• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

dzis tez wpadam się przywutać bo zwyczajnie jestem wykończona po całym tygodniu.
Szczepienie niunia przeszła niezle. Cały tydzien przechodzia do żłobka.
A jutro mam plany na ograniecie cało tygodniowych zakupów. Zdjemowanie firanek i zasłon, prasowanie nowych i powieszenie ( za każdym razem bede podskakiwać do żabki bo stołek jest za niski - wypatrzyłam u sasiada inny ale wysokosc ta sama tylko bezpieczniej bedzie połozyc encyklopedie), zmiana nowej pościeli i nowej kołderki, położenie nowych dywanów co spowoduje wysprzatania wszelakich zakamarków, nowy obrus itp. Juz padam na samą myśl.

reklama
a emilab to mnie chyba ostatnio omija szerokim łukiem:-(

Jeju naprawdę?????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Plasiam...I obiecuję poprawę:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:. Zdrówka dla Łukiego.

Roxi,Kania to jesteśmy trzy;-). Teraz to już chyba żaden sponsor nam nie odmówi:tak:;-). Tylko adres tegoż sponsora trzeba by skombinować:cool:
roxi zdróweczka dla Ptysia i małża i...dla ciebie też,a co!
wioli :szok::szok:. Biedna siostra:no:. A jej nic się nie stało? Sklep ubezpieczony? Chyba nie musi płacić ze swoich pieniędzy?
dawidowe ooo,to przed tobą męczący dzień. Ale jak pięknie będziesz miała w domku:tak:. Będziesz bardziej zadowolona,niż zmęczona,czego ci serdecznie życzę

Hej! Przeleciałam baaaardzo pobieżnie co napisałyście, bo czasu za dużo nie było. W końcu trochę odsapnę tylko jeszcze jutro na tą zabawę karnawałową na 3 godz muszę jechać. Dzisiaj miałam pierwszy raz zajęcia indywidualne i z jednym chłopakiem w ciagu 45 min zdążyłam zrobić 2,5 lekcji, a z dziewczyną ledwo co, bo z niej leń totalny i symulant. Zanim zdążyłam wyjść z pokoju nauczycielskiego to akurat wchodziła zapytać z kim ma lekcje i była normalna, a jak weszłam z nią do sali to już zaczęła histerie pokazywać, bo ona się zdenerwowała nagle, bo nie wiedziała z kim lekcje będzie miała i nie chce z drugą panią, bo jej nie zna, a woli z kimś kogo zna (a mnie tylko z korytarza zna). Zapytałam czemu się denerwuje skoro wie, że ze mną ma to od razu zmiana zachowania i już uśmiech. W ogole to jaki okropny sen mialam. Snilo mi sie, ze ta dziewczyna z ktora mam zajecia indywidualne zabiła sie i z jednej strony bylo mi przykro, a z drugiej cieszylam sie, ze nie bede miala juz tych zajec.
Poza tym to dzis jak szlam na 1 zajecia indyw to ta druga babka na zastepstwie co jest przyszla i godzine siedziala, czyli mogla miec te indywidualne jedne. Potem cos mnie podkusilo i spr jej plan lekcji z drugiej szkoly i wyszlo mi, ze konczy lekcje po 10 i akurat obie godz indyw moglaby miec. Oj mam ochote zapytac dyr czemu mnie oklamala tylko musze sie upewnic co do tego planu.

A z Laura cos sie ostatnio niedobrego zaczelo dziac, bo w łózeczku sie drze.Polozy sie na chwile i potem ryk. Uspokoje ja i chwila ciszy potem znowu ryczy. Wezme ja na rece to sie wtula. Nie wiem o co kaman. Zeby czy cos innego.

Mała_mi zdrowka dla Lukaszka. Oby szybko mu przeszlo.
Dawidowe mozna liczyc na fotki po jutrzejszym odnowieniu mieszkania.
Wioli zdrowka. Zadbaj w koncu o siebie. Fajny kolor scian wybralas. Wszystkie beda takie czy czesc?
Efa jak reka? Przyszedl w koncu xiadz?
Kania w pracy mnie wysmiali, bo stwierdzili, ze na wypalenie zawodowe za wczesnie? Tak jakby na to byl odpowiedni staz pracy potrzebny. A jak kregoslup?
Eliza, Roxi jak zdrowko chorowitkow?

Wiecej nie doczytalam lub niew pamietam.

Nat 17.00-20.00. A jak Twój nastrój?

Ale się dosłownie nażarłam frytek na kolację. :-p Chleb się skończył,a nikomu nie chciało się ruszyć do sklepu i trzeba było sobie poradzić. :-p

e-lona sprawdź dobrze pla,abyś miała argumenty przed dyrem. Ojjj,sen niezły. I Laurze widzę łóżeczko się nie podoba,czy raczej mamusia bardziej się podoba... Oby to były zęby:****

natuś a jak u ciebie? Nastrój dalej do d....? Martwię się...

hej dziewczyny
chcialam tylko zameldowac, ze zyje, choc ledwie. w pracy mam zapierdziel,ze nie mam kiedy pisac, a w domu jak mam chwile to spie, bo Tomcio postanowil nie oddawac lozka mamy walkowerem i walczy. na razie w starciu mama - syn mama wygrywa 10:2, ale nie wiadomo czy jednak syn jej nie znokautuje...
odezwe sie jutro, bo powinnam miec wiecej czasu. a teraz ide pod prysznic i spac poki i on spi. papa

Elona sprawdź dokładnie i bierz dyr na dywanik;-)Zrobilas mi smaka na frytki a niemam w domu nawet pól ziemniaka:no:Co do ścian to jeszcze niewiem jutro będzie malował to w trakcie sie namyśle :-D
Emis naszczescie nic jej sie nie stało uniosla sie honorem i chciała oddać te pieniądze ale szef powiedział ze niemusi oby to Niebylo codziennie bo z torbami pojdzie:-Dkazal jej każdego Cygana wypraszac ze sklepu bo niestety ale chyba wszyscy tutaj to złodzieje
Kahaa trzymam kciuki zebys to jednak ty wygrala;-)

reklama
Hej wpadłam się tylko przywitać i żeby nie było że mnie nie było więc jestem :-) na chwilkę tylko bo zaraz idę spać,śpiąca jestem strasznie i zmarznięta bo się w taką pogodę wybrałam do miasta w bluzie i mnie na wylot przewiało.
Miłego wieczorku życzę wszystkim i spokojnych nocek.do jutra wieczora papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry