reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
nat, w czwartek jakieś zatrzęsienie meczy było, u mnie w pracy też wszyscy się napalali :-D a dzisiaj chyba nikt nie gra :confused:

Mało nas dzisiaj jakoś :unsure: makuc, ida, dziulka, sariska, rysia i inne mamusie, gdzie jesteście ? czyżby jakieś romantyczne wieczory z mężami spędzacie :-p

Roxannka mój będzie jeszcze oglądał dzisiaj o 22 ligę hiszpańska, więc chyba grają ;-) Do tego jeszcze liga polska dzisiaj grała - też oglądał ;-)
Wy macie cyfrę?
Emiliab​ jasne, siadaj z piwkiem

nat, już nie ;-) u nas dzisiaj zamiast kopania piłki, panowie kopią się po nogach w klatce :baffled:

emiś, jak mąż się czuje ? wiadomo kiedy go wypiszą ? Stukam się z tobą piffkiem i pije zdrówko twojego męża :tak:

kahaaa a ciasto dobrze. małżowi smakowało i już pół zjadł:-D
e lona a czym tu się chwalić? ciasto najzwyklejsze na świecie:-) kurcze mam nadzieję, że jednak te lekcje łączone cię ominą. a ja chyba nawet nie wiem jak pigwa smakuje:zawstydzona/y:
kania dużo zdrówka życzę
mała mi to niech szanowny mąż teraz uśpi Łukaszka. kurcze no nie fajnie i fakt, że chyba nie trzeba mówić, że wypadałoby troszkę ciszej byc. doczytałam że jednak Łukaszek śpi już
natolin a żebyś ty wiedziała jak ja nie lubię zakupów. we wszystkim źle wyglądam (bym musiała jeszcze z 10 kg zrzucić chyba) albo za drogie.
emilka jak mąż?

emiś, :-( tulam :*

nat, to mój aż takim fanatykiem nie jest ;-) sport to sport, ma swoje ulubione ale wybredny nie jest, ostatnio oszalał na punkcie tenisa ziemnego kobiet, uwielbia też wyścigi samochodowe :-)

reklama
Jak siedze w fotelu przy kompie to mi się spać nie chce ale wczoraj jak o 20 wlazłam do wyra i oglądałam film to po 15 minutach wyłaczyłam TV bo słyszałam co drugie słowo. Najgorsze że nadal się nie wyspałam bo i tak po 6 musze wstać. Dzieki Laurce nie trace dnia bo szybko go zaczynam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry