Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) ale ja to wogóle od zawsze "zakochana" w usa, chociaż wiem że w większości to co mi się podoba to mit zaczerpnięty w filmów itp. 

a z tym kaszlem i dziadkiem to się uśmiałam 

też robie słoiczki hurtowo, dzisiaj wyszło 18 :-) Patrykowi też obojętne czy moje czy kupne dostaje, i mojemu mężowi też smakuje bo jak coś zostanie w miseczce to dojada po Patryku 
zdrówka dla synka, oby Laure nie dopadło żadne choróbsko!
między innymi dlatego tak ciesze się z powrotu do pracy, naprawde tam odpoczywam od tego co napisałaś właśnie o Oliwii, u nas jest tak samo, marudzenie, płacz itp itd
ale myśle że jak Patryk bedzie starszy i bardziej kumaty, to z drugim jakoś dam sobie rade, po cichu nawet licze że bedzie lepiej bo już bede troche mądrzejsza i doświadczona ;-) Zdrówka dla Oliwki i dla Ciebie! Pije wasze zdrówko właśnie 
no brak słów poprostu, nie dość że nie myślą, wyprowadzają żony z równowagi to jeszcze marnują dobrze zapowiadający się wieczór ... skąd ja to znam
Ale ty się nie denerwuj kochana, co sobie bedziesz sobotni wieczór psuła ;-)
No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej moge bezkarnie sobie z wami posiedzieć :-) w dodatku stukając się zimną perełką 
chociaż nadal nie lubie jak jest zbyt gorąco, to jednak w mieszkaniu wole czuć ciepełko 
szczególnie w środy lige mistrzów czy coś takiego, a czasami nawet od wtorku do czwartku potrafi mieć mecze codziennie, chociaż jakby się uparł to każdego dnia jakiś mecz gdzieś ktoś gra ;-)

;-)