reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ja już w domku a niunia śpi. Dzis jeszcze nie zmeczona ale w środe napewno bedę. Dziadek dowiozł dzisiaj kolejna paczke bo babcia zaszalała i pokupowała mase rzeczy w tym pieluchy, mkeko, soczki, ciasteczka, chyba 5 par butów, kolejną kurtkę na zime i wiele wiele innych. Ja już prać nie mudze bo nie zmusza mnie to że nie ma nic w szafce.
Dodatkowo ucieszyłam się że rachunek za prąd za styczen i luty mam 0. Taka była nadpłata a i mieszkałam troche u rodziców wiec pobierałam w weekendy. Tylko lodówka chodziła.

Rano chciałam wac poczytac i co jak weszłam na bb przyszło tyle roboty że ledwo się wyrobiłam aby wyjsc o 14,30. Ale jak narazie na jutro mam troche.

elizabennet tak moja od 1 listopada bierze zyrtec i pulmicort a zmiana klimatu to raczej nie sądze. W lipcu bede miała urlop bo żłobek cały miesiac nieczynny i chce pojechac nad morze. Szkoda że babcia nie żyje to bym miała darmowy nocleg i darmową nianie.

dziulka moja albo wstaje 5,10 ze mna albo 5,40 ja muze budzić wiec i tak Leane bardzej sie wyśpi. A co do rozmiaru to wieksza Twoja sporo bo moja nosi 74-80.

Natolin idziecie jak burza z tymi ząbkami. A które ma 3, 4 czy 5?

Rysia obawiam się że wtedy to dopiero byśmy poszły z TORBAMI;-)

kahaa czysty ocet na kamień albo rozpuść kwasek cytyrnowy w wodzie i tym szoruj, jeszcze papka z sody. Dużo ludzichwaliteż środki zlidla W5

moriam ja też nie mam mało z niuni w ciagu tygodnia. Bo jak wstajemy o 5 to tylko pędem szykowanie i wychodzimy. Odbieram po 15 i pedem do domu. Zanim się rozbierzemy i rozpakujemy to juz po 16 a o 17 zaczynamy kapiele, mleka, leki i inhalacje. Pozniej spac nie oze bo by i rano nie wstała.

happy to czekam jak nam pokażesz heheh tylko co?

Kania jak tam jestem toczęsto ją widze. Czasem tydzien,czasem2 tygodne posiedzimy i wracay do siebie. Teraz to tylko przez tel. A co dobrego przyniesie kurier? Ja bedeczekać na 3 w tym tygodniu albo na poczatku nastpenego. Lepiej jak teraz bo w weekend wszystko sobie posprzatam i poukładam. W tygodniu to mi sie juz nic nie chce

Ida ja obejkrzałam chirurgów 3 sezony ale jest juz 8. Teraz jestem w 7 seri gotowych na wszstko a potem wracam chirurgów

ika29 to dobrze że oskrzela czyste

doris to ja nawet nie wiedziałam że dowód osobisty. Zreszta ja i tak czekam aby mi sie unromowała sprawa nazwiskiem bo nie chcac miec dwuczłonowego w tym imie meza to została chwilowo przy swoi ale niunia ma trzy członowe ;-)

mała mi tylko nie szalej jak ja i Rysia bo spłukana wrócisz do domu

wioli kup sobie dobre wrotki i wszystko bedziesz miała na czas ;-)

Sarisa i jak teraz Zuzek?

emiliab dopiero teraz szok z tą wodą.

Natolin kusisz z wanna. Szkoda że jak wychodze to jest mi okropnie zimno

A Laura rano obudziła się zdrowa. O 2 puściła takiego baka że myślałam że Niemcy wrocili i bombarduja ale nic nie wyszło. O 5 jak uchyliłam kocyk to z 10 szukała drogi do wyjścia. Mama nadzieje że tak pozstanie bo w czwartek may szczepienie. Niestety znowu nie pneumo bo akurat jest jakas obowiązkowa.

reklama
przede wszystkim zastanawia mnie gdzie się wszyscy (a raczej wszystkie) podziali/ ły :eek::ninja2::oo::confused:

RYSIA o widze, że Twoj chłopina wrócił? jak nastroje? bo chyba nic nie pisałaś o tym jeszcze? no i współczuję @. Mi tak się daje we znaki jak się pojawia, że czasami mam ochotę sobie jajniki wyciąć :confused2: zakupoholizm się leczy, wiesz? :-p a tak serio to każdemu należy się chwila sklepowej przyjemności, więc don`t worry. Jak by cuś to mogę Ci kurierem jedzenie podsylać. a okreslenie "prywatna umieralnia" podłapuję i będę używać - tak bardzo mi się spodobało.
DAWIDOWE zazdroszczę teściowej. Ja za swoją chyba nigdy nie zatęsknię. Jak Laura dzisiaj się miewa?
MORIAM kwestia zasypiania u nas ostatnimi czasy podobnie wygląda niestety... a Księdzem bym się nie przejmowała na Waszym miejscu ;-)
ELIZA Adaśko 2 drzemki w dzień uskutecznia? wow. Zazdroczę, bo u nas podobnie jak u MORIAM jest jedna i nie trwa ona nigdy dłużej niż 1,5h :szok::crazy: o i widzę, że jest jeszcze jedna rzecz, której Alicja od Twojego Szkraba się nauczyć powinna - mianowicie jazda w wózku. U nas odkąd dziecię zobaczyło do czego są nogi, wózek jest najgorszym wrogiem i za żadne skarby w nim nie wysiedzi. A szkoda, bo dłuższe spacery dalej niż dookoła bloku stają sie praktycznie niemożliwością u nas. Jak to w wózka wypadł? hmm chyba nie zwróciłam uwagi na to jaki to "pojazd", więc zaraz sobie na fotki spojrzę. Współczuję :-( i jemu bólu i Wam stracha.
DZIULKA musiałam cos pominąc, bo pewnie dużo wcześniej o tym, że już Leane do niani "idzie" pisałaś :zawstydzona/y: trzymam kciuki za bezbolesne "przystosowanie" córy do nowego otoczenia i "cioci" spędzającej z nią więcej czasu, niż to do tej pory miało miejsce :*
nigdy nie lubiłam siedzenia w domu i był czas, że pracowałam w dwóch miejscach na raz, ale Pudzianek mnie zmienił. Lubię z nim być, nie muszę od niego odpoczywać. Jedynie co to bym chciała czasem dłużej pospać, ale tego praca mi nie da...
mogę się pod tym rękami, nogami i czym tam tylko się da podpisać.
KAHAAA moją pierwszą myślą w momencie kiedy przeczytalam, że
skur...kowaniec mi spierdzielił. myslałam, że łeb ukręce przy samych jajach.
było "dziecku chciała lepetynę utentegować :eek:, jak to uciekł?" a potem dopiero obczaiłam, że to nie o Tomcia a o piesa kaman. Jestem ciemna jak grupa murz**** albo nie, nie dokończę, bo zaraz na rasistkę wyjdę :-p
ROXI a Ty w jaki sposób to sobie tłumaczysz? (sen znaczysię)
HAPPY fajnie, że jesteś :* i podziwiam, że Amelkę jeszcze o tej godzinie gdziekolwiek bierzecie, bo Alicja o 20 już na drugi bok w 99% przypadków się przewraca.
KANIA i jak Ci miną dzień dzisiejszy? mam nadzieję, że zdecydowanie lepiej niż to rano "przepowiadałaś". U nas nocka była względna, aczkolwiek pobódki o 2 w nocy na dwu-godzinne gadanie i ryki do przyjemności nie należą raczej ;-)
IKAA cieszę się, że u Lenki wszystko ok jeżeli o zdrowie chodzi. Jesteś zalogowana, więc pewnie teraz megawypasionego posta produkujesz.
DORIS ja chcę Ciebie więcej!
MAŁA_MI ja już nawet nie wiem jakich określeń na Twoją teściówkę używać :cool::no::wściekła/y: pi****** z niej niesamowita.

i na razie tyle. Reszta za sekundę :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry