dorisday2512
Fanka BB :)
Dzień doberek
Witam nową mamusię ASIK ;-) a tymi ciepłymi pączkami to mi smaka narobilas ;-) Jakos niedługo chyba tłusty czwartek więc sobie odbiję. A w jakim wieku masz syna?
E-LONA no to fajnie z tą matą edukacyjną. Czasem można fajnie cos sprzedać.
DZIULKA szacuneczek za dietę. Ja to mam jakiś wzmożony apetyt ostatnio ;-( Trzymam kciuki ,zeby się odezwali w sprawie tej pracy. A Twoje teksty są nieziemskie. Kobieto jestes czadowa.
RAGNA nie przejmuj się. U mnie też Dorian wcale rozmowny nie jest, za to podobnie jak u Ciebie gestykuluje i nadrabia minkami ;-)
MINIU widzę ,ze u Ciebie Casperos to taki łakomczuch jak mój Dodo. Ale Twój opis mnie powalil- gaz obezwładniający – hahaha
trafilas idealnie.
HAPPY super, ze Amelcia idzie do klubiku. Na pewno się jej spodoba , a Wy wreszcie wyrwiecie się na randkę we dwoje ;-)
RENATKA jak nocka? Był sylwester?
WIOLI zatrułas się???? Łojej :-(
RYSIA jak po baletach? A w ogóle to gdzie Ty kochana imprezowalas tak w poniedzialek?
KANIA a jak tam Twoja sobotnia imprezka wypadła? Zdrówka dla Was , bo czytam ze katarki Was męczą :-( Współczuję nocki :-*
KROMA a kiedy są Twoje urodzinki?
NATOLIN jak Pudzianka przystało , wagę ma słuszną ;-) A czemu się tak wzbraniasz przed PS3. Może Ci się spodoba?
ROXI czyli wnioskuję z posta ,ze wreszcie zdrowi jestescie? A skierowanie to do jakiego lekarza? No i baaaaardzo Ci zazdroszczę dnia wolnego. Wiem co masz na mysli ,ze w pracy luz ale fajnie tak posiedziec w domku.
ELIZABENNETT ale rozumiem ,ze ten sklep, do którego jezdzisz 20km to chyba taki jakis większy jest i masz jeszcze coś po drodze , bo tak sobie myslę ,ze przy moim zapominalstwie to chyba bym na paliwo nie wyrobiła ;-) Zdrówka dla Adasia.
Witam nową mamusię ASIK ;-) a tymi ciepłymi pączkami to mi smaka narobilas ;-) Jakos niedługo chyba tłusty czwartek więc sobie odbiję. A w jakim wieku masz syna?
E-LONA no to fajnie z tą matą edukacyjną. Czasem można fajnie cos sprzedać.
DZIULKA szacuneczek za dietę. Ja to mam jakiś wzmożony apetyt ostatnio ;-( Trzymam kciuki ,zeby się odezwali w sprawie tej pracy. A Twoje teksty są nieziemskie. Kobieto jestes czadowa.
RAGNA nie przejmuj się. U mnie też Dorian wcale rozmowny nie jest, za to podobnie jak u Ciebie gestykuluje i nadrabia minkami ;-)
MINIU widzę ,ze u Ciebie Casperos to taki łakomczuch jak mój Dodo. Ale Twój opis mnie powalil- gaz obezwładniający – hahaha
trafilas idealnie.HAPPY super, ze Amelcia idzie do klubiku. Na pewno się jej spodoba , a Wy wreszcie wyrwiecie się na randkę we dwoje ;-)
RENATKA jak nocka? Był sylwester?

WIOLI zatrułas się???? Łojej :-(
RYSIA jak po baletach? A w ogóle to gdzie Ty kochana imprezowalas tak w poniedzialek?
KANIA a jak tam Twoja sobotnia imprezka wypadła? Zdrówka dla Was , bo czytam ze katarki Was męczą :-( Współczuję nocki :-*
KROMA a kiedy są Twoje urodzinki?
NATOLIN jak Pudzianka przystało , wagę ma słuszną ;-) A czemu się tak wzbraniasz przed PS3. Może Ci się spodoba?
ROXI czyli wnioskuję z posta ,ze wreszcie zdrowi jestescie? A skierowanie to do jakiego lekarza? No i baaaaardzo Ci zazdroszczę dnia wolnego. Wiem co masz na mysli ,ze w pracy luz ale fajnie tak posiedziec w domku.
ELIZABENNETT ale rozumiem ,ze ten sklep, do którego jezdzisz 20km to chyba taki jakis większy jest i masz jeszcze coś po drodze , bo tak sobie myslę ,ze przy moim zapominalstwie to chyba bym na paliwo nie wyrobiła ;-) Zdrówka dla Adasia.

No w domku fajnie chociażby z takiego powodu że nie trzeba się zrywać z wyrka i można do południa w piżamie się poszwendać, jak ja teraz
A jak tam u ciebie ? Jak Dodo się miewa ? Jak Miki ? No i przede wszystkim jak J sie sprawuje ? ;-) Pewnie pisałaś o wszystkim ale ja w pracy niestety nie mam szans poczytać a w domu też jest ciężko wszystko nadrobić 

idziesz do lekarza z córcią??? ps. moje zatoki już tak mają że całą zimę potrafią w kość dawać a potem spokój
nie chcę antybiotyku i już, jeszcze chodzę
jak siniaki???
. Wypiłam już wodę z kiszonej kapusty,pół kawy,teraz kończę herbatę. I mam nadzieję,że po niej już będę w wyśmienitej formie;-). Wczorajszym moim "przyrządem" relaksacyjnym(Ida;-)) była... biedronkowa podróbka martini. Cały litr wypity