reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja mam 3 pary ale jeszcze nie zakładam. W sumie ma troszkę dłuższe rękawy od kurtki. Dzis widziałam na oko prawie dwu latke i była ubrana jak na temperature minusową.

dawidowe- ciekawa jestem co jej nałożą na minus parę stopni. Ja moją ubieram na cebulę, nosi jeszcze cienką kurtkę, Arek też. Ale za to mają pod spodem więcej warstw.

jak na mrozy to kolega z podwroka Patryka, dzis temperatura ok13 stopni a dziecko:
body na dlugi, koszulak na dlugi rekaw, sweter, kurtka zimowa, czapka zimowa i szalik i rekawiczki, grube rajstopki i skarpety +spodnie :) chodzil jak sumo
mlody ma rekawiczki takie cienkie, ale jak zaloze mu jedna to gdy zakladam druga to ta pierwsza juz zdjeta i za chiny ludowe nie moze ich zostawic na reku

margerrita- tez się zastanawiałam nad tym,jak długo te rękawiczki na łapkach zostana- mając doświadczenie ze skarpetami i butami,oraz czapkami bez wiązania,to czarno to widzę:no::crazy:

moja Olka ma ze sznurkami, tylko chyba będą już za małe i są różowe, więc nie będę tego robić Arkowi i kupię mu takie chłopięce.

reklama
dziś moja ciągle mi czapkę ściagała. Ja swojej zakładam już kurtkę zimową ale pod spodem miała tylko bluzkę na długi rękaw i koniec.

Do góry