Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Usmialiśmy się,bo jakies dziecko spało w leżaczku ,a ona myslała,że to lala.Podeszła,chciała dotknąć i jak zorientowała sie,że to dziecko,w popłochu cofnęła rączkę- wyraz zaskoczenia na jej buzi bezcenny
.
i po zakończeniu popędziliśmy tam jak na skrzydłach.Była już ostatnim dzieckiem ,no,ale pani opiekunka (bardzo miła dziewczyna) wiedziała,ze idziemy do kina,więc AŻ TAK dziwnie się nie czuliśmy.Ponoć była bardzo grzeczna,ładnie się bawiła,trochę sama,trochę z dziećmi.Aż żałuję,że ten klubik w Szczecinie,nie u nas,bo cena mnie powaliła w sensie pozytywnym- 4.50 za godzinę
- w samym centrum miasta,na deptaku.No,ale jakby co na przyszłość mamy "obczajone" miejsce,jakby kiedyś Ida,Emilka albo Kroma potrzebowały,to służę namiarami i polecam gorąco
.
Co prawda za bardzo przyczepić się nie ma do czego,gra wszystkich aktorów świetna,dobre zdjęcia i nawet scen "drastycznych" w sensie ,jakich się obawiały niektóre dziewczyny w zasadzie nie było,nie o to w nim chodziło,by epatować nimi.

- i to oboje- spojrzeliśmy po sobie w tym samym momencie,więc wiem,że to nie moje jakies "zwidy".Pod koniec filmu,gdy tytułowy Kevin ma już krótkie,ostrzyżone włosy,wygląda IDENTYCZNIE jak mój Tomir w takiej fryzurze.No,w ciężkim szoku byliśmy oboje
- jakbym patrzyła na swojego syna na ekranie

.
.