Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)
zazwyczaj kończy się na "tylkospróbowaniu", a w domu jak tylko sobie o kuchni przypomni to biegnie do szuflady z frykasami i ŻĄDA czegoś
czasem kończy się na jakichś przekąskach typu mlekołaki albo poduchowce,a czasem bez jakiegoś herbatnika albo owocu nie da spokoju. mam jakąś maniaczkę żucia
szkoda tylko że ŻADNE mięso w obiadkach nie przejdzie
od razu wypluwa, a o gryzieniu nie ma mowy
i tak się bujałyśmy na leżaczku prawie do 3...zagadywać próbowała, ziewała, ale kategoryczne "spać" jakimś cudem na leżaczku ją trzymało. zanim skapitulowała to chyba pół książki przeczytałam (tzn, jak już stwierdziłam że zasnąć mi młodzizna nie da to zaczęłam czytać coby się nie wkurzać że sen wali do mych drzwi a ja nie mogę go wpuścić
). rano M zajrzał jej na siłę do paszczy i powiedział że dziasła w miejscu 2 i 3 DOLNYCH I GÓRNYCH wyglądają jakby eksplodować miały
ja pierdziu jak te 4 zębole naraz zechcą wyleźć:-(zdrowiejcie, dziewczynki!!! mam pomysła: dmuchnijcie wsie zarazki w stronę Krka i teściów małej mi
a moje zatoki mają se dać radę bez żadnych antybiotyków i już;-)a dla Oliwki na noc do miseczki gorącej wody dodaj kropelkę olbasu i postaw koło łóżeczka

;-):-)i super że tak fajnie wam sie poukładało z tym kinem i klubikiem!!! cieszę się razem z wami!!! a co jak Amelce się tak tam spodoba że nie będzie chciała do domu wracać?
weeeeee nie każ nam się bawić w szerloków i zdradź poprzedni nick;-)aaaaaaa, i witam w klubie "obciążonych" matek
wiedziałam że coś jeszcze chciałam napisać - bardzo mi się podobał twój post "wprowadzajacy"

taki w moim guście
;-)
) i jakos funkcjonowałam
kciukasy 3mam

a jaki przyrząd dziś masz?;-)
ja mam czerwony:-);-)
a wajderek już dzisiaj odchaczony:-)współczuję akcjii zębolowych i łączę się w bólu... 

muszę zapamiętać ten sposób
temp spadła???
u nas identycznie, z tym, ze ja zaczelam kontrolowac to podjadanie i juz miedzy posilkami nic nie daje, co mnajwyzej owocka albo troche rodzynek do podgryzienia. Ale to przez sluszna wage Maury (11,5 kg i 80 cm) slodyczy nigdy nie jadla, ale chrupeczki i inne podgryzacze tez juz odstawilama w domu jak tylko sobie o kuchni przypomni to biegnie do szuflady z frykasami i ŻĄDA czegośczasem kończy się na jakichś przekąskach typu mlekołaki albo poduchowce,a czasem bez jakiegoś herbatnika albo owocu nie da spokoju. mam jakąś maniaczkę żucia
![]()
a ja sie caly czas zbieram...wajderek już dzisiaj odchaczony
Jesteś kochana :-* Dzięki koleżance, która wysłała mi sms o tym to też widziałam mojego ukochanego w tvnnatolinko przez weekend nie zdążyłam zatęsknić,bo mało mnie było na BB,ale w niedzielę myślałam o tobie,bo w Dzień dobry TVN był wywiad z pewnym przystojniakiem,który zawsze juz będzie mi się kojarzył z tobą(zresztą już to kiedyś pisałam);-). Co u ciebie,kochana? Jak się czujesz? Wzięło cię to,co cię kiedyś brało?
Chociaż jakoś średnio mi się w tej czapce podoba ;-)mam tak samowogole nie lubię wieszać prania ale juz bardziej nie lubię go skladac![]()
... współczuję tych nocek, u nas też nie są za ciekawe, młoda budzi się co dwie, trzy godz. i wyje na smoczek albo niewiadomoco... ale żeby aż tak...