reklama

Październikowe Mamy 2010

Miłosz usypia więc ja robię drugie podejście do napisania coś nie coś...

Roxi fajnie że dzisiaj masz wolne...odpoczywaj se od pracy póki możesz no i przede wszystkim super że Patryk czuje się już dobrze...i niech tak zostanie już na długuuuugi czas:-)
Asik witaj wśród najwspanialszych mamusiek pod słońcem (czy jak kto woli pod księżycem);-):-)
Eliza zdrówka dla Adasia....a co wagi to horror widzę za każdym razem kiedy na nią wchodzę:-D
Wioli jak tam dzisiaj Twoje zdrówko??!!!
Beti oby wszystko było po Twojej myśli...tego Ci życzę:tak:
Makucku oby jednak udało Ci się zajrzeć na główny bo fajnie się czyta to co piszesz:tak:
Kaniu super że z siostrą ok (a tak na marginesie to ładne imię wybrała siostra dla córeczki),że biopsja taty wyszła dobrze,szkoda tylko ze nocke miałaś do bani...mam jednak nadzieje że dzisiejszą będziecie mieli lepszą:tak::-)no i oczywiście życzę dużo zdrówka dla Oliwki:-)
Iduś dziękuje za smska:*a co do zmian to ja też bym zmieniała bo uwielbiam takie wszelkiego rodzaju ulepszenia:-D
Nat a Ty jakie zmiany planujesz zrobić w łazience??!!:-)
Dorisku balety się udały a balowałam w jednej kieleckiej knajpce gdzie zawsze są fajne klimaty:tak:
Emilab właśnie miałam Cię wywoływać...a tu pojawiłaś się wcześniej niż mój post wyszedł więc powiem tylko że fajne że się odstresowałaś a w dzisiejszej niedoli łącze się z Tobą:baffled:

no i to tyle jak narazie bo ciężko mi się myśli:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
IDA oj widzisz , niedobra JA! Za to teraz Ci napiszę ;-) Mój J. tez ciagle z zatokami cos ma nieteges i wygonilam go do laryngologa , bo jemu już nawet antybiotyki nie pomagaly. Zrobil mu przegląd techniczny i wdrozyl jakieś inne srodki. Zobaczymy. Może jednak powinnam i Ciebie zmusic do wizyty u laryngologa??? Co do pokoiku , to cięzko mi się wypowiedziec i cos sugerowac ,skoro nie mam wizji tych pokoików. Ja bym pewnie przeniosla dziecko niż szafę ;-) Dzieki za info o ASIK.

KANIA to musi być słodkie ,ajk Cię Oliwcia po brzuszku caluje. Mój Dorian jak lezę z odkrytym brzuchem , to mi wpycha palec w pępek ,a tego nieznoszę ;-)

NAT a ja tam bym chętnie pograla , tymbardziej z małżem ,ale niestety czasu brak :-(

EMILIAB gdzies Ty kochana się tak sponiewierała 'tanim' winem wczoraj???

RYSIA no to super ,ze balety urodzinkowe zaliczone do udanych.

Doris właśnie jak leżę na podłodze to się przytula do mojego brzucha i mnie "ciuma" i się cieszy, paluszkiem też atakuje pępek ale to mi nie przeszkadza, bardziej boli mnie jak mnie uszczypnie nieświadomie.
Rysia jak Miłosz zasnął to Ty też odpocznij :-)
Emiliab czyli polecasz???
Nat a Ty nie drzemiesz?

Ostatnia edycja:
Kochane moje, nawet nie czytam, bo czas mi przez palce przelatuje. Mam mnóstwo rzeczy na głowie, rzadko czas na komputer. Pracy nadal brak, za to innych zajęć nawał...
Buziaki!

Cześć,
Natolin, absolutnie się z Tobą zgadzam co do tego, co napisałaś o podziale obowiązków. Dla mnie to także temat, który potrafi nieźle podnieść mi ciśnienie, ale na szczęście mój mąż podziela moje poglądy.
Eliza, dzięki. Też uważam, że powinnam Hanię stopniowo oswajać i w ten sposób przygotować na klub malucha. Trochę żałuję, że nie jest odważniejsza, bo bardzo by nam to ułatwiło sprawę, ale cóż - taka już jest:) Mam nadzieję, że Adasiowi gorączka wreszcie minie do dobre.
Happy, Natolin, pewnie, że lepiej mówić, niż liczyć, że ktoś się domyśli, ale ja bym tak bardzo chciała, żeby mój mąż czasem się jednak czegoś domyślił... Ech.. Jak się tak wszystko gada, o wszystko prosi, to tyle rzeczy traci swój urok...
Wioli, jak się czujesz?
U nas pogoda dość ponura. Hania coś nie w humorze. Mam nadzieję, że obudzi się z drzemki w lepszym humorku. Chciałam jej dziś zajrzeć w uzębienie, ale mnie konkretnie ugryzła i mi się odechciało...

Doris jest w czymś bardziej lub mniej przewrażliwiony.
Efa każdemu z Nas czas ucieka przez palce, napisz co u Was, jak się czujesz, Oluś???
Ragna mojej zaglądnąć do buzi graniczy z cudem, a dziś podawanie syropków skończyło się mega wielkim płaczem :-(

Doris, a dużo ma już Dodo ząbków? Hanka ma komplet jedynek, górne dwójki i obie czwórki po prawej stronie. Wydawało mi się, że lada moment wyjdą dwie kolejne czwórki, ale od dawna mi się tak zdaje, a ząbków ni ma. Fajnie by było, gdyby jej te dolne dwójki wyszły. Jakoś miałaby bardziej kompletny uśmiech :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry