reklama

Październikowe Mamy 2010

ELWIRKA mi się wydaje, że zjadła cos co ją zatkało po prostu. A może za mało pije? hmm... ja bym probiotyk przez pewien czas spróbowała dawać. U nas tez na samym początku urozmaicania diety Alicji się taki pseudo zaparcia porobiły i pomoglo raz, dwa.
NAT ale masz sny :szok:
HAPPY posta skasnęło? buuu :-(
KANIA ooo avek znowu zmieniony? teraz Twoja Oliwka z niego wygląda? ekstra!

miałam napisać więcej i co? Alutka drze sie od 20 min. z drugiego pokoju i chyba trzeba jakos temu zaradzić :-( a już tak ładnie jej to zasypianie w dzień wychodziło :no:

reklama
Jeszcze suwaczkowe gratulacjie dla kasis i kaahy. Buziaki dla Waszych synków!

Wow !!! Same nowe awatarki! Piękne ;-)

Dobranocka Ciebie tez dopadł e-wirus? Zdróweczka i to szybko ,zebyś miala siłę na ten wielki dzień,który czeka Cię już niebawem.

Kania jak Twoje przeziębienie?I jeszcze@ do tego wszystkiego przylazła :-( buuu.

Paolcia i dziulka waszym córciom z gilami do pasa tez zdróweczka życzę!!!

paolcia jakkolwiek to brzmi to zyczę 'miłego' powrotu do pracy! ;-)

dziulka własnie przeczytalam wczorajszego newsa o pracy . No i zarąbiste warunki oferują!No i tak bliziutko :-). Mam nadzieję ,że się normalnie opiłas wczoraj!!!! Bo powód masz!!! jeszcze raz - gratuluję!

sheeney oh pamiętam te moje przespane dni jak w ciąży byłam. Rozumiem doskonale. A ogólnie jakieś dolegliwości ciążowe już Cię dopadają?

Rysiaczku czasem tak jest ,ze brak nam cierpliwości i nerwy nas zżerają. Życzę Ci ,zeby takich chwil było jak najmniej.

E-lona Tobie życzę upragnionego wypoczynku!

Efa Precz z dołkami. Po co będziesz wydawać kasę na psychologa? Sama się z tym rozpraw. Twarda babka z Ciebie , dasz radę!!!! Tulam i posyłam pozytywne fluidki!!! No i brawa dla Olusia ,ze polubił mm.

Ika weekend w kuchni? Hmmmn....oby mimo wszystko był to bardzo przyjemny weekend , no i fajnie ,ze wzięłas sobie poźniej wolne. Trzeba odreagować, a co! ;-)

ikaa i u Ciebie koleżanka na rozwiązani? Uhu sporo tych dzieciaczków ostatnio się rodzi ;-) I bardzo dobrze! Lenka będzie miala fumfelkę ;-)

makucku no fajnie ,ze tak wszystko nadrobilas ... ale gdzie wieści o Tobie? Nie mam co napisac :-(
No chyba tylko szacuneczek za (już ponad) 3000 postów. O dziś wielki dzień Twojego D. Trzymam kciuki!!!!!

margerrita zdrówka!

Elwirka głowka do góry i zycze szybkiego uporania się z problemami!!! :-( A może Oliwce czopek pomoze się wypróżnić? Próbowałas? O jednak się udało! Oby kryzys zażegnany!

renata fajnie ,ze zakupki udane i po co Ci te wyrzuty sumienia?! Daj spokój ;-)

temat – kolczyli widze był wczoraj . Ja to jako dziecko mialam przekłute uszy i nie pamiętam czy bolało. W podstawówce jednak zaszalałam z kolezanką i zrobiłysmy sobie jeszcze po trzy dziurki w uchu. Oczywiscie z czasem wyrosłam z tego i pozostaly mi tylko standardowe dwie ;-). W pępku,nosie i innych częsciach ciala nie posiadam żadnych kolczyków no i jakos nie pragnę.

Roxi cieszę się ,ze urodzinki przebiegły tak milusio i zakonczyły się wyczerpujaco ;-). Ja tez zawsze mówię ,ze taki prezent w postaci seksownej bielizny to faceci robią bardziej dla siebie ;-). Oczywiscie fajnie jest wskoczyć w takie fatałaszki , tyle ze powinno się je dostawać bez okazji :-D.A książka -jaka? No i barwa za tagiego pięknego 2000-go posta!

natolin plany sobotnie widzę konkretne :-). Baw się dobrze i jak najmniejszego kaca w niedzielkę! A Twoja ilosc postów po prostu powala. Mogę tylko pogratulować, bo i tak nigdy nie dogonię ;-)

happy przykro mi ,ze stracilas posta :-(. napisz chociaż co u Was?

a co u nas?
'same old, same old' -jak mawiaja wyspiarze :p. Wszyscy zdrowi. ja trochę niewyspana , bo od kilku nocy Dodo fatalnie spi i budzi sie srednio 4 razy w ciągu nocy . No ale co zrobic?! W pracy mam sporo zajęc ale daje radę. martwilam sie ,ze ten wrzesien i październik będzie kiepski finansowo ze względu na wydatki szkolne i pozaszkolne,jakies jesienne zakupki ciuszkowe no i roczek Dorianka, a jakos tak wpadają niespodziewane pieniążki (to za sprzedane ciuszki, za rozliczenie wymiany okien - po 6 latach:szok:) i troche uratowało mi to budżet. Małż w Warszawie więc dzis sama (lubię tak od czasu do czasu) , aha i mam mocne postanowienie od października wyruszyc na siłownię. Niedaleko jest taka specjalnie dla kobiet , gdzie są opiekunki do dzieci, więc można sobie ćwiczyć a dziecko hasa w mini- figloparku pod opieką przedszkolanki. Zobaczymy

Makuc może coś ją "ugryzło".. a o której ta obrona??? Razem z Alutką idziecie???
Doris przeziębienie mija, leczę się aspiryną i rutinoooo. Super, że kaska wydala, że ambitne plany siłowe są (zwłaszcza, że opieka zapewniona) a jak małża dziś nie ma to Ty wieczór na BB spędzasz !!!
Elwirka a co to ma wspólnego z operacją???? Kolki, zaparcia???

Dzień Dobry :-)

mam takie mało pytanko ... kto mi słonko podpierniczył :confused: z samego rana było tak pięknie a teraz się jakoś tak szaro-buro zrobiło :-(

happy, buuu ja chce twego długaśnego posta przeczytać :-(

kania, na szczęście nie będę musiała bo już go zmieniłaś :-D ale ten avek podoba mi się dużo bardziej i do tego już się przyzwyczaiłam :tak:

nat,
ta alergia nas już nawet w snach prześladuje ;-) ale to znaczy że bedzie odwrotnie i żadna krostka nie wyskoczy :-)

elwirka
, oby juz Oli nie miała z kupką problemów!

dziulka,
współczuje takiej jazdy w nocy :-( doskonale wiem jak to jest bo u nas dopiero co katarek się skończył i też nieźle sie w nocy działo :yes:

makuc,
na którą obrona twojego D. ? kciuki już mi sinieją od zaciskania :-p
u nas odkąd mąż jest na urlopie, zasypianie Patryka w ciągu dnia to bajka, normalnie jestem w szoku :szok:

alicja, paolcia, wszystkiego najlepszego dla Waszych wspaniałych córeczek, Isi i Julci z okazji ich pierwszych urodzinek! STO LATEK!!! :-):-)

kasis, kahaaa, suwaczkowe gratulacje dla Waszych chłopaków, Błażejka i Tomusia :-):-):-)

Nocka całkiem niezła, mąż tylko 3 razy wstawał :-) ale pobudka tradycyjnie o 6 a ja ledwo na oczka patrzyłam, jakiś fajny sen miałam i chciałam szybko pod kołdre wracać ale nic z tego :no: mąż spał tak mocno że się nawet nie obudził więc zabrałam małego do salonu, żeby chociaż jedna osoba się wyspała ;-) dałam Ptysiowi mleczko a potem, o dziwo, poszliśmy jeszcze spać na pół godzinki :-D już dawno nam się to nie zdarzyło, ale widać on też był niedospany :tak:

kania no to elegancko ,że wracasz do zdrówka. No i powiem Ci ,ze wlasnie tak liczę po cichu ,ze wieczorek będzie dla mnie forumowy+ jakiś przystojniak 'despero' wpadnie :-D

roxi ja chyba podpierniczyłam to słonko, bo u mnie pięknie dzis!!! Jak chcesz to se po nie przyjedź :-D

Roxannka ja też mam trochę Twojego słonka. Ooo widziszz jak się szybko przyzwyczajasz :-) Ty to masz dobrze, dosypianie, męża w nocy wstawanie Kochana ameryka !!!
Doris a co się Doriankowi dzieje, ze tak się budzi teraz, zębolki??? Będzie za co wnieść toast, co nie Makuc :-)
Dziulka znowu jazdy w nocy??? zdrówka dla Leane, pewnie katarzysko ją męczy, podłożyłaś coś pod materacyk???
Nat to tylko sen !!!

Ostatnia edycja:
reklama
halo kochane
witam się i spróbuje nadrobić, choć marnie to widzę, bo jak tylko Babcia ze sklepu wróci wybywamy po płytki ;-), fugi, farby itp.................
Tylko doczytałam ta stronę i Roxi ja Ci nie ukradałam, bo ja mam słonko od tygodnia :-)
Alicja, Paolcia wszystkiego naj naj dla księżniczek roczniaczek :-) Isi i Julci
Kasis, Kahaa gratki suwaczkowe dla gentelmenów Błażejka i Tomeczka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry