reklama

Październikowe Mamy 2010

NAT oby się mąż nnaprawił.
RAGNA współczuje takich sąsiadów. Wrrr
KANIA a chrypka może być od kataru.
MAMAAGUSI ja tam nie chce antybiotyku, ale kurdę sa jeszcze jakieś inne leki nie tylko antybiotyki albo paracetamol.
ELIZA biedny adaś.

Dobra czytam dalej.

reklama
Kahaa jak mały chrypie to poleciałabym Ci elofen(wykrztuśny syrop) i u nas jak się pojawiła chrypka po 3 dniach tego syropku zniknęła...tylko w Uk ty go pewnie nie dostaniesz. następnym razem jak będziesz w Pl to sobie zakup takie syropki wykrztuśne w razie "w"

SARISKA szkoda ze nie bardziej na północ się wybierasz. I fajnie ze już malucha czujesz. Przegapiłam _wiesz już co masz?
lKA byłam,dzięki i zdaniem lekarza nie i kwalifikuje się na leczenie. Paracetamol wystarczy. niby fajnie

Moriam popatrz jaka ty sławna. A clip super.

Wioli wiedziałam, ze ty mnie zrozumiesz z tym paracetamolem. I ja do londynu mam jeszcze dalej

Rysia wytrwałości życzę w nauce. ja też powinnam ale czekam jeszcze na wyniki i nie mogę się zebrać...

Kahha jak byłam ostatnio to gin. powiedział, że za wcześnie i powie nam na genetycznym 1.03 bo tam jest super sprzęcik :-) więc i pomyłki nie będzie kto tam mnie od środka łaskota :-). Chyba, że wstydek będzie ;-)
Ika, Nat dobranoc

witam wieczornie. przezylam ten dzien. nie wiem skad od 17h do 19h bylo tyle ludzi ze masakra jak przed swietami. zgadnijcie kto mnei odwiedzil w pracy??? niania z Leane na spacerze:))) staly przy mojej kasie i Leane z daleka mnei rozpoznala i na pol sklepu: papa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myslalam ze oglupieje.... glizda mala:) przy mojej kasie glizdus wyciagal lapke do mnie i olalam ludzi i pomizialam ja, potrzymalam za raczke, a ludzie piszczeli z zachwytu ze jaka mam sliczna coreczke i ze podobna do mnie itp. a samej mi sie lzy w oczach zakrecily ze z daleka mnie Leane znalazla:)))

jak wroclam do domu to Leane jeszcze nei spala i przytulaski byly i pwoiedziala w koncu MAMA a zaraz potem papa:)) i taka kochana mysza moja ze zjesc:)))

a teraz was nadrobic pora:

NATOLIN zmiana awatarku: masz ochote fruwac z radochy?????? nie ma dnia zebym nei myslala o tobie i tym problemi o ktorym tak nei chcesz gadac.

ASIK kot spi wl ozeczku???? o matkooo.... ja nigdy nei pozwole na takei czulosci. kot nie ma prawa wstepu do jej pokoju nawet jak sie bawimy, bedzie siedziec na progu i wie ze do pokoju zakaz wstepu totalny. a jak probowala to dostala gazeta pprzez dupsko.

NAT zgadzam sie z RAGNA zeby wpuscic WIOLI do nas na zamkniety bo laska jest naprawde plodna i otwarta jak dlamnie:))

RAGNA w porze wieczorowej to te remonty ze mna by nie przeszly ..... juz by mieli chyba polamane drabinki i narzedzia.... dla mnie spokoj dziecka najwazniejszy:)

SARISKA ja ta diete robie raz na rok czasem dwa i przedluzam i nic sie nei dzieje, kiedys wytrzymalam miesiac. a DUKAN mnei nie interesuje, ja nie mam czasu na stanie przy garach dlatego kopenhaska dla mnei jest the best. a zamisat jednego owoca zjadlam dwa bo neistety ale dzisiaj mam prawie 10h pracy za soba. i neiraz nawet jak przegne tzn zjem jablko zakazane meidzy posilkami to i tak chudne. ale staram sie nei jesc. jutro moj ulubiony dzien w diecie:)

MORIAM ja piernicze!!!! ale czad!!!:))))

NAT ja to zawsze psiara bylam:) a kota " lubie" bo kurna musze:) ales posta wyprodukowala!!!!!!!!!!!!!!!

a tak wogole tosie doczekac nei moge zeby przyjechac do PL i sie zobaczyc z wami najlepiej wszystkimi :))))))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry