reklama

Październikowe Mamy 2010

hejka:-)
Myślałam ze sobie trochę posiedzę na bb bo Miłosz miał poranną drzemkę,ale po 20 minutach już wstał a ja zdążyłam w tym czasie doprowadzić się tylko do stanu używalności i wypić kaffkę:szok:co do nocy to była taka se...o 1 się obudził i bawił się do 3 no i o 6 już pobudka na dobre więc jestem średnio wyspana,ale cierpliwość ma dzisiaj już ciut lepsza więc mam nadzieje że będzie to dobry dzień:tak:

Isia,Julcia wszystkiego najlepszego nasze kochane solenizantki:-) imagesCATW0P1G.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kania żebym to ja wiedziala co mu dolega?! Wierci sie , stęka , jęczy. Zatkam smoczkiem , to na chwilę jest spokój i znów to samo. Wypije butelkę herbatki znów zasypia i za chwile znów to samo. Najgorsze to wstawanie rano do pracy :-(

sarisa no to fajnie ,ze chciaz tu zameldowałas ,ze zyjesz , bo wlasnie mialam chwycić za telefon. Milego buszowania po sklepach.

Doris więc tak jak u Nas, płacz, stękanie, pojękiwanie, a w jakich pozycjach już śpi to ja jestem zaskoczona...
Sarisa udanych zakupów.
Rysia dużo cierpliwości i uśmiechu Ci życzę !!!

dziś jakieś seksualne podejście do pracy mam...

Dorisku zyjem, ale co to za życie buahahah ;-)
A tak na serio czy to miłe buszowanie będzie ehh niewiem.... cały czas się coś zmienia. Miałam mieć piękną mozaikową podłogę na przedpokoju i co i się okazuje, że nie będzie takiej, bo kurcze trzeba by było dorwać 3 kolory z jedej firmy i do tego jeszcze z jednej firmy- co graniczy z cudem i się poddałam i będzie gres polerowany- piaskowy, więc chyba wszystko się zleje ze sobą buu

U nas też noc do dupy... usnął o 20.30 to o 21..30 pobudka tzn wiercenie, nie chciał pić ale postękał pojęczał powiercił się suszarka poszłą w ruch i usnał ok 22.30 też pobudka parę łyczków picia i sen. O 23.20 butla 240 zjadł do sucha.... a na kolacje wrąbał cał serek wiejski:| ok 1 znów pobudka popił parę łyczków, nie chciał więcej, ale wierciłsię obroty robił stawał na głowie rzucał się z 15 minut i usnał. ok 2.50 to samo... ok 4 pił ok 100 ml i suszarka musiałą pójsć w ruch bo się wybudził i gadał:| usnał o 5 ale musiał150 mleka wydoić. dospał do 7.30 i gadał jak katarynka zadowolony. śpi gorzej przez ten katar już od 3 tyg ma praktycznie tzn jeden minałtydz przerwy i durgi.... daję zyrtec w kroplach maść do noska zobnaczymy:| ze wstydem przyznaję, że co drugie usypianie mniejwiecej musimy mieć nadal suszarkę:| a jak przebudzi się podczas dziennej drzemki, po pół h to jak dam pić i suszarkę włącze dośpi nawet igodz jeszcze... uzależnił się chyba :|

hej dziewczyny
ostatnio nie mam na nic czasu. nawet w pracy wszyscy maja w d..e, ze ja potrzebuje troche czasu dla bb i mnie praca zawalaja tak, ze nawet was poczytac nie mam kiedy, nie mowiac o odpisywaniu.

Alicjia i Paolcia - mega urodzinowe gratki dla Isi i Julci.
Kasis - gratulacje dla Błażejka.

Strip - moj tez tak w nocy ma z tym wierceniem. wstaje, siada, wierci sie, rzuca, wstaje... kurde nie wiem co z tym robic, bo im bardziej jest zmeczony tym mniej jest siadania a wiecej rzucania, co oczywiscie owocuje guziorami

a teraz lece do Tomcia, bo cos marudzi, smark jeden. chyba mu zeby ida, bo tak to nie mam pomyslu skad ten katar...

Ostatnia edycja:
reklama
doris, no właśnie żeby dostać coś bez okazji to chyba mąż musi zdradzać :-D żartuje oczywiście ;-) a książka taka babska, coś w stylu seksu w wielkim mieście, chciałam mieć coś do poczytania jak będę musiała od października przez ok godzine przez moje piękne miasto do pracy się przebijać :confused2::dry: widze, że Dodo przyłącza się do dzieciaczków budzących się w nocy, oj niedobrze niedobrze, ja tez sie zastanawiam jak ja rano do pracy wstane po takiej nocce z pobudkami :baffled: no i masz ode mnie pstryczka w nosek, mąż w wawie a ty co hę ? niełaska było przyjechać :-p mam nadzieje, że chociaż tym wieczornym pobytem na bb się jakoś zrehabilitujesz :tak: ciesze się, że finansowo nie jest tak źle jak myślałaś, to bardzo ważne bo samopoczucie odrazu lepsze :-) a i pomysł z siłownią świetny, o takim z opiekunkami nie słyszałam ale super pomysł :tak:

kania, doris, sarisa
, to podeślijcie troszke tego słoneczka bo u mnie też było było i się zmyło :-(

elwirka
, twój avatarek też super! :-)

kania, zdrówka jeszcze raz! no i od dzisiaj łącze się z tobą w @ :hmm: hahaha ale się z tej ameryki uśmiałam, normalnie raj mam :-D

sarisa
, trzymam kciuki za wybranie pięknych płytek w sklepie! :-) a o kradzież to ja bym ciebie nie podejrzewała, co najwyżej o pożyczke :rofl2:;-)

rysia, współczuje nocki i niewyspania, ale życze żeby dzionek był lepsiejszy :tak:

kania, doris, u nas dokładnie to samo w nocy się wyprawia :yes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry