Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z Laury niezła agentka rośnie ;-) tylko tak się zastanawiam po co jej ten męski but 

? wow. U nas jest ich dosłownie kilka, bo nikt poza mną Alicji książeczek nie kupuje. Za to mam pokój dzieciowy maskotkami zapełniony i nie powiem, żebym z tego powodu jakas zadowolna była.
ostatnie 2 dni w biegu spędzam i na dobrą sprawę nawet nie mam kiedy spokojnie na BB posiedzieć. Dzisial od rana sklepy, fryzjer, potem chwila w domu i goł na urodziny roczkowe szkraba znajomej. Wróciliśmy po 18, pędem amu Alicji, kąpiel i teraz dopiero jedno wielkie uffff powiedzieć mogę 
;-) a że niebawem the voice of poland się zaczyna to znowu mnie wsiorbie.
- historia o lali i Nene oraz o bucie zagarniętym z Carrefoura mnie rozłożyły
.Tych sztywnych na teraz to ma tak na oko kilkanaście ,może dwadzieścia... i moim zdaniem jak na razie wystarczy- Amelka też nie lubi,jak jej czytam- woli sama sobie oglądać i "czytać".Myślę,ze i do czytania przez mame albo tatę z czasem dojrzejemy
.A,kupujemy i dostajemy,narzekac nie mogę,u nas jednak rodziny moli książkowych z obu stron
.Hehe,zobaczymy- może Amelka wcale nie będzie chciała się uczyć czytać

-ja rozumiem,że chcesz wykorzystac czas,kiedy mąż jeszcze jest w domu i zrobić jak najwięcej,ale bez przesady!!!!Wg. mnie takie np. prasowanie pieluch to spokojnie mąż mógłby zrobić- przeciez to zadna filozofia.Ty korzystaj i odpoczywaj,bo właśnie jak maż wróci do pracy,to będziesz żałowała,że nie wykorzystałas tego czasu,jak będziesz padac na ryjek.Nununu!!!!Dzięki, ja już chyba nic nie jem, coraz ciężej mi się spodnie dopinają :-(
. Ale interpretację znalazłam inną: Laurka nie widzi(albo rzadko widzi) męskie buty,więc da niej była to nowa,ciekawa "zabawka"

.