reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Cześć dziewczyny,nie wiem kiedy Was poczytam i zawitam na jakieś wieczorne pogaduchy:-(Nie mam mocy,bardziej psychicznie bo fizycznie to zawsze mam...Mały ma już "szpileczkę" kolejnego ząbka,górna czwórka.Mam nadzieję,że szybko wylezie bo już mi go tak szkoda,że masakra.Płacze bez powodu,złości się,w nocy nie śpi po kilka godzin,w dzień głównie blisko mnie,wtulony,ogólnie jest bardzo niespokojny przez tego ząbka.Jestem z Wami myślami.:-*

hejka:)u nas noc zaliczam do wzorowych (wyspałam się),teraz Miłosz udał się na popołudniową drzemkę a ja zamiast w notatki musiałam wejść na bb (uzależnienie to uzależnenie):szok:

Moriam kotek superaśny:tak:odnośnie wyników Maury to trzymam kciuki by wszystko było dobrze:tak:aaa i jeszcze odnośnie tej porwanej dziewczynki to powiem Wam tylko tyle że trzymam kciuki by odnalazła się cała i zdrowa.Boszee nie wyobrażam sobie być na miejscu tych rodziców,ja bym chyba zwariowała gdybym niewiedziała co się dzieje z moim dzieckiem:-(
Happybeti super że randka z mężem się udała no i super że Amelce podobało się w klubiku...gdyby u mnie takowy w niskiej cenie był to napewno często oddawałabym do niego Miłosza bo on uwielbia dzieci:tak:a odnośnie zdjęć z filmu to ja też musze zaraz na nie wejść bo ciekawość mnie zżera jak mniej więcej wygląda Twój Tomir:-D
Makucku współczuje @...obyś szybko powróciła do świata żywych:-D
Wioli to trzeba było się wcześniej położyć a nie oglądać nijakiego filmu:laugh2:masz za swoje żeś nie wyspana;-)a co do zamkniętego to ja żem tez jak najbardziej na TAK byś zaszczyciła nas tam swoją obecnością:-D
Kaniu zazdraszczam że Oliwka tak ładnie się do Ciebie zwraca...u mnie mamusiu chyba szybko Miłek nie powie bo najbardziej mu pasuje jak woła do mnie Ania:confused:aaa i współczuje wczesnej pobudki...a co do lekarza to jeśli się do niego wybierzecie to liczę na to że wszystko będzie w porządeczku:tak:
Kahaaa jak tam syncio??mam nadzieje że paracetamol zdziałał cuda (a odnośnie tego leku to powiem tylko tyle że w Uk to chyba każdy mógłby być lekarzem bo tam na wszystkie dolegliowści wyłącznie paracetamol:dry:)

nosz kurcze widze że dzisiaj dużo z Was jest nie wyspanych...Dorisku,Makucku,Kaniu,Wioli aby dzisiejsza nocka była dla Was oazą spokoju i dłuuuugiego snu:-D
Natolinko
Ty nam tu nie strajkuj i pisz dalej mega długaśne posty:-D:tak:
Czarodziejko oby zębiska Krzysiowi dały trochę spokoju...no i żeby nie było ja też jestem myślami z Tobą i czekam aż zawitasz na bb na dłużej:tak:
Iduś a Ty gdzie???czyżbyś rozbierała szafę że nie masz czasu wejść na bb??!!:-)
Roxi a Ty pracująca mamusiu mogłabyś se zrobić jakąś przerwę w pracy i też co nieco napisać:tak:
a tak poza tym to ciekawe jak się czuje Laura Dawidowe???i jak tam dzisiaj Sariskowy humorek???

no i to chyba na tyle...moje wypociny uważam za zakończone:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
CzarodziejkaM gratuluję Krzysiowi nowego ząbka, trzymajcie się ciepło, też jestem z Wami myślami.
Gdzie są wszyscy???
Natolin śpisz???
Makuc daj znać jak poszło?
Rysia Ty nie przeciągaj strony, marsz do notatek heh ;-) żartuję !!!
Super, że Miłosz dał pospać i jesteś wypoczęta, wówczas ma się tyle energii :-)

Ostatnia edycja:
Kania zartowalam z ta data ale makuc słusznie zauwarzyla ze chodziło mi o zamknięty wrzuce wcześniej tylko ze tak sobie myśle ze mam mało aktualnych zdjęć jeśli wogole jakos mnie aparat nie lubi:-(
Czarodziejka współczuje ci kochana ze mały tak sie męczy i ty razem z nim nie dziwie sie ze niemasz siły oby moc powróciła do ciebie;-)
Doris ty tez nie pospalas w nocy i weny brak oj niedobrze
Nat co to za strajkowanie i uciekanie na zamknięty

Byłam na zakupach kupiłam szafke na buty tonę słodyczy tak wogole to mój k nie jest w pracy choroba go rozłożyła na amen ledwo co mówi a juz mnie zdarzył zdenerwowac:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry