reklama

Październikowe Mamy 2010

sarisko ja i tak bardzo Ci zazdroszczę tego remontu bo też bym chciała swoje nowe mieszkanko urządzać:))

doris super, że macie takie miejsca.....może u nas też kiedyś ktoś wpadnie na taki pomysł i taką siłownie otworzy...oj przydałoby się:))

emiliab co tam kochana? i Ciebie jakiś kryzysik dopadł?:********8

mamaagusi nie przejmuj się tym co lekarze mówią....ja to już w ogóle ich nie słucham jeśli chodzi o to ile powinny ważyć dzieci....każde dziecko jest inne i inaczej przybiera...przecież nie będziesz wciskać na siłę córci jedzenia coby więcej ważyła......U nas jest podobnie...jedna lekarka mówi że super przybiera a druga że za mało waży:///

makuc jak tam obrona? pewno oblewacie?

Wercia już śpi także mam troszkę czasu dla siebie...zagoniłam T do usypiania niuńki:)) a co niech się tatuś troszke wykaże:))obiadku dziś gotować nie muszę bo niunia jutro u mojej mamy będzie więc się na obiad załapię:))

reklama
To Wam jeszcze napiszę że (jeśli nasza waga daje wymierne wyniki) to Justyna waży 10,9kg. Kloc z ołowiem w dupince. Masakra :-) A ja dzisiaj swiętuję (colę piję) bo DONOSIŁAM CIĄŻĘ! :-D Zaczęłam 38 tydzień.l Jestem z siebie dumna, a Wam DZIĘKUJĘ bo wierzyłyście we mnie :*

EDIT1:
jeszcze kilka postów i dobiję do 2000 :-)

EDIT2:
Zostawię sobie 2000 posta na info pt.: jadę do szpitala, rodzę :-D

Ostatnia edycja:
mamaagusi- z tego co ja pamiętam to moja Ola na rok nie ważyła nawet 9kg, on miała długo 9 kg, nawet jak miała 1,5 roku to ważyła mniej niż 10 kg, przy czym ona to dużo je. Każde dziecko jest inne, a w sumie to dla mnie taka waga jest dobra.

Moje prawie śpią, Arek mruczy a Olka mu bajkę opowiada po swojemu.

doris super silownia, widac, ze w koncu zaczyna sie myslec o mamach jako o klientkach nie tylko dla dzieci,
roxi to z tym slonkiem to tez nie my, bo u nas pieknie jest juz ktorys dzien z rzedu, cieply dzien tylko, ze jak sie jest w pracy do do d.y taki dzien, choc mlody byla prawie caly czas na dworze
strip, kahaa u nas dokladnie tez takie rzucanie nocne jest, a moze powinnam powiedziec bylo, tylko u nas zamias szuszarki pozytywka i nasze spiewanie aaaa kotki dwaaaaa,
emilabno nie kolejna, jescze depracha przez siec sie rozsiewa, no nie moze byc
dobranocka czekamy na 2000 posta :)

noż kurde... chłop mi juz wrócił :-( i na opowieści mu się wzięło .... a ja udaję ,że go słucham hihi ;-).
No ale nici z posiadówki na forum ... buuuu
Ciekawe ,ze jak trzeba to jakoś mu się tak nie spieszy do domu....

no nic ... milego wieczorku i do juterka.

dobranocka teraz to już z górki. tak straszyli a wszystko się udało i ciąża będzie terminowa. teraz tylko oby poród był szybki, bezbolesny i szczęśliwy

i zapomniałam napisać, że Agusia mówi od wczoraj tata

mamagusi niech zgadne tata nauczyl :) super
oj tak ikus bardzo dlugi zdjecia swojego brzucha mialam jako avatarek, na samym poczatku byl moj pyszczek ale jak sie brzuszek zrobil to zmienilam, no i teraz jakos tak tez wyszlo

no to ja jeszce tu napisze, pierwsze koty za ploty ;) czyli wielki krok nastpil a nawet krokow kilka

reklama
Hej laseczki:)
Alicja,Paolcia wszystkiego najlepszego dla Isi i Julci
Kasis,Kahaa gratki suwaczkowe dla waszych dzieciaczków

Dziulka kochana gratulacje, w końcu się odezwali,myślę że juz teraz nie będziesz się tak nerwować.
Roxannka no no no to Ci się małżyk spisał na medal;-)A słonko?to ja się przyznam że z niego korzystalam dziś;-)
Doris fajny pomysł z tą siłownią dla mamusiek,szkoda że u nas takiego czegoś nie ma.

Ooo widzę że wczoraj wieczorem temat kolczyków był,no to ja sobie też sama trzecią dziurkę w uchu przebilam ale i tak ani jednego kolczyka nie noszę no i musiałam z nosa wyjąć przez Lenkę bo ona by to pewnie zrobiła.A dzień jak codzień,moje dziecko dziś to co chwilę by jadło jak nie chrupki,to ciasteczka,makaron normalnie musiałam pochować bo jak widziała a ja nie dałam to ryk niesamowity.a teraz się wierci wiercipięta mała i mruczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry