reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dziewczyny pomocy wymiotuje i mam biegunke jak sobie pomoc jakimś domowym sposobem bo nic niemam oprócz kropli zoladkowych

Rysiu, baw sie dobrze i wszystkiego najlepszego!

A ja sie ide chyba polozyc, korzystajac z drzemki Adasia.

Wioli, zdrowka! Tak mysle, jak pomoc ale niewiele mi do glowy przychodzi. Ja bym w necie poszperala. Ale pij duzo!

wioli, podobno łyżeczka kawy rozpuszczalnej, ale na sobie nie próbowałam... nie masz nifuroksazydu:-(gdyby to była sama biegunka to wiadomo, coś zapierającego, ale z wymiotami... mi tylko farmakologia do głowy przychodzi:-:)sorry2:

Hej laseczki :-)
Ale dzisisaj miałam dzień intensywny,od rana norma wstanie śniadanie i takie tam normalne sprawy domowe,później wybrałam się do Lidla na chwilę tylko i tam spotkałam koleżankę z którą się już nie widziałysmy uchuchu no i nagadać się nie mogłyśmy ale na kawkę się umówiłyśmy.Popołudniu nudziło mi się to się wybrałam z Lenką do innej koleżanki która ma dwumiesięczną Tosię i moja zachwycona malutką a najbardziej mnie zdziwiło że jak tamta płakała to moja też zaczynała i nie wiem czemu?

rysia wszystkiego najlepszego !!!!!

Bry wieczór...
Rysia Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin :-)

Udanych baletów.
Ida znów ciężką nockę mieliście??? Współczuję szczerze. Oliwię rozkłada, mnie też niestety:( Pytałaś o weekendzik, szczerze w sobotę średnio spędziłam czas u teściów a w niedziele dopołudnia odpoczywałam w łóżeczku a popołudniu pojechaliśmy na obiad do moich rodziców, było miło :-) A te zatoki to Ty kochana antybiotykiem chyba dopiero wyleczysz.
Sarisa bardzo mi miło, że o mnie myślisz i o tym czy ćwiczenia wykonanie, nawet męża zmobilizowałam i ćwiczymy razem, dziś 12 dzień za nami :-) Cieszę się, że u Ciebie goście dopisali i miło spędziłaś ten weekendowy czas. A jak Twój brzusio???
Eliza zdrówka dla Adasia.
Happy mam nadzieję, że uda Wam się wypad zorganizować do kina:-) Doczytałam że się udało, super ogromnie się cieszę razem z Tobą. Fajnie, że Maks ma taki uspokajający wpływ na Amelkę :-)
Doris to super, że pobalowałaś na urodzinkach siostry !!! A czasy kiedy się balowało 3 dni z rzędu i szło się rano do pracy minęły bezpowrotnie !!!
Strip buziaki dla Ciebie, trzymaj się ciepło i nie daj się !!!
Makuc a Alicja na spacerze nie zaśnie??? A jak dziś praca mija???
Roxannka pisz co u Ciebie i jak zleciał dzionek???
Witaj Asik7 :-)
Ragna narobiłaś smaka tym ukraińskim barszczykiem :-)
E-lona fajnie, że aukcje ruszyły z kopyta, poza tym chciałam podziękować, kalednarze super ***.
Miniu trzymam kciuki za badania serduszka, szczepienie syncia oraz Twoje wyniki.
Dziulka i jak pierwszy dzień diety??? Leane katar przeszedł???
Nat ale Piotruś ma spust, moja na noc to max 270 wypija czystego mleka.
Wioli83 ale po czym??? kurczę sama nie wiem, pij dużoooooo wody.
Ikaa29 fajnie, że spędziłaś tak miło dzień w dobrym towarzystwie i nie dziw się, że Lenka płakała, bo tamto dziecko też płakało, tak dzieci reagują :-)
Mamaagusi fajnie, że taką niedzielę luźną miałaś ale dziś coś Cię mało, też leniuchowałaś ;-)???

Oliwia padła przed 19, musiałam jej pod poduszkę coś podłożyć bo kiepsko się jej oddycha przez ten katar, w sumie doskonale to rozumie bo mnie samą zalewa, woda z nosa cieknie mi jak z kranuuuu.
Poza tym dzień spędziłyśmy na zabawie, spała zaledwie godzinkę przez południe.
Jestem z deczka wykończona, jeszcze ćwiczenia zaliczyłam.
Jutro pracuję, Oliwię ma wziąć babcia do siebie, zobaczymy jak to będzie.

Ostatnia edycja:
Wioli rumianek i duzzo wody pij cola tez pomaga,mysmy przerabiali to 2 tyg temu.musisz przecierpiec jutro bedzie lepiej.max trzyma do 7 dni.zdrowka
wybaczcie ale hrabia domaga sie nocnej flaszki i shreka wiec rozumicie;-)
milego wieczoru i nocki do jutra:-)

reklama
Kania, dużo zdrówka dla Ciebie i Oliwki.
Wioli, ja bym chyba posłała kogoś do apteki po jakiś specyfik. Żadne domowe sposoby mi do głowy nie przychodzą, poza tym, by dużo pić, jak już dziewczyny pisały, i jeść lekkostrawne potrawy. Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej.
Ikaa, fajnie, że Lence tak się dzidziuś spodobał. Mojej się podobają takie w reklamach, od razu się śmieje i je pokazuje, ale na żywo takiego maleństwa jeszcze nie widziała. W środę mamy pójść do znajomych, którzy mają roczne dziecko i jak znam życie, Hania będzie się bała i będzie niezadowolona, że ją matka do jakiegoś nieznanego dziecka ciągnie...

Do góry