Paolcia i Alicja najlepsze życzenia z okazji roczku przesyłamy dla waszych coreczek
Zobacz załącznik 394585
Dziulka ogromne gratulacje,chciałabym widziec Twoją minę jak piszesz swoją "dymisję" a jeszcze lepiej jak ją wręczasz (a czytam że wysyłasz),super że tak blisko domu no i że milsza atmosfera,teraz tylko się zaklimatyzować i będzie git
Makuc nie bedę już nic przebijać,pozostaję tylko przy dwóch standardowych dziurkach w uszach,a po przekłutym pępku którego mi trochę szkoda został mi tylko jeden,jedyny w ogole po ciązy,mały rozstęp.
Doris pomysl z siłownią swietny i nie zastanawiaj się tylko się zapisuj, ja dla "urozmaicenia" sobie życia i co by cała zimę w domu nie przesiedzieć zapisałam się z boryskiem na basen,kurs taki dla niemowlaków,minus tego taki mamy że musimy dojezdzać około 35km w jedną stronę no i godz 17,30 bo za jakieś 2 m-c to już będzie ciemno jak w nocy ale myślę że damy radę
A u nas nocka jak zwykle kilka pobudek z marudzeniem i ogolnie coś w stylu "sam nie wiem czego chce",mój G po 6 tyg sciagneli mu ten gips i się zaczyna rehabilitacja i z tego właśnie powodu jutro mamy wyjazd do Poznania,oczywiście ja z Boryskiem przy okazji żeby po sklepach "polatać",i tak ze 2-3 razy w tyg,mojej sister wysłalam dziś paczkę z okazji ur,waga 1,42 przesyłka from Poland to Paris 70 zł

no oszaleli.