Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a cena za opieke w klubiku powalająca!4,5h? u nas sie 10zł płaci :-( jakby było tak jak i u Was to bez zastanowienia raz na jakiś czas moje dziecko bym do takiej "instytucji" oddelegowywała, tym bardziej, że bardzo teraz do innych dzieci lgnie i widać, że potrzebuje kontaktu z nimi.I jak dziś Adaś??? wysypka zniknęła???Kaniu, myslalam tez o tej trzydniowce, papier od lekarza mowi, ze taka tez moze byc reakcja 7-12 dni po szczepionce...sama juz nie wiem. Mam nadzieje, ze juz bedzie tylko lepiej.
W jakim sensie uzależniona??? chciałaś tylko z nim spędzać czas, czy On chciał żebyś z nim spędzała??? Czuję, się średnio bo też mi tak jak Idzie zatoki zaatakowało :-( A co do zdrobnień to zaczęło się od Kaczuszki, ma taką bajkę o Kaczuszce, i zaczeła mówić kaczusia, i od tego te zdrobnienia się chyba wzięły... no więc chyba trochę w tym mojej winy jest :-( a co do kota, to mój by mnie pewnie wystawił z kotem na zewnątrz hahah jak bym się w domu pojawiła ;-) Mężuś zazdrosny o przyjaciół???Chociaż nie zawsze tak było, przez kilka początkowych lat naszej znajomości byłam taka "uzależniona" od spędzania czasu z nim, aż mi ludzie zwracali uwagę, na szczęście mi przeszło.
Kania jak się czujesz? A co do zdrobnień to rozumiem, że Ty nie uczysz, ale w takim razie gdzie usłyszała to "mamusiu"? Mi się wydaje, że dzieci mówią słowa, które usłyszały i zapamiętały, a mój słowa "mamusiu" nigdy nie słyszał. Ja bym kota przyniosła nawet jakby mąż nie lubił, ale niestety mam poważniejszy problem
.
apropo zdrobnień: właśnie zdalam sobie sprawe z tego, że ja częśto mowię do Alicji np. kotek, piesek itp. itd
chyba muszę sie zacząć pilnować, bo ogólnie nie lubię jak ktoś zdrobnień (nad)używa