reklama

Październikowe Mamy 2010

Sheeney, bo teraz Was jest dwóch: Ty i Twój Brzuch :-D Nie dziwię się ekscytacji... Pamiętaj ze ciaże na ogół różnią się od siebie przebiegiem - więc tego Ci życzę skoro poprzedniej nie wspominasz najlepiej...

Doris, schudnie Ci Dodo jak nic... Strasznie mi go żal... Tulę :*

reklama
Sheeney a teraz rozumiem. I jak Dobranocka pisała najważniejsze, zeby Fasolka była zdrowa, a kilogramy same spadną ;-) jak zaczniesz biegać za małym Tomikiem i Hania to zobaczysz, a właśnie widziałaś nasze mamusie co 2 mają jakie laseczki :-), że hoho to chyba coś w tym jest. I życzę Ci, żebyś tą ciążę lepiej zniosła
Kroma,Rysia nocki współczuję ..................

zdążyłam sie tylko zorientoważ, że SHEENEY jest zafasolkowana :laugh2: tak więc, GRATULACJE WIEEEEELKIE !!!!!!! i niech Dzidzia się megasuper w brzuszku rozwija!. Ze DODO chorutki, więc zdrówka dla niego i jeszcze NAT i PUDZIANKOWI gratulejszyny suwaczkowe slę! jeszcze tylko miesiąc i rok wspólnego życia będzie za Wami :tak:
reszte doczytam zapewne wieczorerm, gdyz Alutek ode mnie się choróbskiem zaraziła i mam maly sajgon w domu :-(

MAKUC zdrówka dla Was!!!
DORIS i dla Dorianka też.
Biedne dzieciaczki!

no to zaczynam, mam nadzieję, że nikogo nie pominę i nikt urażony sie czuć nie będzie:
ONESMILE gdzieś zaginęła :-(
MALUTKA, KASIA33, MORIAM, LADYGAB, MINIU, ELIZABENNETT, LUTYMAŁGOŚ, KRUSZYNKA, PSZCZYLASZCZKA, USKA, MILA, KATTHE, MAGNOLIA.
To takie dziewczyny, których naprawdę dawno nie było i które jakoś się nam zawieruszyły ;-) bo są takie co rzadko piszą,ale usprawiedliwiły się, że mają dużo pracy czy coś ;-)
na razie tyle, cd na pewno będzie :-D

Ostatnia edycja:
Sarisa chętnie bym zagłosowała ale zdjęcia brak !!!
Mamaagusi, Sarisa, Paolcia co do bejbika kolejnego to chcieć znaczy móc więc do roboty :-)
a żeby to było takie proste.... Agusia z rodzeństwem by musiała mieć wspólny pokoik bo nie mamy warunków póki co żeby były osobne a nie wiem czy by się to udało takie starsze dziecko z budzącym się jeszcze w nocy maluchem. no i o ile dziewczyny są pozytywnie nastawione w kwestii finansowej to ja się właśnie głównie tego boję bo my tylko z wypłaty małża żyjemy.

beti, kroma, ida współczuję nocki
Nat, mila gratki suwaczkowe dla waszych synków

Agusia wstała dziś o 9:30. normalnie jakiś dzień dobroci dla mnie zrobiła... a teraz się narazie grzecznie bawi i nawet nie marudzi. znalazłam ostatnio szkołę policealną i nie mogę się z nią skontaktować... nie wiem czy nie zamkneli a byłaby to dla mnie jedyna możliwość spełnienia moich marzeń....

paranoja jakaś!!! co 5 minut muszę się logować na nowo:angry:czyżby nowa wersja firefoxa mi coś poprzestawiała czy co? kto sie zna??? bo oszaleję!!!!:crazy:

1) sheeney, natuś, a u mnie teraz słońce się przebiło przez chmurzyska wiec moze spacerek wyjdzie:-)
2) sheeney, będzie ok!!! wagą się nie przejmuj;-)najważniejsze żeby ta ciaża same miłe wspomnienia zostawiła:tak:i tym bardziej cię podziwiam że tak szybko (i ze w ogóle;-)) zdecydowałaś się na drugą dzidzię mimo nieciekawych doświadczeń w ciąży z T:tak:
3)SARISKA, a ja drugi raz zagłosować nie mogę, bo ostrzeżenie wyskakuje że już głosowałam:crazy:bez sensu:dry:

załoga śpi, łazienka jako tako ogarnięta, pranie wstawione, łeb umyty, teraz prasowanie czeka:sorry2:

reklama
Hej!

Jestem, jestem...

Dziekujemy za pamięć :tak: Ja nawet zapomniałam że dziś jest 8 :zawstydzona/y: Gratki suwaczkowe dla Natolin i jej synka! (i dziękuję że pamiętasz i czuwasz nad wszystkim! :-))

Jakoś ostatnio nie mam czasu wpaść i poczytać. Ciągle coś do zrobienia. Jeszcze do tego Patryk jest taki marudny :no: Chyba zęby idą, widać że go dziąsełka bolą :no: usypianie go teraz to jakiś horror, tyle to trwa a śpi króciutko, w nocy się budzi... Masakra jakaś a w ciągu dnia ciągle muszę być przy nim bo inaczej ryk...

Postaram się wpaść później...

aaa i gratki dla sheeney - super że są dwie kreseczki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry