reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień doberek wstalam nieprzytomna oglądaliśmy wczoraj film z k niedosc ze badziewny to sie nie wyspalam:no:

Happy cieszę sie ze sie wszystko udało wiedziałam ze Amelka da radę no i rzeczywiście szkoda ze to daleko od was tak można by częściej z mężem gdzieś wyskoczyć

reklama
MORIAM wow :-) ale masz ładnego kota w domu!
HAPPY aż zaraz z ciekawości sprawdzę jak ten aktor grający Kevina wygląda :laugh2: a cena za opieke w klubiku powalająca!4,5h? u nas sie 10zł płaci :-( jakby było tak jak i u Was to bez zastanowienia raz na jakiś czas moje dziecko bym do takiej "instytucji" oddelegowywała, tym bardziej, że bardzo teraz do innych dzieci lgnie i widać, że potrzebuje kontaktu z nimi.

My dzisiaj mieliśmy pobudke po 6. Alicja jest tak marudna, że (podobnie jak i MAŁEJMI) głowa mi chyba zaraz wybuchnie. Do tego @ dostałam i ogólnie się jakoś nijako czuję. Ech byle dotrwać, aż D. z robotje wróci.

Dzień dobry !!!

Kaniu, myslalam tez o tej trzydniowce, papier od lekarza mowi, ze taka tez moze byc reakcja 7-12 dni po szczepionce...sama juz nie wiem. Mam nadzieje, ze juz bedzie tylko lepiej.
I jak dziś Adaś??? wysypka zniknęła???
Wioli83 cieszy mnie fakt, ze czujesz się już lepiej i możesz już wszystko jeść, a tak w ogóle to nie miałam okazji zobaczyć Twej facjaty, kiedy się ujawnisz???
Sarisa co niespecjalnie zrobiłaś??? Jak nocka???
Moriam na którym dniu jesteś już??? gratuluję zaistnienia w mediach, no szkoda że panna wcześnie nie zapytała o zgodę...a kotek cudny :-)
Renata, Ida, Emiliab a jak wam idą ćwiczenia???
Rysia Ty się zabierz za naukę radzę Ci heh ;-)

Chociaż nie zawsze tak było, przez kilka początkowych lat naszej znajomości byłam taka "uzależniona" od spędzania czasu z nim, aż mi ludzie zwracali uwagę, na szczęście mi przeszło.
Kania jak się czujesz? A co do zdrobnień to rozumiem, że Ty nie uczysz, ale w takim razie gdzie usłyszała to "mamusiu"? Mi się wydaje, że dzieci mówią słowa, które usłyszały i zapamiętały, a mój słowa "mamusiu" nigdy nie słyszał. Ja bym kota przyniosła nawet jakby mąż nie lubił, ale niestety mam poważniejszy problem
W jakim sensie uzależniona??? chciałaś tylko z nim spędzać czas, czy On chciał żebyś z nim spędzała??? Czuję, się średnio bo też mi tak jak Idzie zatoki zaatakowało :-( A co do zdrobnień to zaczęło się od Kaczuszki, ma taką bajkę o Kaczuszce, i zaczeła mówić kaczusia, i od tego te zdrobnienia się chyba wzięły... no więc chyba trochę w tym mojej winy jest :-( a co do kota, to mój by mnie pewnie wystawił z kotem na zewnątrz hahah jak bym się w domu pojawiła ;-) Mężuś zazdrosny o przyjaciół???

Mamaagusi Twój chyba też zazdrosny :-)
Kahaa powiem Ci tak, Oliwia miała chrypkę przez katar, bo spływał jej na gardło :-( A jak się Tomcio dziś czuje???
Dziulka fajnie, że Leane odwiedza Cię w pracy, poznaje na odległość. Moja by nie chciała pewnie wyjść ze sklepu, taka mamy jest córa. A mama to Ty chyba nie pierwszy raz usłyszałaś prawda??? Bo jeśli tak to wielkie gratki !!
Happy tylko się cieszyć, że Amelka się tak dobrze bawiła a co do filmu nie czytałam książki ani nie oglądałam więc ciężko mi się wypowiedzieć w tym temacie, W każdy razie, cieszę się, ze wypad się udał :-)
Mała_mi witaj, jak zdrówko??? Chyba lepiej skoro planujecie wypad na sanki :-)
Makuc współczuję @ i pocieszę Cię, my nie śpimy od 5.20.

Ostatnia edycja:
Wioli83 czemu 29 kwietnia???
Współczuję niewyspania, czyli filmu polecać nam nie będziesz ;-)
Oliwia nadal kaszle więc pewnie znów zaliczymy jutro lekarza, ja średnio ale daje radę :-)Wiesz jestem zdania, że co mnie nie zabije to mnie wzmocni i tego się trzymam.

ja się tylko przywitam

ale nic nie odpiszę choc przeczytalam wszystko ,ale weny mi dzis brak. Trochę niewyspana jestem. Dodo o 3-ciej się przebudzil z płaczem i nie chcial juz byc u siebie w łózeczku , wiec wzięłam go do siebie , a on oczywiscie tak rozwalił sie na mojej poduszce ,ze wypadałoby się zamienic z nim i isc spac do jego lózeczka - mialabym tam więcej miejsca:-D.
kania fatalnie ,ze rzuciło Ci się na zatoki :-( Nie mam pomysłu jakby Wam troszke zdrówka przesłac :-(
ragna i sarisa współczuję Wam hałasujących sąsiadów.
ikaa wybacz moją pomyłkę :-* Buziaki dla Lenki
happy fajnie ,ze randka sie udala i ze córcia tez fajnie się bawila. A daj tu fotkę z tego filmu gdzie to Tomir występuje ;-)

no i tyle.

WIOLI haha skąd Ty ta datę wzięłaś? aaa wiem - o zamknięty chodzi :-);-) :*
KANIU oooo współczuję i tych paskudnych zatok i wczesnej pobudki :baffled: apropo zdrobnień: właśnie zdalam sobie sprawe z tego, że ja częśto mowię do Alicji np. kotek, piesek itp. itd :szok: chyba muszę sie zacząć pilnować, bo ogólnie nie lubię jak ktoś zdrobnień (nad)używa
DORISKU :-( mam nadzieję, że jednak wena wróci niebawem. a tymczasem miłego dnia życzę.

Doris współczuję kiepskiej nocki i niewyspania, wyślij mi uśmiech, ja Tobie też ślę :-) i będzie dobrze :tak: Miłego dnia.
Makuc dzięki :***
Też właśnie zdałam sobie z tego sprawę...ehhh i potem za mną Oliwia powtarza.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry