reklama

Październikowe Mamy 2010

Sarisko, no to super, ze to napisalas, bo sie troche obawialam, ze Ty wtedy z dwojka juz maluchow to bedziesz strasznie zajeta... ale jesli wyrazasz chec to OCZYWISCIE! :-)

Dobranoc, Kaniu! Oby nocka spokojna byla!

Aha, Sarisa, ja nawet wyczuc dziasel nie moge, bo Adam zaraz zaciska zabki i gryzie :-D Ale dzieki za obrazowy opis, teraz bedzie mi latwiej zrozumiec kiedy sa obrzmiale :tak:

Kaniu, myslalam tez o tej trzydniowce, papier od lekarza mowi, ze taka tez moze byc reakcja 7-12 dni po szczepionce...sama juz nie wiem. Mam nadzieje, ze juz bedzie tylko lepiej.

No i musze juz leciec, dobranoc Wam, dziewczyny! Milych snow!

Ostatnia edycja:
reklama
Kania ja czuje sie juz dobrze jem juz normalnie bez żadnych rewolucji zoladkowych:-)
Doris wladnie tez słyszałam rożne opinie na temat spirali myśle o tym bo to jednak na dłuższy czas co mi bardzo pasuje wspoczuje tez małego maruderka:tak:
Mamaagusi u nas tez zeby wychodziły bez problemu mam nadzieje ze to sie nie zmieni
Mała mi życzę zeby cię te chorobsko opuściło na dobre
Sariska pracuje dwa dni w środę i niedziele w takim małym sklepie z europejska żywnością alkochol i papierosy pracowałam juz tam kiedyś ale jak zaszlam w ciążę mój k kazał mi mi sie zwolnić poszła za mnie tam siostra i teraz jak ona ma wolne to ja idę zawsze to jakaś odskocznia dla mnie jestem bardzo zadowolona:-)Biedna zuzinka mała ze te zeby ja tak męczą :-(Ja czuje sie juz dobrze dziękuje ze pytasz a ty jak sie czujesz?ostatnio myśle nad twoja fryzurka czy sobie takiej nie sprawic;-)
Rysia ja wiem czemu ty zla jesteś pewnie nie byłaś na zakupach co;-)Skocz moze chociaż na Allegro to humor wroci:rofl2:
Nat dzięki za znalezienie myślałam ze trochę dłużej tu jestem moze dlatego ze czuje sie tu juz jak jedna z was:-)
Nat ty widzę szalejesz codziennie coś sprzatasz jeszcze niedługo napiszesz ze gotowanie polubilas;-)
Ragna wow imprezy raz widzę w sobotę i odwieczne pytanie kobiet w co ja sie ubiore:-DMam zawsze ten sam problem:tak:Co do sąsiadów to podziwiam cię ze masz nerwy na wodzy bo ja bym juz u nich była i cała klatka by mnie slyszala:no:
Kahaa czemu nie jestem zdziwiona;-)Zdrowka dla tomcia co do mojego pierwszego posta to miałam wyczucie nie:-D
Sariska jedziesz do uk?koło Londynu?kurcze trochę daleko domnie:-(
Eliza a od czego go wysypalo?

Juz niemam siły chyba sie zwolnie bo nadrabiam nadrabiam i końca nie widac:-D

Kania ups.........ale to nie specjalnie zrobiłam
Kroma dzis 25 jeszcze 3 dni i znając życie 28 przegapię ;-), ale wiedz, że pamiętam :-). A o Tobie jeszcze z tych względów, bo mój M. ma kolege z pracy w gdańsku i żona jego bardzo podobna do Ciebie i różnica wieku taka jak u Twoich Misiaczków jedynie to malutka ma 4 lata już.......... i jakoś tak sobie Was razem złączyłam i jak tylko mój mąż o nich mówi to ja wtedy o Was :-) hehe

edit:
Ika to u mnie wiercili...........sorki znowu zaczęli wrrrrrrrrrrrr
Eliza no ba myślę, że jak dzidziuś wyskoczy w lipcu to do sierpnia już chyba dojdę do siebie ;-), bo po tym porodzie już na następny dzień śmiagałam.
Wioli dzięki za wieści , a na fryzurke zapraszam do mojego małża ;-)....no blisko londynu. A Ty gdzie jesteś? Daleko masz do londka?

Ostatnia edycja:
sariska- ale mi milo, ze o mnie wspomnialas:) bo mialam wrazenie, ze nikt tu o mnie nie pamieta;(
z cwiczeniami u mnie roznie, niedlugo pewnie ida mnie dogoni:) nie kazdego dniamam wystarczajaco sily/checi na nie. Ale podchodze do tematu luzno, w koncu dla siebie to robie..choc sens w tym niewielki pewnie, bo ostatnio mega sie objadam na noc roznymi slodyczami. Taka faze mam:))
A gdzie do uk lecicie, do Lutton moze?

Dzisiaj rano dzwoni do mnie brat i mowi, wlaczaj TVN, bo zaraz bedziesz w telewizji:)) Okazalo sie ze, byl wywiad z dziewczyna, ktora robila nam film weselny:) no i lecialy feagmenty naszego klipa. Pomijajac fakt, ze bez naszej wiedzy i dopiero po edycji odezwala sie dziewczyna po zgode..ale ze podchodzimy do tego z humorem, to problemow nie robilismy.. a mozna by pare dobrych tysiakow w sadzie wyciagnac:-D

a oto my w Dzien Dobry TVN
2 filmik. "weselny teledysk"
Film ze ślubu - pamiątka czy... - Video Dzień Dobry TVN

jestem i ja...powinnam się uczyć ale kompletnie nie mam na to chęci więc sobie odpuściłam (co ma być to będzie;-))więc troszkę Wam poczytam jeśli pozwolicie;-):-D

reklama
Moriam ja już się na samą wypowiedź załapałam i nieładnie z ich strony, że nie zapytała o zgodę ......
Rysia życzę weny do nauki :-) albo ba zdania examu bez wysiłku ;-). Tak więc spokojnie teraz możesz sobie na BB posiedzieć ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry