reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Natolinko to zamknił cały pokój z nakesem hihihihih

Kroma w sumie to ja kołobrzerzanka bo tam urodzona i cała rodzina mamy ale tata Warszawiak wiec w sumie nie wiem. A co do świeżego chlebka z masełkiem to ja owszem w każdej ilości ale jeszcze z takim dobrym pomidorem z cebulka. I tu napewno ździwiona hahahaha

Humor mi się poprawił i rycze ze śmiechu ale nie wiem dlaczego. ech chyba zaczne leczyć się na głowe.

makuc nie szalej bo bedę twoją idolką i wszelkie rozumy pozjadam. A ja jak przytulam się do kaloryfera męża to mówie że szumi mi woda a on nie rozumie to tam kaloryferów w domu nie mają bo po co? ahahahaha
A jak głodna to wyciągaj skibki hihihihihi

Kurcze humor jak bym sobie popiła chyba ide po drina

A moj mąż to najchętniej by nie jadł wcale.

reklama
ikaa :-:)-:)-(

kroma pisałam do doris,bo ona bardzo była zainteresowana rolą Kuby:tak:. Prosiła,żeby napisać,jaką rolę będzie miał:-)

Dziękuję dziewczyny za gratki dla Kuby:-)

Ojjj,nie gadajcie juz o jedzeniu:-D:-D:rofl2:.

A mój mąż w ciągu 1,5 tygodnia schudł 12 kg,ale nie życzę nikomu takiej "diety":no::no:. Chociaż dla niego to dobrze,że waży mniej;-)

U Nas ciepła kolacja jak sobie sami zrobimy jakieś zapiekanki albo pizzę.
A tak to kanapki, jogurcik...i od czasu do czasu jakieś chipsy :-)
Mój D. bardzo schudł, odchudzał się przez rok ale teraz trzyma tę samą wagę więc jest dobrze.
Gorzej ze mną, bo moja waga to normalnie mnie dobija, a ostatnio leń mnie dopadł na ćwiczenia i totalnie nic ze sobą nie robię... Zresztą wieczorem jestem już taka padnięta że ani nie myślę o ćwiczeniach nawet tych "łóżkowych".

Makuc ale mój je obiady w pracy, a te kolacje to głównie sobie sam robi
Dawidowe nie bardzo mogę niestety zamknąć pokój ;-)

Chciałam napisać o moich smutkach,ale są one niczym w porównaniu z tym co właśnie przeczytałam o siostrze ikii:-(. Bardzo mi przykro.

dawidowe ja dziś jadłam na kolację świeży chlebek z masełkiem ( chociaż nie jem na codzień masła na kanapkach) na to pomidorek z cebulą. Mniam.

natolin,makuc normalnie jak nie kielbasa grzana,to jaja,to jakieś leczo czy cus takiego albo coś na mieście aleeeeeee narazie to nie mój problem tylko kurewny bo jak wiecie my osobno,zdaży się że u mnie kolację je ale wtedy musi to co ja uszykuje bo ze mną nie będzie tak jak z mamą;-)

natolin,makuc normalnie jak nie kielbasa grzana,to jaja,to jakieś leczo czy cus takiego albo coś na mieście aleeeeeee narazie to nie mój problem tylko kurewny bo jak wiecie my osobno,zdaży się że u mnie kolację je ale wtedy musi to co ja uszykuje bo ze mną nie będzie tak jak z mamą;-)
Taki to się ustawić umie ;-)

Mała_mi pisz co Cię gnębi...

Mąż tak ogląda mecz, że spanie uskutecznia i nawet nie wie ile jest :-)
Oliwia teraz w ciągu tygodnia to śpi raz, o godzinie 19 zasypia jak mytka ale pobudki za to mamy b.wczesną porą...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry