witam popoludniowo. wlasnei jem pomidorka, jablko i banan. normalnie tak powcinam jak nic

)) Leane przespala noc dopiero nad ranem zaczela cos jazgotac ale sie sama uspokoila i uspila.
NATOLIN uwierz ze to danie jest przzeeeedobre

))
HAPPY nooo nareszcie post o wiekszym rozmiarze

) nie martw sie, ja do ciebie nie mam pretensji o nic, ciesz sie i korzystaj a za Amelke trzymam kciukole;

))
DORIS tabletki nei pomogly, wczoraj zanosilo sie na lodzika i nei tylko alae padlam

)))) zgadnij jak.... maz zalotnie mruczal wzial moja reke, polozyl natentego i .... zasnelam tak

))))))))))a jak psizesz o sobie to wyglada jakby sie u was w zwiazku polepszylo....
ASIK, KANIA co do kotow to ja tez nei rpzepadam ale mam. tuz po odejsciu mojego psa (14 lat) w dzien wszystkich swietych jak wychodzilam do kosciola to na wycieraczce ktos nam kota podrzucil, malenstwo jak zwinieta piesc. ja na dole widzialam kotke z malymi i chcialam dac jej tylko jesc i zaniesc ja tam, a maz tak popatrzyl na to co stalo na mojej jednej dloni na 4 lapach (nieco wieksze od chomika...) i stwierdzil ze skoro nie mamy zwierzaka to przygarniemy. ja krecilam nosem ale potem powiedzialam: w sumie czemu nie. no i jest do dzisiaj, to jest mieszanka angory z ...chulerawieczym, ale to nie jest kot ktory lubi pieszczoty, kladzenie sie nakolana, ona woli spokojnie sama. jak Leane sie urodzila to z dwa tygodnei byla totalnei obrazona na mnie, obchodzila bokiem i mnie i Leane, ale pozniej juz stala sie normalna. jak Leane zaczla pelzac za kotem i rzucac mu pileczki to kot zakumal ze kumpela mu sie trafila do zabawy. tez przestala ciagnac za futro i ogon i uszy tylko glaszcze, daje swoj nos do wachania kotu i sie smieje bo kot ja laskocze wasami, teraz kotu zyc nei daje zasuwa za nim , jakby mogla to jadlaby z nim zmiski, a kot o dziwo stal sie wyrozumialy, nie drapie (zatluklabym cholere), ale jak ma dosc Leane to pacnie lapa ale bez pazurkow a leane co robi??? lapie kota za lape jakby chciala wyrwac.... w kazdym razie widze miedzy nimi przyjazn

) tak dla sprecyzowania to jest kotka Oggie (bo psize caly czas kot).
mialam sie zdrzemnac i chyab to zrobie. pol godzinki tez jest dobre.