ikaa29
Fanka BB :)
Jestem znowu...
moriam trochę głupio z księdzem wyszło ale cóż i tak czasami bywa.u mnie kolęda pewnie będzie w tym roku ale kiedy to już nie wiem.
eliza współczuje upadku Adasia,a Wy go nie przypieliście żadnymi pasami?
dawidowe i jak Laurka? doczytałam że ok to fajnie :-)
mala mi szkoda ze weekend tak źle się skończył
happy to się rozumie że czasu brak jak luby w domciu :-);-)
natolin a Twój Pudzianek dużo smoka używa?
wioli dotarłaś? ooo doczytałam że tak i się napracowałas dziś a jak wizyta koleżanki?
rysia jak fajnie że masz babcię moich już nie ma ale tylko jedna była super.
doris przypomniałaś mi ze muszę mój dowód sprawdzić do kiedy ważny jest.
kania kciuki za tatę a jak u dentysty?bolało?
sariska witaj a dziś jak się czujesz?
makuc wyrobiłas się?demolkę opanowałaś?podglądujesz mnie podglądaczu:-):-):-)
kroma i co z tej rozmowy wynikło?
emilia :-(
ragna ja na twoim miejscu bym się nie martwiła,Hanusia była nie u siebie i nie ma co się dziwić większość dzieci tak ma.
a my dziś u lekarza ale to juz pisałam i nie będę powt a później w domku cały czas,moja siostra nas odwiedziła dziś i miałam okazję aby wyskoczyć do marketu po zakupy spożywcze bo tak to bym musiała teraz jechać no i obydwie zadowolone były jak wróciłam a na koniec szwagier przyjechał po siostre a mała popłakała się że wujek zabrał jej ciocię. Głowa mnie bolała ale już tabletki wzięłąm i jest ok.
moriam trochę głupio z księdzem wyszło ale cóż i tak czasami bywa.u mnie kolęda pewnie będzie w tym roku ale kiedy to już nie wiem.
eliza współczuje upadku Adasia,a Wy go nie przypieliście żadnymi pasami?
dawidowe i jak Laurka? doczytałam że ok to fajnie :-)
mala mi szkoda ze weekend tak źle się skończył
happy to się rozumie że czasu brak jak luby w domciu :-);-)
natolin a Twój Pudzianek dużo smoka używa?
wioli dotarłaś? ooo doczytałam że tak i się napracowałas dziś a jak wizyta koleżanki?
rysia jak fajnie że masz babcię moich już nie ma ale tylko jedna była super.
doris przypomniałaś mi ze muszę mój dowód sprawdzić do kiedy ważny jest.
kania kciuki za tatę a jak u dentysty?bolało?
sariska witaj a dziś jak się czujesz?
makuc wyrobiłas się?demolkę opanowałaś?podglądujesz mnie podglądaczu:-):-):-)
kroma i co z tej rozmowy wynikło?
emilia :-(
ragna ja na twoim miejscu bym się nie martwiła,Hanusia była nie u siebie i nie ma co się dziwić większość dzieci tak ma.
a my dziś u lekarza ale to juz pisałam i nie będę powt a później w domku cały czas,moja siostra nas odwiedziła dziś i miałam okazję aby wyskoczyć do marketu po zakupy spożywcze bo tak to bym musiała teraz jechać no i obydwie zadowolone były jak wróciłam a na koniec szwagier przyjechał po siostre a mała popłakała się że wujek zabrał jej ciocię. Głowa mnie bolała ale już tabletki wzięłąm i jest ok.

a na allegro widziałam.

a że podglądacz ze mnie to się wytnie ;-)