Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zakupoholizm się leczy, wiesz?
a tak serio to każdemu należy się chwila sklepowej przyjemności, więc don`t worry. Jak by cuś to mogę Ci kurierem jedzenie podsylać. a okreslenie "prywatna umieralnia" podłapuję i będę używać - tak bardzo mi się spodobało.
o i widzę, że jest jeszcze jedna rzecz, której Alicja od Twojego Szkraba się nauczyć powinna - mianowicie jazda w wózku. U nas odkąd dziecię zobaczyło do czego są nogi, wózek jest najgorszym wrogiem i za żadne skarby w nim nie wysiedzi. A szkoda, bo dłuższe spacery dalej niż dookoła bloku stają sie praktycznie niemożliwością u nas. Jak to w wózka wypadł? hmm chyba nie zwróciłam uwagi na to jaki to "pojazd", więc zaraz sobie na fotki spojrzę. Współczuję :-( i jemu bólu i Wam stracha.
trzymam kciuki za bezbolesne "przystosowanie" córy do nowego otoczenia i "cioci" spędzającej z nią więcej czasu, niż to do tej pory miało miejsce :*mogę się pod tym rękami, nogami i czym tam tylko się da podpisać.nigdy nie lubiłam siedzenia w domu i był czas, że pracowałam w dwóch miejscach na raz, ale Pudzianek mnie zmienił. Lubię z nim być, nie muszę od niego odpoczywać. Jedynie co to bym chciała czasem dłużej pospać, ale tego praca mi nie da...
było "dziecku chciała lepetynę utentegowaćskur...kowaniec mi spierdzielił. myslałam, że łeb ukręce przy samych jajach.
, jak to uciekł?" a potem dopiero obczaiłam, że to nie o Tomcia a o piesa kaman. Jestem ciemna jak grupa murz**** albo nie, nie dokończę, bo zaraz na rasistkę wyjdę 

pi****** z niej niesamowita.