reklama

Październikowe Mamy 2010

Halo :-)

Podczytywałam Was przez weekend na telu, lae co chciałam napisać to mi padał :-(..wczoraj czułam się niezbyt i nawet poszłam spać o 21:00 no szok. I co Zuza w nocy miała stan podgorączkowy, rano dojrzałam woda w nosie, czyli początki kataru :-( ehhh mam nadzieje, że jednak nas mężuś nie zaraził....ehhhhh

I niestety nie pamiętam co Wy tu pisałyście :-(, no tylko .....:zawstydzona/y:
Czarusiu kochany spóźnione bardzo:-( życzonka urodzinowe. Sto lat i spełnienia wszystkich marzeń. Kromcia a Ty kiedy masz urodzinki(dokładnie?) i chyba Ragna gdzieś na czasie?(a swoja drogą jak drzwi zamontowane?)
Rysiolku i jak tam sprawy z mężusiem? Już pogodzeni? Bo czytałam, że pokłóceni i mąłż aż do niedzieli u mamusi miał być ;-). A i samecznego ja zaraz to rosołek wcinać będę ;-)
Kania jak sister?
wybaczcie nic więcej nie pamiętam a że nie nadrobiłam to nawet ściemniać nie będę, że coś pamiętam

reklama
Nat gratulacje zabkowe dla pudzianka krzywym zebem bym sie nie przejmowala to mleczaki jak juz stałe bedą wychodzić krzywo to juz inna sprawa wiem z doświadczenia bo bartkowo tez jeden krzywo wyszedł zato stały juz normalnie a mój Bartek smoczka niemial nigdy
Eliza mój tez ma dwie drzemki po 10 i o 5.sny masz fajne nie powiem:-D
Ida mój Bartek tez lubi śmietaną coś w niej musi być magicznego:-D
Ikaa dobrze ze z lenka wszystko ok
Emis współczuje przymusowego urlopu oby skończył sie dzisiaj
Nat graliśmy w rummikub taka planszowa gra która zreszta uwielbiam
Rysia szalejesz widzę z tymi zakupami:-D
Kania film z gatunku akcji sensacyjny ale dobry widzę ze z pizzy były nici za to obiadek u mamy ja tez wolałabym mamusiowy;-)Mąż pisze bloga?fajnie mój k mnie kiedyś namawiał tylko o czym ja miałabym go pisać?
Mamaagusi gratulacje zabkowe jak niezauwarzylas to znaczy ze bezboleśnie wyszły super
Dawidowe znowu?biedna ta twoja niunia jak rano sie czuła miała gorączkę?
Kania super ze siostra juz czuje bobo moze teraz łatwiej będzie ja namówić na szpital bo jest juz bardziej świadoma ze ktoś tam mieszka
Rysia widzę ze mamunia dopiescila syneczka pewnie mu tez EXPO czuła ze żona taka niedobra;-)
Eliza biedny Adaś jak guz dzisiaj boli?Adaś nie był przypiety ze wypadł?
Dziulka ty tez masz sny jakiś obcy chłop ci sie śni?nie gadaj ze nieznasz pewnie jakiś kierownik z pracy co?;-)
Kahaa ty tez niedługo będziesz snic trzymam kciuki?a z tymi porzadkami mam tak samo rozkręcić trzeba i umyć?wolam k to jego dzialka:-D
Happy widzę ze Amelka wczoraj na baletach była Dziecko sie tak dobrze bawiło a wy do domu?Oj nieładnie ;-)
Ida my tez czasem oglądamy filmy do świtu a pózniej chodzimy na rzesach człowiek to czasem nie pomyśli :-D
Doris gdzie byłaś jak cię niebylo;-)
Kania oby tata szybko wyszedł ze szpitala z wynikami ze wszystko ok i gratulacje wygranej z zusem co sie rzadko zdarza
Wózek.?a po co mi wózek mój k w pracy:-D:rofl2:
Mała mi współczuje kłótni i tej strasznej baby ze jej sie chce prac we frani:szok:
Sariska witaj oby to był tylko niegroźny katar a czemu sie złe czulas?dziś juz lepiej?

Tyle nadrobilam ufff zupka juz mi sie ugotowala mam posprzatane zakupy zrobione jeszcze tylko pranie ale poczekam na Bartka to odrazu mundurek wsadze wczoraj znajomy wrócił z pl przywiózł mi rożne leki ale immuliny nie podobno cieżko ja było dostać niewiedziakam ze to taki deficytowy towar:szok:Koleżanka ma mnie dzisiaj odwiedzić trzymajcie za nie kciuki żebym wytrzymała to psychicznie ma przyjść ze swoją córka za która wręcz przepadam!w kwietniu ma iść do przedszkola ma juz ponad 3 lata a nocnika na oczy niewidziala:szok:Ciekawe jak zdarzy ja nauczyc:tak:

Wioli to trzymam kciuki za miłą wizytację :-)...ups 3 latka i nocnika nie widziała...a to chyba ona długo pieluchy będzie nosić, choć w przedszkolu pewnie jej nikt zmieniać nie będzie .....

dzień dobry mówię ładnie i idę pracusiować :-D dzisiaj jakiś w miarę miły dzień mam, i mimo, iż robotje mam sporo, to jakoś mi to nie przeszkadza (a wręcz przeciwnie) :cool:

Ja tylko sie przywitam ale jakos nie mam weny na pisanie,u nas wszystko dobrze ,Tomuniu juz zdrowy prawie,ja tez..
Przyznam ,ze Musze sobie zrobic troche przerwy z bb...:zawstydzona/y:

Sarisa do przedszkola jej nie przyjmu z pampersem powiedziała ze juz nie nosi ma ja nauczyć do kwietnia tyle ze nic nierobi w tym kierunku
Makuc cieszę sie ze jesteś w tak dobrym humorze
Sheeney a czemuz to tak?

hejka

ja na chwilkę jakoś zalatana jestem, w sobotę byłam poza GW cały dzień i na urodzinach u koleżanki córki, dzieciaki się wyszalały 3 godziny w Kulkach a ja byłam tak wypompowana, że ledwo dyszałam, wczoraj byłam na zakupach na wyprzedażach i u teściowej na obiedzie, Arek histerię urządził bo chciał do domu, zmęczony była, i cyrk na kółkach, nie dał się nikomu wziąć na ręce. Dzisiaj byłam na rozmowie o pracę i u mamy i jeszcze teściowa na kawę wpadła.

Co do moich urodzin to mam pod koniec miesiąca :-)

natolin i Mamaagusi gratuluję wam ząbków.

jak dam radę to was doczytam ale szczerze nie chce mi się coś głowa mnie boli i nie wyspałam się, dzieci mi nie dają w nocy, chyba zacznę chodzić spać z nimi.

reklama
SHEENEY jak to????? :confused2::-(
EMIŚ a wiadomo coś więcej odnośnie tego, kiedy do pracy będzie mógł wrócić?

Moje dziecko roznosi energia na tyle, że ledwo wyrabiam z opanowaniem demolki którą uskutecznia. Będę wieczorem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry