dawidowe
Fanka BB :)
dzis tez wpadam się przywutać bo zwyczajnie jestem wykończona po całym tygodniu.
Szczepienie niunia przeszła niezle. Cały tydzien przechodzia do żłobka.
A jutro mam plany na ograniecie cało tygodniowych zakupów. Zdjemowanie firanek i zasłon, prasowanie nowych i powieszenie ( za każdym razem bede podskakiwać do żabki bo stołek jest za niski - wypatrzyłam u sasiada inny ale wysokosc ta sama tylko bezpieczniej bedzie połozyc encyklopedie), zmiana nowej pościeli i nowej kołderki, położenie nowych dywanów co spowoduje wysprzatania wszelakich zakamarków, nowy obrus itp. Juz padam na samą myśl.
Szczepienie niunia przeszła niezle. Cały tydzien przechodzia do żłobka.
A jutro mam plany na ograniecie cało tygodniowych zakupów. Zdjemowanie firanek i zasłon, prasowanie nowych i powieszenie ( za każdym razem bede podskakiwać do żabki bo stołek jest za niski - wypatrzyłam u sasiada inny ale wysokosc ta sama tylko bezpieczniej bedzie połozyc encyklopedie), zmiana nowej pościeli i nowej kołderki, położenie nowych dywanów co spowoduje wysprzatania wszelakich zakamarków, nowy obrus itp. Juz padam na samą myśl.

;-). Tylko adres tegoż sponsora trzeba by skombinować

. A jej nic się nie stało? Sklep ubezpieczony? Chyba nie musi płacić ze swoich pieniędzy?
Chleb się skończył,a nikomu nie chciało się ruszyć do sklepu i trzeba było sobie poradzić.