami spędziłam. Liczka była tak szczęśliwa, że sama pod pełnym wrażeniem byłam. A teraz czas nadgonić germanizacyjne sprawy i wieczorem jestem z Wami :laugh2:

Ostatnia edycja:
:rofl2:Hej!

Dziulka spóźnione,ale baaardzo szczere życzenia urodzinowe!!!!!
dobranocka gratki suwaczkowe(spóźnione)

Dawidowe wszystkiego najnajnajlepszego dla cudownej Lauruni!!!!!

images

natolinko zdrówka dla Piotrusia:*****
Ida ja też zauważyłam(jak beti),że masz "forumowo-nickowe"imienieny:-D:laugh2:

Hej kochane, ja tylko na chwilke coby się zameldować że żyje ;-)
Wieczór panieński udany, pobawiłam się, pośmiałam, popiłam i wytańczyłam :-):-):-)Wróciłam do domu o 3 więc całkiem nieźle :rofl2:
Dzisiaj też dzień full wypełniony bo brat z dziećmi przyjechał i dopiero pojechał, był plac zabaw i wyprawa na lody, ogólnie super dzień bo pogoda dopisała :tak:
A na wieczór mąż wymyślił dzisiaj maraton filmowy i że jakies wymyślne drinki zrobi, więc pojechał do sklepu po składniki, oby tylko Patryk ładnie poszedł spać :rolleyes2:

A teraz najważniejsze :-)

dawidowe, najlepsze życzenia urodzinowe dla naszej kochanej Laurki, dużo zdrowia i uśmiechu przez cały następny roczek!!! Ucałuj ją mocno od cioci i od Patryczka :***

505110Can.jpg
kania, elwirka, strip, suwaczkowe gratulacje dla waszych pociech oczywiście też składam :-):-):-)

nat,
dużo zdrówka dla Piotrusia!

makuc,
kiepska sprawa z tym samochodem i przykro mi, że przez to na wesele nie mogliście pojechać :-(a czy ja dobrze dedukuje że wasz przyjazd do wawy stoi pod znakiem zapytania :confused: mam nadzieje, że nie :no:

kania, też chyba ostro zabalowała wczoraj bo się jeszcze nie pokazała :-p czekamy na relacje z wesela :tak:

sarisa, doris,
jakoś mało zaglądają do nas :sorry:

Dobra uciekam bo zaraz bedziemy Patryka kąpać a potem wieczór tylko we dwoje :-):-):-)
Miłego wieczoru wszystkim życze i przespanych nocek :tak:

Ostatnia edycja:
Ojjjj,zapomniałam o suwaczkowych gratkach:zawstydzona/y:

strip,kania,elwirka suwaczkowe gratulacje dla waszych dzieci;-)

roxannka super,że panieński się udał i dzisiejszy dzień też(na marginesie-był baaardzo podobny do mojego wczorajszego:tak:). Miłego maratonowania się i drinkowania. A @ poszła? Bo u mnie zawitała wczoraj wieczorem...

MAKUC wiesz, może to dlatego, że on nigdy nie gorączkował, więc jakoś byłam niespokojna i coś mnie tknęło, żeby jechać do tej przychodni.

dzięki dziewczyny, jesteście kochane, mam nadzieję, że Pudziankowi szybko przejdzie.

reklama
dziulkaspoznione ale wielkie sto lat
me2you.jpg

dawidowe wielkie gratulacje dla niuniu i wszytskiego naj ) bo roczek obchodzi dziś
drewniane-literki-dla-dziecka-laura-2.jpg

Roxannka co do "starych kciuków" to mialam pewna rozmowe, ale niestety cztery litery z tego wyszly
efa gratulacje dla Olusia,
rysia szkoda mi Twojej kolazanki, ale moze wlasnie teraz bedzie bardziej silna, choc taka strata bardzo boli
eliwrka to raczje piesek je :)
ida wow, by tak dalej, u nas niestety musi byc kolysnaka a do tego przycisniecie do lozeczka, bo wstaje jak sie go nie trzyma

no i stalo sie, dzis Patryk zlecial z wyrka, wygladalo strasznie, na szczescie bardziej sie przestraszyl niz cos sobie zrobil, ale jak lezal taki powygiany na dole to ciary mnie przeszly
nieprzespanych noc ciag dalszy, zdecydowanie zaczynam walczycz nocnym cycaniem, ostatnia ilosc to ok. 6 pobudek w nocy i mlody zasypia tylko przy cycu a ja mam tego juz dosc,:angry::angry::angry: nie jestem wielkim smoczkiem zaczynamy od dzis bo mielsimy gosci i nie chcielismy robic drakonskich scen

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry