Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakis czas temu robilismy rutynowo, pewne wartosci odbiegaly od normy, ale to bylo po chorobie i teraz mialao byc kontrolnie. Moze za szybko po szczepieniu zrobilam, bo klulismy sie 2 tyg. temu. Mam nadziejeMoriam a czemu robiliście badania krwi?

odnośnie wyników Maury to trzymam kciuki by wszystko było dobrze
aaa i jeszcze odnośnie tej porwanej dziewczynki to powiem Wam tylko tyle że trzymam kciuki by odnalazła się cała i zdrowa.Boszee nie wyobrażam sobie być na miejscu tych rodziców,ja bym chyba zwariowała gdybym niewiedziała co się dzieje z moim dzieckiem:-(
a odnośnie zdjęć z filmu to ja też musze zaraz na nie wejść bo ciekawość mnie zżera jak mniej więcej wygląda Twój Tomir

masz za swoje żeś nie wyspana;-)a co do zamkniętego to ja żem tez jak najbardziej na TAK byś zaszczyciła nas tam swoją obecnością
aaa i współczuje wczesnej pobudki...a co do lekarza to jeśli się do niego wybierzecie to liczę na to że wszystko będzie w porządeczku
)