reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
c.d.

SARISKA zdrówka dla Zuu! dużo, dużo!
WIOLI o szacun za posta :laugh2: spisalaś się dzisiaj na medal z nadrabianiem. Tylko nic tam do mnie nie ma :-( i psiklo mi. o!
i KROMA jest :-) a że zabiegana to standard. Może ślubnego zatrudnij do nocnego dyżuru a sama się wyśpij w końcu? No i jak na zakupach było? Udało Ci się coś ciekawego znaleźć?
DAWIDOWE super, że Laura jednak się zdrowa obudziła. Może ta temp. wczorajsza to rzeczywiście obaj wychodzących zębów? No i jeszcze mi to 3-członowe nazwisko nie daje spokoju. To można tak w PL? mi sie wydawało, że tlyko max. 2-czlonowe mieć można.
NAT kusisz tą kąpielą, oj kusisz :-p
KANIA :sad::hmm: czyli jednak dzień byl taki na jaki się juz rano zapowiadał? współczuję. Dobrej nocki!

Hej,
Ja ostatnio rzadka na BB zaglądam, bo ciągle siedzę u rodziców. Jutro wieczorem albo w środę wrócimy do Krakowa.
Sariska, dzięki za pamięć. Ekipa się stawiła, ale jeszcze nie uporali się z montażem drzwi, więc jutro ciąg dalszy. Okazało się, że sporo dodatkowej roboty było - krzywe ściany itd. W dodatku poprzedni właściciel puścił kabel z prądem pod futryną, co nikomu z nas nie przyszłoby do głowy, więc ekipa przecięła tenże kabel, co oczywiście spowodowało duże opóźnienia... A urodziny mam w przyszłym tygodniu, już...
W ogóle to byłam z Hanią wczoraj u kuzynki z dwójką dzieci, a dziś u koleżanki, która ma 1,5-rocznego synka i ... jestem załamana... Hanusia jest bardzo nieśmiała... Daje sobie odbierać zabawki, od razu buzia w podkówkę i do mamy... Smutno mi z tego powodu... Fakt, że chłopcy, z którymi się bawiła, a właściwie w moim zamierzeniu miała się bawić, byli starsi i byli u siebie, ale i tak... W towarzystwie mojej rodziny rozkwita, popisuje się, jest wesoła i figle jej w głowie, a tam... Normalnie poważne, smutne dziecko... No i po tych obserwacjach mój plan, by od marca zacząć ją stopniowo posyłać do klubu malucha stanął pod wielkim znakiem zapytania. Boję się, że moje dziecko miałoby z tego więcej szkody niż pożytku...
A z innej beczki, mamy ósmego ząbka, a wydaje mi się, że lada dzień przybędzie dziewiąty:) Powoli odrabiamy straty:)

Wioli poprostu musiałbym miec nazwisko składające się imienia męża + jego rodowe a samego rodowego nie moge mieć bo on musi na to wyrazić zgode w Polace. Tam nie było problemow tylko w Polsce i w efekcie do przyjazdu poczekam ze zmiana. Zreszta małej też chce wyciąc imie ojca i dziadka znazwiska i zostawić tylko rodowe.

Natolin ty grzesznico ;-) Maż w domu kiedy ty tak z oficerami sie kąpiesz??:-D:szok:

Makuc w żłobku ok - nie chciała zniego wyjść. W szatni zrobiła mi tylko papa i poleciała za ciocią. 10 minut ja prosiłam. Alechyba potem było jej zleto podczas ubierania dostałam chyba ze20 buziaków usta usta. Przezcałe zycie tyle nie dostałam od niej. Nawet dziadkowi koleżanki Basi chciała dać.

RAGNA gratulacje dla Hani (zębowe ;-)), odnośnie tego "aspolecznego" zachowania to bym się nie przejmowala na Twoim miejscu tym bardziej, że tak jak mówisz jej towarzysze do zabawy byli a) starsi, b) u siebie w mieszkaniu. Z tym klubikiem to znowu dobry pomysł na właśnie takie powolne uspołecznianie. A przynajmniej tak mi się wydaje.
DAWIDOWE rozcałowała się Ci Laura, widzę :laugh2::-) może teraz juz tak codziennie zestaw min.20 buziaków dostawać będziesz?

Dawidowe można będzie teraz tak sobie wyciąć jeden człon?tzn po fakcie?
Makuc:-(Aż musiałam zobaczyć czy nic do ciebie nie skrobnelam i rzeczywiście nic chyba czułam ze mnie będziesz dzisiaj tak pocieszac:-D:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry