reklama

Październikowe Mamy 2010

Jestem znowu...

moriam trochę głupio z księdzem wyszło ale cóż i tak czasami bywa.u mnie kolęda pewnie będzie w tym roku ale kiedy to już nie wiem.
eliza współczuje upadku Adasia,a Wy go nie przypieliście żadnymi pasami?
dawidowe i jak Laurka? doczytałam że ok to fajnie :-)
mala mi szkoda ze weekend tak źle się skończył
happy to się rozumie że czasu brak jak luby w domciu :-);-)
natolin a Twój Pudzianek dużo smoka używa?
wioli dotarłaś? ooo doczytałam że tak i się napracowałas dziś a jak wizyta koleżanki?
rysia jak fajnie że masz babcię moich już nie ma ale tylko jedna była super.
doris przypomniałaś mi ze muszę mój dowód sprawdzić do kiedy ważny jest.
kania kciuki za tatę a jak u dentysty?bolało?
sariska witaj a dziś jak się czujesz?
makuc wyrobiłas się?demolkę opanowałaś?podglądujesz mnie podglądaczu:-):-):-)
kroma i co z tej rozmowy wynikło?
emilia :-(
ragna
ja na twoim miejscu bym się nie martwiła,Hanusia była nie u siebie i nie ma co się dziwić większość dzieci tak ma.

a my dziś u lekarza ale to juz pisałam i nie będę powt a później w domku cały czas,moja siostra nas odwiedziła dziś i miałam okazję aby wyskoczyć do marketu po zakupy spożywcze bo tak to bym musiała teraz jechać no i obydwie zadowolone były jak wróciłam a na koniec szwagier przyjechał po siostre a mała popłakała się że wujek zabrał jej ciocię. Głowa mnie bolała ale już tabletki wzięłąm i jest ok.

reklama
Dobry wieczór,

uf padam, pojechaliśmy dzisiaj na zakupy spożywcze i przy okazji pochodziliśmy po sklepach no i kupiłam sobie sweterko-tunikę i dwie pary bluzek. Mąż też dwie bluzki a Łukaszence wyjątkowo nic:-)
Powiem Wam że chodzenie po sklepach mnie wykańcza, tym bardziej że tyle tego wszystkiego jest a tak naprawdę nie ma nic!!:eek:
Tak więc jeszcze jutro zakupię nam jakąś pościel na allegro, bo i nawet tańsze są niż w sklepach. Do tego muszę sobie kupić farbę do włosów a w sklepach jak na złość mojego koloru który chce jak na lekarstwo jest:no: a na allegro widziałam.

Widzę że coś mały ruch tutaj był od mojej ostatniej wizyty.

sheeney a czemu musisz sobie zrobić przerwę od BB?
dawidowe, makuc mój Łukaszenko też nie szasta z tymi całusami...:tak:
dawidowe a Ty podczas ostatnich swoich szaleństw zakupowych to wydałaś całą wypłatę heh? Jak masz za dużo kasy to podziel się, chętnie przyjmę:-D

IKAA wszystko opanowałam (z niewielka pomocą ślubnego) :-p:laugh2: a że podglądacz ze mnie to się wytnie ;-)

no i tak - jak mam czas to jakoś pustawo tu :eek: mnie właśnie na słuchanie Lennego Kravitza zebrało :szok:

Halo i jestem ja :-)

Byliśmy wszyscy u lekarza, Zuza początek przeziębienia, ale tylko syropek i nasivin do noska, więc mam nadzieje, że nic się z tego nie wykluje więcej. A małż mój ma ostre zapalenie zatok .... ja póki co dobrze i mam nadzieje, że jednak mnie nic nie dopadnie. Choć raz mi zimno, raz gorąco ;-)
Ragna Hanią się nie przejmuj, moja teraz się bawi z dziećmi a swego czasu jak tylko poszliśmy i maluch jakiś krzyknął , pisnął to płakała i do mamusi na rękach teraz jest odważniejsza :-) i zawsze jest pewniejsza jak jest na swoim terenie hehe
Makucku jaki piękny pościk
Dawidowe to trzymam kciuki żeby szczepienie było. Bo ja się miałam zapisywać właśnie(bo nawet pisemne wezwanie dostałyśmy heheh) i co i teraz na bank nigdzie nie pójdę.
Kaniuś a cosik się stało?
Ika a jak się siostra czuje?
Kroma jak rozmowa? I się pytałam o datę dnia dokładniejszą niż koniec miesiąca ;-) chyba, że jest to 31 to ok :-)

sarisa-28-1
ika i sarisa- co do rozmowy to pracę mam, ale co z tego, że to od 8 do 18, w soboty też tylko krócej, za nadgodziny płacą pod stołem, a nie wiem co z prowizją, fajna praca, ale ja dzieci nie zostawię na tak długo bo nie mam z kim.
Moje śpią a mnie plecy bolą, bo spałam z młodym nad ranem na kanapie i źle się ułożyłam.

bry wieczor
ragna- ja tez Maure dzis uspolecznialam:) pojechalysmy do jej kuzynki o tydzien starszej. Pierwszy raz byla jakas interakcja, nawet za raczki tanczyly. Ale one w jednym wieku, wiec latwiej im"wspolny jezyk zalapac":)
dawidowe, sarisa- my tez jeszcze mamy szczepienie przed soba. Planuje w czwartek sie wybrac
nat- z kim ty sie kapalas??:))
kroma-wspolczuje bolu kregoslupa, wiem co to znaczy

dzis dalam w koncu swa suknie slubna do prania. Jedno z postanowien noworocznych odchaczone:) Mam nadzieje, ze uda mi sie ja odsprzedac.
spadam robic a6w. Dzis dzien drugi, a wkasciwie 5, bo zaczelam od 4 , bo pierwsze wydawaly mi sie za latwe:) niestety, z obiegu wypadlam, takze silowo i juz dzisiaj miesnie o sobie daja znac. Zobaczymy jak dlugo wytrzymam. :))

Rysia jak Ty funkcjonujesz nie śpiąc od 3??? :szok:
Pytałam o wiek babci, bo to fajnie, że ma tak siłę przyjeżdżać do prawnuczka i pomagać :-) Sama nie wiem czy moja by tak dała radę, a nie mam okazji sprawdzić, bo babunia mieszka w innym mieście niestety.
Kania jak Twój kręgosłup?
Ikaa cieszę się, że z Lenką OK :-) i że z ubezpieczeniem się udało.
A smoka Pudzianek do spania musi mieć koniecznie, ale od jakiegoś czasu w ciągu dnia też go szuka od czasu do czasu niestety.
Doris dobrze, że poleniuchowałaś sobie :-) a z tym dowodem to też uważam, że to głupota, że jest czasowy!
Mala mi przeszły Ci nerwy na męża?
Sarisa jak Zuzka?
Doczytałam, to oby u niej w nic poważniejszego się nie rozwinęło. No i zdrowia dla męża! Obyś też Ty nie chorowała!
Wioli jak wizyta? I dzięki za pocieszenie odnośnie krzywego zęba.
o koleżance doczytałam.
Makuc miło czytać, że miły dzień u Ciebie :-*
Kroma to jest jakiś pomysł na wyspanie - kłaść się z dziećmi. Kiedy będziesz wiedziała co z pracą? A z kim by były Twoje dzieci gdybyś poszła do pracy??
ooo, jesteś. no to kiepsko z tą pracą :baffled:
Dawidowe pytałaś o ząbki Pudzianka. Brakuje mu wszystkich 5 i dolnych 3 (chyba ;-) )
Kurcze, podziwiam Cię za to wstawanie o 5 :eek: Jakoś to do mnie wcześniej nie docierało :eek:
Dobrze, że Laura zdrowa. No i fajnie, że dostałaś taką wyprawkę ;-)
A co do "Oficera" to mój mąż wie, że ja w Grandzie zakochana ;-)
Ragna gratki ząbkowe! I wiesz co sobie pomyślałam? że może właśnie próbuj posyłać ją do jakiegoś klubiku, żeby się śmielsza zrobiła.

Nadrobiłam :-)

reklama
sariska dziękuję że pytasz,siostra ok ale dziśiaj opier odemnie dostała że u lekarza jeszce nie była
kroma że to tak nie idzie idealnej pracy znaleźć coby wszystko pasowało.
wioli no naszczęście ale tak byś sobie bez nerwów siedziała
natolin tak spytałam o tego smoka bo moja Lenka też do spania musi mieć i ostatnio w dzień też często go szukała a dziś lekerka powiedz żeby ograniczać do minimum bo boi się o jej zęby,tak więc od dziś tylko do spania bedzie miała i w ekstremalnych przypadkach.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry