reklama

Październikowe Mamy 2010

ROXI to ja o korepetycje na pw proszę ;-) odnośnie wykorzystania prezentu to prawidłowo. Przynamniej teraz Twój mężczyna wie dokładnie jak się zdejmuje to co Ci zakupił :laugh2: poza tym zadowolona i to BARDZO. I takim oto optymistycznym akcentem idu blanociać. jutro czeka mnie [a raczej D.] ważny dzień. A że swego mena mam zamiar fizyczną obecnością na obronie wesprzeć to musze się wyspać... :*

reklama
ciekawe jak u nas bedzie wygladac nocka dzisiaj.... wczoraj o tej porze sie zaczynal grozny placz i krzyk... oj bolala ja bidusie glowka....
KANIA ja nie skacze, ja sie wlasnei upijam:)))))))))))))))))))))))))))))))))

paolcia, wizja powrotu do pracy i mnie przeraża :baffled: chociaż jeszcze do końca do mnie nie dociera :no: chyba dotrze na dzień przed i pewnie spac w nocy nie bede mogła :-(

kania, oj tak my z makuc to wogóle ostatnio szalejemy :rofl2: a do twojego avka przyzywczaić się nie moge :sorry::-p

makuc
, jutro kciuki do rana będę zaciskać za twojego D. :-) chociaz wiem że to tylko formalność będzie ;-) no i ciesze się żeś zadowolona dzięki mnie spać poszła :-D

dziulka, upijaj się, na zdrowie! masz co opijać :tak:a Leane niech śpi spokojnie!

Ja tez ciekawa jestem jaka nocka u nas bedzie :confused: mąż własnie powłóczył nogami do sypialni i ja sie powoli udaje w tamtym kierunku ... kolorowych snów kochane :*

Przepraszam...:((((Taaaakiego posta mi wcięło ,jak torcik dla Isi i Julci chciałam wkleić:((((

Wszystkiego najnaj naj dla Dziewczynek i ich mam roczek.jpg
A także gratki suwaczkowe dla Błażejka Kasis i Tomaszka Kaahy.

Jestem taka smutna,bo tyle się namęczyłam,żeby wreszcie wszystkim porządnie odpisac...:((((
eeeech...:((((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry