Witam Was wszystkie wieczorową porą. Moje 60 minut wolnego czasu spożytkowałam na kąpiel, kolację i BB. Niedługo trzeba będzie iść spać, żeby rano wcześnie wstać i wytrzymać 9h w pracy.
Alicja mocno trzymam kciuki za kursik!
Ewuś jak kupki? Mam nadzieję, że już po wszystkim.
Sarisa wierzę, że dasz radę wszystko pięknie wykończyć. Masz do tego talent a za małe pieniądze też są fajne rzeczy!
Dobranocka dobrze, że masz takie wsparcie w Mężu.
Co do wsparcia ehh mój M. to nic nie robi. Jestem już na skraju depresji. Przychodzę do domu z pracy a tu milion brudnych naczyń, bałagan jak cholera. Tak więc ja w tym domu: sprzątam, piorę, gotuję, zmywam naczynia, chodzę do pracy i jeszcze zajmuję się dzieckiem i zakupami. Ostatnio to nawet już śmieci wynieść musiałam bo zalegały kilka dni! I jak tu nie popaść w deprechę?! Jestem wykończona.. Uciekam do pracy żeby mieć chwilę spokoju :/
Alicja mocno trzymam kciuki za kursik!
Ewuś jak kupki? Mam nadzieję, że już po wszystkim.
Sarisa wierzę, że dasz radę wszystko pięknie wykończyć. Masz do tego talent a za małe pieniądze też są fajne rzeczy!
Dobranocka dobrze, że masz takie wsparcie w Mężu.
Co do wsparcia ehh mój M. to nic nie robi. Jestem już na skraju depresji. Przychodzę do domu z pracy a tu milion brudnych naczyń, bałagan jak cholera. Tak więc ja w tym domu: sprzątam, piorę, gotuję, zmywam naczynia, chodzę do pracy i jeszcze zajmuję się dzieckiem i zakupami. Ostatnio to nawet już śmieci wynieść musiałam bo zalegały kilka dni! I jak tu nie popaść w deprechę?! Jestem wykończona.. Uciekam do pracy żeby mieć chwilę spokoju :/
ROXI dzięki DAWIDOWE teraz wiem, że Ty to taka mała ściemniara jesteś
tyjesz ale chyba w uszach z tego wniosek ;-) a moja familia zdrowo -chora tzn. Alicja już jest w pełni sił, ja jakotakosmarkato a D. lezy i kwiczy, bo wiadomo: chory facet = facet umieracjący typu "niedotykajmnie, daj lekarstwa, zarazumrę aaaaa boooli, nie wstanę, nie dam rady, udusze się od kaszlu brraaaaa" [a w rzeczywistości trochę kaszle, troche ciągnie nosem ale jakoś na umieranie mu się nie zbiera ;-)]

następnym razem to ja wszystkie swoje fałdki wyeksponuje, a nie będę ich ukrywać jak do tej pory
mam komunikat że z tego maila już był głos oddany :-(