Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem czy uda mi się nadrobić wszystko co napisałyście ale może chociaż częściowo spróbuję:
a jutro fajny dzień się Wam zapowiada widzę. Ekstra! Doczytałam, że nocka z tych kiepściejszych była i że rano już pięknie zebrana chodziłaś. Bosz... kobieto jak Ty to robisz? jest 12.30 a ja dalej w piżamie siedzę 
cóż - życie 

ciekawe czy i mi kiedyś będzie dane takową świętować ;-)

Teraz widzę, że o jodze piszesz a nawet nie wiem o co kaman
, bo pewnie znowu przegapiłam mase istatnych kwestii. Plasiam i obiecuje poprawę. A rozprawą, a raczej jej brakiem, to bym się
jak niewiemco.
:-(Oj tam od razu wariatkowo !!!KANIA jakbym wyrzuciła z siebie wszystkie emocje to byście chyba w wariatkowie wylądowały ;-) więc wolę nie. Wystarczy zresztą, że D. ma to na codzień i że jemu ględzę jakbym conajmniej starszą Panią u schyłku żywotności była. W PL może i ze 2. takich hałsów by się znalazlo - tylko gdzie ich szukać?:-(
kopnijta mnie w pupsko, bo cały dzień tak przebimbam.
tak, więc 8 lat jest dla mnie totalną abstrakcją.To ile sobie dawaliście heh???? * lat po ślubie jesteście czy 8 lat się znacie???dla mnie to tez kiedyś był kosmos niemyslalam ze wytrzymam z kimś tyle czasu