reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

B]Mamaagusi[/B],a jak wizytę u Twojej jamochłonicy udało się przetrwać?Z okazji swojego święta odpuściła,czy nie było różnicy i tez jak zwykle "milutka" była?
ano jakoś się udało bo byliśmy na chwilę. za to w niedzielę jak zawsze dłużej ale nie było tragicznie choć musiałam walczyć z karmieniem mi dziecka na siłe ale na szęście do kłótni nie doszło. zawsze przy obiedzie ja siedze obok Agusi a ona z drugiej strony i co chwilę zdarza jej się łyżkę jej pakować z czymś tam ale na szczęście w zasadzie zdążę zabrać tą łyżkę zanim u Agi w buzi wyląduje. bo skoro dziecko już pluje jedzeniem to widać jest najedzone i nie widzę potrzeby pchania wszystkiego co na stole
dawidowe jak Laurka?
eliza o kurcze no to mąż się popisał.... ehh
makuc i jak minęła wizyta rodziców?
emiliab no to brawa dla małża za wyrozumiałość. w takim razie miłego wypadu życzę
ikaa współczuję i znam ten ból bo ja też nie raz musiałam takie noce spędzić u teściowej.
dziulka i jak? zaczęłaś dietkę dziś? widzę, że zaczęłaś to powodzenia i wytrwałości życzę
eliza jak samopoczucie?
wioli jak było w pracy?
e lona to gratuluję ząbka
kania jak Oliwia? zdrówka dla niej:*
rany rysia o północy piszesz, że Miłosz dopiero zasnął??? współczuję...
eliza no nie, znów małż widzę z myśleniem zaszalał... zdrówka dla Adasia:*
rysia wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj dla ciebie:* a jak Miłosz? zrobił prezent mamie i dał pospać?
doris fajnie, że imprezka u siostry lepsza niż myślałaś.
asik witaj!elona widzę, że matę sprzedałaś. fajnie. ja swoją póki co trzymam jeszcze. tzn jest schowana ale nie planujemy sprzedawać
beti to trzymam kciuki żeby kino na pewno wypaliło
nie, kania dziś nie leniuchowałam i dlatego mnie mało dziś heh. teraz dopiero miałam chwilkę na poczytanie:*

reklama
Mamaagusi to tak jak i ja, Oliwia kaszle coraz to więcej i to mnie martwi.
A co dokarmiania dziecka przez teściów i rodziców to doskonale Cię rozumie....

kania nigdy nie miałam tak więc dla mnie coś nowego było i nie spodziewałam sie nawet ale się uśmiałam :-) a dla Was duuuuużo zdrówka
ragna te w reklamach to też zachwyt z jej strony a do tej pory to ona takich maluszków na zywo jeszcze nie widziała jedynie dzieciaki 5 letnie ale to już duuuuże w stosumku do niej,jeszcze mamy do odwiedzenia 2 latkę i wtedy zobaczymy co to będzie,czy będzie się umiała bawić.
mamaagusi moja teściowa to by Lenkę co chwilę karmiła w sobotę o 10 już jej obiad chciała dawać tzn zebym jej dała bo już ugotowany rosołek był a śniadanie niedawno co było.ja tam zawsze mówię że u nich życie toczy sie wokół jedzenia.

Ostatnia edycja:
Kania cieszę się, że kalendarze się podobają. Polecamy się na przyszłość. Zdrówka dla Was obu.
Wioli rumianek, dużo pić i ja to bym chyba coś w rodzaju stopreanu lub nifuroksazydu wzięła.
Happy cieszę się, że z kinem wypali.
Mamaagusi dobrze, że u teściowej nie było tak najgorzej.

Chatę dokończyłam sprzątać jeszcze tylko kilka aukcji wygrać muszę i wyprasować koszulę Danielowi na jutro.

jestem, melduje sie, nadrobilam, ale jakos weny brak
z tego co wylapalam, to
Rysia- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Udanej imprezki. Niezle tydzien ci sie zaczyna:)
wioli- zdrowka. Jak jelitowka cie dopadla, to i niewiele pomoze. Pij duzo i tzymaj sie:)
nat- ale Piotrus ma spust!

yyy... wiecej nie pamietam:)

reklama
Happy- dzięki, ja też nie zauważyłam, że aż tyle tu naklepałam.
wioli- ja wiem, ze tak jak pisze Ida że kawę, ale też wiem, że to dobre jest na kaca i takie właśnie mdłości, jeszcze mówią, żeby coś słodkiego jak glukozę masz dla dzieci. A na biegunkę to jeszcze gorzka czekolada lub kakao. No ale mojego jak weźmie biegunka to nic nie działa, nawet leki. Zdrówka
Rysia- ja ci już pisałam na FB ale tu jeszcze napiszę raz Wodniczko, jesteśmy rodzone w tym samym m-cu i też Wodniczka jestem :-) Zdrówka i stu lat życia w radości i szczęściu.
Moriam- to tak jak ja mam dziury i zapominam co i jak i komu :-)

Do góry