• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ladygab napisałaś że przeżyłaś "największy koszmar swojego życia" dlatego zapytałam co się stało ???
Makuc fakt pogoda nie nastraja pozytywnie, te minusowe temperatury sięgające -20 czy więcej raczej dobija, zwłaszcza że trzeba rano się zwlec z łóżka i jechać do żłobka. To się Alutka za wiele nie naspała, a wieczorem zasypia spokojnie, czy ma problemy??? A w dzień dziś??? Powiem Ci że ja staram się jej wyłapać ten moment, czasami jak przeciągnę strunę to później 30 minut w łóżeczku jest problem z zaśnięciem ale jak uda mi się ją położyć w odpowiednim momencie to 10 minut i śpi (a te 10 minut to leży spokojnie i się wycisza). Szczerze to zasypia tak 4-5 godzin od obudzenia się, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale tak jakoś wychodzi. Ja oczywiście jestem z nią w pokoju ale nie patrzę na nią, nie mówię nic do niej totalna "ignorancja", która działa.
Alicja więc mamy podobne podejście do dr, jeśli chodzi o mnie samą.
Leczę się wszystkim czym mam w domu w nadziei że pomoże, i zwykle pomaga :-)

Ostatnia edycja:
KANIU w nocy nie ma problemów. Najpóźniej o 19 już dawno śpi. A po kąpieli odłożona do łóżeczka tylko cośtam trajkocze do siebie po cichu. Gorzej w dzień ale w sumie i tak jest juz trochę lepiej niż jakiś tydzień temu.Alicja wstaje ok 6, więc idąc Twoim tropem powinna iśc na drzemkę w okolicach 11 i tak kiedyś było a teraz najwcześniej 13.30 ją na spanie zbiera... moim zdaniem to za długo jak na takiego brzdąca :confused::szok:
ALICJA co Ty jakis spożywczak obrobiłaś, że i czekolady masz w domu i owoce i soki? ;-):-p i wee jak możesz to się podziel, bo ja własnie colę pić skończyłam :cool2:i chyba mam ochote na więęęęęęcej.

Makuc właśnie moja tak chodzi jak wstanie o 6 to koło 11 zasypia.
Może Ala ma dużo atrakcji i stwierdza że szkoda jej czasu na spanie...
Życzę Wam dobrej nocki, zmykam do łóżeczka :-)

Alicja- w sumie to najlepiej zurawina dziala- ta prawdziwa 100% wlasnie z apteki, ale mozesz probowac z tym co masz, a sprawdz czy ten twoj antyb dziala na E.coli:)

Kania- aaa jechalam w najgorszych warunkach jakiemogla bym sobie wymyslic, ciag aut, remont drogi, ciemno, zimno, slupki raz sa raz nie ma, szyby zapackane bo syf leci z pod kol tirow niby tylko 100km, ale swiatel to w ogole nie bylo widac, jak sie zatrzymalismy, a auto przyjechalo takie brudne, ze ludzie sie teraz zatrzymuja i patrza co mu jest....a zeby nie bylo za fajnie, to jakies wazniaki 60km pod wrockiem ejchali i zamkneli oba pasy a potem znowu ciag do wrocka 60km jedziemy 60km/h i im blizej tym wolniej....wyjechalismy o 18 z janek a dojechalismy na 12.30 do wrocka....aaa i jeszcze sie nam wycieraczka spsula po drodze i 15 km na slepo do benzynowki....

makuciek niestety gazowanego nic nie mam..chyba ze piwo sie zalicza? :-p

my jak robimy zakupy to takie wielgachne na cały wózek ;-) no i obowiązkowo "szafka przyjemności" musi być systematycznie wypełniana, to ważniejsze od kupienia składników na obiad :-D M. ma tam swoje chipsy i żelki, a ja czekoladę :-) i lody w lodówce :-)

ladygab tak, na coli też działa, aż sie zdziwiłam ile tam tego wypisane jest, myślałam ze on raczej taki słabszy skoro dla kobiet w ciąży..

ALICJA no to teraz już wszystko jasne. Ja jakbym miała sobie taką szafkę przyjemności robić to cała byłaby wypełniona żelkami i ciastkami (najlepiej herbatnikami w polewie czekoladowej :-))

miałam obejżeć film z D. a jakis taki wolny transfer jest dzisiaj, że pewnie do jutra nam się go zdobyć nie uda :no::eek:

reklama
ja taką szafkę polecam każdemu, bo nigdy nie wiadomo kiedy człowieka napadnie depresja dnia codziennego, a z nia najlepiej walczyć uzbrojonym w najlepszy oręż :-)

mi sie marzy coś takiego :-D :rofl:

91fcc4569d4dff0c2144f8b79d7be0cc.jpg

dobra umykam już, dobranoc wszystkim :****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry