R
rysia85
Gość
hejka:-)
Myślałam ze sobie trochę posiedzę na bb bo Miłosz miał poranną drzemkę,ale po 20 minutach już wstał a ja zdążyłam w tym czasie doprowadzić się tylko do stanu używalności i wypić kaffkę
co do nocy to była taka se...o 1 się obudził i bawił się do 3 no i o 6 już pobudka na dobre więc jestem średnio wyspana,ale cierpliwość ma dzisiaj już ciut lepsza więc mam nadzieje że będzie to dobry dzień
Isia,Julcia wszystkiego najlepszego nasze kochane solenizantki:-)
Myślałam ze sobie trochę posiedzę na bb bo Miłosz miał poranną drzemkę,ale po 20 minutach już wstał a ja zdążyłam w tym czasie doprowadzić się tylko do stanu używalności i wypić kaffkę
co do nocy to była taka se...o 1 się obudził i bawił się do 3 no i o 6 już pobudka na dobre więc jestem średnio wyspana,ale cierpliwość ma dzisiaj już ciut lepsza więc mam nadzieje że będzie to dobry dzień
Isia,Julcia wszystkiego najlepszego nasze kochane solenizantki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
żartuje oczywiście ;-) a książka taka babska, coś w stylu seksu w wielkim mieście, chciałam mieć coś do poczytania jak będę musiała od października przez ok godzine przez moje piękne miasto do pracy się przebijać 
widze, że Dodo przyłącza się do dzieciaczków budzących się w nocy, oj niedobrze niedobrze, ja tez sie zastanawiam jak ja rano do pracy wstane po takiej nocce z pobudkami
no i masz ode mnie pstryczka w nosek, mąż w wawie a ty co hę ? niełaska było przyjechać
mam nadzieje, że chociaż tym wieczornym pobytem na bb się jakoś zrehabilitujesz
hahaha ale się z tej ameryki uśmiałam, normalnie raj mam
;-)