dziulcia ale za to przecztalam prosze o wybaczenie. i teraz nie wiem czy nie doczytalam czy narazie nie wiadomo co z praca nowa i wstydzilam sie zapytac. i pamietam ze pisalas ze twoja kluseczka ladnie rzypelzala do lazienki ze juz na czworakach ladnie staje i z niecierpliwoscia czekam na pomiar jej predkosci jak wystartuje i gratuluje umiejetnosci czesania siea ze odwrotna str to nie istotne i wagi gratuluje bo u nas 3 kg mniej i pewnie znow peditra marudzic bedzie...

kolejna pobudka o 3.30- alarm butlowy
.Potem się jeszcze położyłam,ale ciężko było mi usnąć,raczej takie lekkie drzemki to były.O 7.00 znów alarm...padam na pysk...
Patrykowi tak w nosie furczało, że o 1 w nocy w ruch poszła frida, no i spanie już tylko u nas w łóżku było, a wiadomo co to za spanie z wiercącym się dzieciem 

Wczoraj pojechaliśmy do prywatnej przychodni na taki dyżur weekendowy, ale było jakieś zatrzęsienie chorych dzieci, jak się dowiedzieliśmy że przed nami jest jakieś 20 dzieci
;-):-) ucałuj Alutke mocno ode mnie i od Patryczka z okazji jej dzisiejszego święta :-):-):-)