witam wieczornie. przezylam ten dzien. nie wiem skad od 17h do 19h bylo tyle ludzi ze masakra jak przed swietami. zgadnijcie kto mnei odwiedzil w pracy??? niania z Leane na spacerze

)) staly przy mojej kasie i Leane z daleka mnei rozpoznala i na pol sklepu: papa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myslalam ze oglupieje.... glizda mala

przy mojej kasie glizdus wyciagal lapke do mnie i olalam ludzi i pomizialam ja, potrzymalam za raczke, a ludzie piszczeli z zachwytu ze jaka mam sliczna coreczke i ze podobna do mnie itp. a samej mi sie lzy w oczach zakrecily ze z daleka mnie Leane znalazla

))
jak wroclam do domu to Leane jeszcze nei spala i przytulaski byly i pwoiedziala w koncu MAMA a zaraz potem papa

) i taka kochana mysza moja ze zjesc

))
a teraz was nadrobic pora:
NATOLIN zmiana awatarku: masz ochote fruwac z radochy?????? nie ma dnia zebym nei myslala o tobie i tym problemi o ktorym tak nei chcesz gadac.
ASIK kot spi wl ozeczku???? o matkooo.... ja nigdy nei pozwole na takei czulosci. kot nie ma prawa wstepu do jej pokoju nawet jak sie bawimy, bedzie siedziec na progu i wie ze do pokoju zakaz wstepu totalny. a jak probowala to dostala gazeta pprzez dupsko.
NAT zgadzam sie z RAGNA zeby wpuscic WIOLI do nas na zamkniety bo laska jest naprawde plodna i otwarta jak dlamnie

)
RAGNA w porze wieczorowej to te remonty ze mna by nie przeszly ..... juz by mieli chyba polamane drabinki i narzedzia.... dla mnie spokoj dziecka najwazniejszy
SARISKA ja ta diete robie raz na rok czasem dwa i przedluzam i nic sie nei dzieje, kiedys wytrzymalam miesiac. a DUKAN mnei nie interesuje, ja nie mam czasu na stanie przy garach dlatego kopenhaska dla mnei jest the best. a zamisat jednego owoca zjadlam dwa bo neistety ale dzisiaj mam prawie 10h pracy za soba. i neiraz nawet jak przegne tzn zjem jablko zakazane meidzy posilkami to i tak chudne. ale staram sie nei jesc. jutro moj ulubiony dzien w diecie
MORIAM ja piernicze!!!! ale czad!!!

)))
NAT ja to zawsze psiara bylam

a kota " lubie" bo kurna musze

ales posta wyprodukowala!!!!!!!!!!!!!!!
a tak wogole tosie doczekac nei moge zeby przyjechac do PL i sie zobaczyc z wami najlepiej wszystkimi

)))))))))