reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc- :-), a ja mojemu bym kazała w obcisłej podkoszulce, żeby poczuł się jak ja w obcisłej kiece, bo mu tez brzuszek urósłi
ikaa- :-( szkoda maleństwa, i siostry szkoda :-(

reklama
KROMA ooo to może i ja się z opcji "granitur" na opcję "obcisła koszulinda" przerzucę :confused::laugh2: bo D. to ma brzuch jak ja w 8 miesiący ciąży hehe
IKAA nawet nie wiesz jak mi przykro :-:)-:)-(

cd. chyba w zyciu was nienadrobie.

Natolin zamiast się leczyć zamknij kuchnie na klucz i oddaj Pudziankowi on napewno je gdzieś zakospiruje. Przynajmniej moja by wsadziła że by się nie znalazly. Jak dwa smoczki jakieś pół roku temu.

Kroma 6?????????????Ja też mówie skibki a pajdy jak są takie grube
A sąsiadm odpisz "Wolnoć Tomku w swoim domku " ;-)

mamaagusi a ja Warszawianka i też tak mówie.

makuc dlaczego ?? ;-) męża zawodowo załatwiłaś.

ikaa29 to mi naprawdę przykro ech

to jestem na bieżąco ufffff

dawidowe- jak krojone mechaniczne to nie są grube i jak świeży chleb to można pół bochenka zjeść i jeszcze masło śmietankowe :-) Jeśli ty Warszawianka to może mój tato nauczył mamę tej skibki :-)

makuc- w 8 mówisz może on faktycznie zaciążył, mój ma taki mały odstający, a widać dla mnie bo ja byłam przyzwyczajona do kaloryfera i niego jak grał zawodowo.

DAWIDOWE no ja nie wiem dlaczego ;-) może wenę masz? :laugh2::rofl2::-D
a chodziło mi o to, że z postami i nadrabianiem szalejesz. No i powiem Ci, że pełna podziwu jestem :-)
KROMA hmmm no ja mu chyba test ciążowy kupić muszę. Chociaż wiesz - Twój jak miał kaloryfer to i mięśnie brzucha mocniejsze były no i teraz tylko lekko mu brzuchal wywaliło, a że mój tej części ciała umięśnionej nigdy nie miał [chyba, że do mięśni mięsień piwny zaliczymy :rofl2:] to możesz sobie wyobrazić jak to teraz wygląda...

Ostatnia edycja:
reklama
makuc- chyba już nie zgubią nasze chłopy brzuszka, chociaż mój lata na siatkę, ale ile on je, jak robię obiad na dwa dni to nigdy nie zostaje na dwa dni.
ikaa- dobrze, że mi tylko stary chleb został.

Do góry