Kania78
...
Dzień dobry, nocka z jedną pobudką a i tak za mało snu jak dla mnie...
Mam do mam z W-wy i okolic pytanko, czy znacie jakiegoś dobrego gastrologa, możecie mi kogoś polecić??? Będę wdzięczna za wszystkie informacje an pw. Poza tym wczoraj siostra otrzymała wyniki, nie uwierzycie ale wyszło na to, że nie ma żadnego pasożyta
sama jestem w szoku, Ona tym bardziej bo przecież wcześniej robiła i wyszły, to samo u jej męża. Pani powiedziała w tym laboratorium że badania robione były trzykrotnie i są jak najbardziej wiarygodne. Więc znów wracamy do punktu wyjścia - jaka jest przyczyna 7 tyg biegunki??? Osiwieję wcześniej...
Dziulka do lekarza i to już !!! Widzisz jakie masz słodkie dziecko i grzeczne :-) i jak Cię słucha ;-)
Rysia zachacz o Krosno :-) a jak Miłosz???
Efa ojej gdzieś tak poparzyła rękę, zdrowia życzę żeby szybko się zagoiła.
Elizabennett witaj, znowu przegapiłaś rozprawę ;-) A joga fajna rzecz, tylko ja jakoś w domu nie mogłabym się na niej skupić.
Emiliab malujecie??? no mam nadzieję że więcej Cię będzie na BB :-) Histerie też kochana przerabiam, może nie codziennie ale zdarza się zwłaszcza jak już jest zmęczona i wszystko jej nie pasuje.
Kusiscie pierogami świątecznymi, ja w piątek ubiegły jadłam z kapustą i grzybkami mniammmmmmmmmmmm :-) a po świętach to mi tylko ciasto zamrożone zostało.
Sheeney już nie dużo Ci zostało, połówka za Tobą :-) a jak zdrówko?
Elwirka i jak nocka???
Makuc a Ty co jak po wodę wpadasz???
Jak tam sytuacja z pracą, wyjaśniła się??? Emocje opadły???
Dawidowe poszłam spać, bo ja ostatnio wiecznie niewyspana jestem, chyba jakieś przesilenie zimowo/wiosenne mnie dopada. Jak Laura się dziś czuje???
Maga jak Zuzia, dochodzi do siebie???
Sarisa a jak tam Twój brzuch???
Roxannka jak Patryk??? Zdrowy???
Ida jak nocka u Was???
Wioli83 dziś dziecku dałaś kartę czy pieniążki na śniadanie???
Jak swój tel zostawiłam w domu dla jego własnego bezpieczeństwa:-)
Gdzie wy się wszystkie podziewacie już prawie 9:00 ???
Mam do mam z W-wy i okolic pytanko, czy znacie jakiegoś dobrego gastrologa, możecie mi kogoś polecić??? Będę wdzięczna za wszystkie informacje an pw. Poza tym wczoraj siostra otrzymała wyniki, nie uwierzycie ale wyszło na to, że nie ma żadnego pasożyta
sama jestem w szoku, Ona tym bardziej bo przecież wcześniej robiła i wyszły, to samo u jej męża. Pani powiedziała w tym laboratorium że badania robione były trzykrotnie i są jak najbardziej wiarygodne. Więc znów wracamy do punktu wyjścia - jaka jest przyczyna 7 tyg biegunki??? Osiwieję wcześniej...Dziulka do lekarza i to już !!! Widzisz jakie masz słodkie dziecko i grzeczne :-) i jak Cię słucha ;-)
Rysia zachacz o Krosno :-) a jak Miłosz???
Efa ojej gdzieś tak poparzyła rękę, zdrowia życzę żeby szybko się zagoiła.
Elizabennett witaj, znowu przegapiłaś rozprawę ;-) A joga fajna rzecz, tylko ja jakoś w domu nie mogłabym się na niej skupić.
Emiliab malujecie??? no mam nadzieję że więcej Cię będzie na BB :-) Histerie też kochana przerabiam, może nie codziennie ale zdarza się zwłaszcza jak już jest zmęczona i wszystko jej nie pasuje.
Kusiscie pierogami świątecznymi, ja w piątek ubiegły jadłam z kapustą i grzybkami mniammmmmmmmmmmm :-) a po świętach to mi tylko ciasto zamrożone zostało.
Sheeney już nie dużo Ci zostało, połówka za Tobą :-) a jak zdrówko?
Elwirka i jak nocka???
Makuc a Ty co jak po wodę wpadasz???
Jak tam sytuacja z pracą, wyjaśniła się??? Emocje opadły???
Dawidowe poszłam spać, bo ja ostatnio wiecznie niewyspana jestem, chyba jakieś przesilenie zimowo/wiosenne mnie dopada. Jak Laura się dziś czuje???
Maga jak Zuzia, dochodzi do siebie???
Sarisa a jak tam Twój brzuch???
Roxannka jak Patryk??? Zdrowy???
Ida jak nocka u Was???
Wioli83 dziś dziecku dałaś kartę czy pieniążki na śniadanie???
Jak swój tel zostawiłam w domu dla jego własnego bezpieczeństwa:-)
Gdzie wy się wszystkie podziewacie już prawie 9:00 ???
Ostatnia edycja:
No i nie pospaliśmy do około 5. A wstaliśmy o 7:30. Nie lubię takich przerw w nocy, szczególnie że Łuki na śpiącego nie wyglądał- zaczął skakać po łóżku, rzucać się na poduszki, chodzić po pokoju, włączać grające zabawki.