sariska mega wielkie gratulacje ! Cudownie usłyszeć bicie serduszka
Natolinko marne to pocieszenie, ale prezentów też nie mam. Ba ! Poza brakiem pomysłu jest brak kasy :/
Zakreśl w kalendarzu na czerwono jeden dzień, jak hasbend spyta co to ? To mu powiesz, że w ten dzień robisz sobie wolne i niech się świat wali
Ragna przykro mi z powodu Hani, zaczynamy się martwić o nasze skarby jak już były w brzuszku i niestety do końca życia już tak zostanie
Sheeney gratuluję świetnej formy ! 5 kg w piątym miesiącu po drugiej ciąży. Bajka
Alicja tak, jak napisała Nat potwierdzasz tym postem fakt jak bardzo wrażliwą osobą jesteś. Szczerze podziwiam pracę takich osób jak ty. Dla mnie byłoby to ponad moje siły.
Dziulka na wakacjach byłam z takim szkrabem, który zaczął biegać jak miał 15m -cy ! Za to sprzedałby własną babcię, tak był gadatliwy
U nas spokój

Odpukać, gorączka minęła. Zuzię cały dzień rozpierała energia. Przeliczyła wszystkie kuleczki w suchej karmie kota

trzasnęła kilka razy warzechą w okno ( Pan Bóg czuwał i jest całe okno i cała Zuza), później stwierdziła, że fajnie jest przekopać ziemię w doniczce

mnie było mniej do śmiechu
Teraz zrobiłam sobie przerwę w pracy na bb i chyba pójdę spać

odechciało mi się pracować.
I proszę mnie tak przed świętami nie stresować, że bb się popsuło !