Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja mam 3 pary ale jeszcze nie zakładam. W sumie ma troszkę dłuższe rękawy od kurtki. Dzis widziałam na oko prawie dwu latke i była ubrana jak na temperature minusową.
dawidowe- ciekawa jestem co jej nałożą na minus parę stopni. Ja moją ubieram na cebulę, nosi jeszcze cienką kurtkę, Arek też. Ale za to mają pod spodem więcej warstw.
Rękawiczki mamy na razie jedne- puchowe,to za ciepłe.Ale myślałam już o jakich cieńszych,bo jednak jak wieczorem wracamy ze spacerku,to łapki lodowate...:-(
jak na mrozy to kolega z podwroka Patryka, dzis temperatura ok13 stopni a dziecko:
body na dlugi, koszulak na dlugi rekaw, sweter, kurtka zimowa, czapka zimowa i szalik i rekawiczki, grube rajstopki i skarpety +spodnie chodzil jak sumo
mlody ma rekawiczki takie cienkie, ale jak zaloze mu jedna to gdy zakladam druga to ta pierwsza juz zdjeta i za chiny ludowe nie moze ich zostawic na reku
margerrita- tez się zastanawiałam nad tym,jak długo te rękawiczki na łapkach zostana- mając doświadczenie ze skarpetami i butami,oraz czapkami bez wiązania,to czarno to widzę