reklama

Październikowe Mamy 2010

dzis tez wpadam się przywutać bo zwyczajnie jestem wykończona po całym tygodniu.
Szczepienie niunia przeszła niezle. Cały tydzien przechodzia do żłobka.
A jutro mam plany na ograniecie cało tygodniowych zakupów. Zdjemowanie firanek i zasłon, prasowanie nowych i powieszenie ( za każdym razem bede podskakiwać do żabki bo stołek jest za niski - wypatrzyłam u sasiada inny ale wysokosc ta sama tylko bezpieczniej bedzie połozyc encyklopedie), zmiana nowej pościeli i nowej kołderki, położenie nowych dywanów co spowoduje wysprzatania wszelakich zakamarków, nowy obrus itp. Juz padam na samą myśl.

reklama
a emilab to mnie chyba ostatnio omija szerokim łukiem:-(

Jeju naprawdę?????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Plasiam...I obiecuję poprawę:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:. Zdrówka dla Łukiego.

Roxi,Kania to jesteśmy trzy;-). Teraz to już chyba żaden sponsor nam nie odmówi:tak:;-). Tylko adres tegoż sponsora trzeba by skombinować:cool:
roxi zdróweczka dla Ptysia i małża i...dla ciebie też,a co!
wioli :szok::szok:. Biedna siostra:no:. A jej nic się nie stało? Sklep ubezpieczony? Chyba nie musi płacić ze swoich pieniędzy?
dawidowe ooo,to przed tobą męczący dzień. Ale jak pięknie będziesz miała w domku:tak:. Będziesz bardziej zadowolona,niż zmęczona,czego ci serdecznie życzę

Hej! Przeleciałam baaaardzo pobieżnie co napisałyście, bo czasu za dużo nie było. W końcu trochę odsapnę tylko jeszcze jutro na tą zabawę karnawałową na 3 godz muszę jechać. Dzisiaj miałam pierwszy raz zajęcia indywidualne i z jednym chłopakiem w ciagu 45 min zdążyłam zrobić 2,5 lekcji, a z dziewczyną ledwo co, bo z niej leń totalny i symulant. Zanim zdążyłam wyjść z pokoju nauczycielskiego to akurat wchodziła zapytać z kim ma lekcje i była normalna, a jak weszłam z nią do sali to już zaczęła histerie pokazywać, bo ona się zdenerwowała nagle, bo nie wiedziała z kim lekcje będzie miała i nie chce z drugą panią, bo jej nie zna, a woli z kimś kogo zna (a mnie tylko z korytarza zna). Zapytałam czemu się denerwuje skoro wie, że ze mną ma to od razu zmiana zachowania i już uśmiech. W ogole to jaki okropny sen mialam. Snilo mi sie, ze ta dziewczyna z ktora mam zajecia indywidualne zabiła sie i z jednej strony bylo mi przykro, a z drugiej cieszylam sie, ze nie bede miala juz tych zajec.
Poza tym to dzis jak szlam na 1 zajecia indyw to ta druga babka na zastepstwie co jest przyszla i godzine siedziala, czyli mogla miec te indywidualne jedne. Potem cos mnie podkusilo i spr jej plan lekcji z drugiej szkoly i wyszlo mi, ze konczy lekcje po 10 i akurat obie godz indyw moglaby miec. Oj mam ochote zapytac dyr czemu mnie oklamala tylko musze sie upewnic co do tego planu.

A z Laura cos sie ostatnio niedobrego zaczelo dziac, bo w łózeczku sie drze.Polozy sie na chwile i potem ryk. Uspokoje ja i chwila ciszy potem znowu ryczy. Wezme ja na rece to sie wtula. Nie wiem o co kaman. Zeby czy cos innego.

Mała_mi zdrowka dla Lukaszka. Oby szybko mu przeszlo.
Dawidowe mozna liczyc na fotki po jutrzejszym odnowieniu mieszkania.
Wioli zdrowka. Zadbaj w koncu o siebie. Fajny kolor scian wybralas. Wszystkie beda takie czy czesc?
Efa jak reka? Przyszedl w koncu xiadz?
Kania w pracy mnie wysmiali, bo stwierdzili, ze na wypalenie zawodowe za wczesnie? Tak jakby na to byl odpowiedni staz pracy potrzebny. A jak kregoslup?
Eliza, Roxi jak zdrowko chorowitkow?

Wiecej nie doczytalam lub niew pamietam.

Nat 17.00-20.00. A jak Twój nastrój?

Ale się dosłownie nażarłam frytek na kolację. :-p Chleb się skończył,a nikomu nie chciało się ruszyć do sklepu i trzeba było sobie poradzić. :-p

e-lona sprawdź dobrze pla,abyś miała argumenty przed dyrem. Ojjj,sen niezły. I Laurze widzę łóżeczko się nie podoba,czy raczej mamusia bardziej się podoba... Oby to były zęby:****

natuś a jak u ciebie? Nastrój dalej do d....? Martwię się...

hej dziewczyny
chcialam tylko zameldowac, ze zyje, choc ledwie. w pracy mam zapierdziel,ze nie mam kiedy pisac, a w domu jak mam chwile to spie, bo Tomcio postanowil nie oddawac lozka mamy walkowerem i walczy. na razie w starciu mama - syn mama wygrywa 10:2, ale nie wiadomo czy jednak syn jej nie znokautuje...
odezwe sie jutro, bo powinnam miec wiecej czasu. a teraz ide pod prysznic i spac poki i on spi. papa

Elona sprawdź dokładnie i bierz dyr na dywanik;-)Zrobilas mi smaka na frytki a niemam w domu nawet pól ziemniaka:no:Co do ścian to jeszcze niewiem jutro będzie malował to w trakcie sie namyśle :-D
Emis naszczescie nic jej sie nie stało uniosla sie honorem i chciała oddać te pieniądze ale szef powiedział ze niemusi oby to Niebylo codziennie bo z torbami pojdzie:-Dkazal jej każdego Cygana wypraszac ze sklepu bo niestety ale chyba wszyscy tutaj to złodzieje
Kahaa trzymam kciuki zebys to jednak ty wygrala;-)

reklama
Hej wpadłam się tylko przywitać i żeby nie było że mnie nie było więc jestem :-) na chwilkę tylko bo zaraz idę spać,śpiąca jestem strasznie i zmarznięta bo się w taką pogodę wybrałam do miasta w bluzie i mnie na wylot przewiało.
Miłego wieczorku życzę wszystkim i spokojnych nocek.do jutra wieczora papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry