Witam się z Wami w ten niedzielny wieczór.
Na początek chciałabym złożyć Frogg, Elizabeth - Waszym Dzieciaczkom Wszystkiego Najlepszego w okazji 1 roczku oraz suwaczkowe gratulacje z okazji okrągłej miesięcznicy Renacieborysek, Cambrii, Daa, Gosi i Waszym Pociechom.
Dobranocka super waga Wojtusia, jeszcze chcesz czekać? Ja to pewnie bym już chciała mieć to za sobą.
Dziulka, Natolin u Nas szczotka też ma branie.
Margerrita wy też za tydzień urządzacie urodzinki? Super, że Patryk przekonał się na dobre do wody, że zakupy udane.
Gosia zazdroszczę takiego spania u Amelki.
Dawidowe super, że lokator się znalazł, że Laura już się zaaklimatyzowała na dobre w żłobku, gartuluję 6 ząbka.
Mała_mi co u Ciebie???
Ika216 zazdraszczam takiego wypadziku nad jeziorko.
Makuc a co u Ciebie??? Coś przez weekend mało Cię było, pracowałaś???
Roxannka jak Patryk???
Powiem Wam, że tak fatalnej nocki nie miałam od narodzin Oliwii, spałam zaledwie 3 h w ciągu tej nocy, od 3 do rana kosmos zero spania :-( Od 19 do 3 pobudki średnio co 45 minut. Przyczyna - mamy dwie dolne dwójki, na dodatek wysyspka na plecach, plamy na buzi, wczoraj stan podgorączkowy plus 4 kupy a dziś temp. brak, kup też. Byłyśmy dziś rapem 15 minut na spcerze bo wiało jak w "kieleckim" a Kundzi dalej z nosa się leje więc ze żłobka jutro nici a ja od jutra pracuję więc na pewnoe wesoło będzie.
Szczerze jestem kłębkiem nerwów od piątku i wszystko się odbija na mojej rodzince, z mężem kontakt nadal chłodny, wczoraj jeszcze sobie przeskrobał...