Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Czas przy kompie staram się spędzić na poszukiwaniu pracy-dzisiaj wysłalam 2 x CV,zobaczymy co z tego będzie(chociaz już i tak wiem,że nic:-(). Poza tym sprzątam,gotuję obiad zajmuję się dziećmi(dwójką naraz lub każdym po kolei;-)). A wieczorem zajmuję się moim trzecim chłopcem
. Już się boję,co będzie,jak Kuba będzie miał ferie-padnę na twarz po tygodniu
.
. I jak twoje nerki?

Kania a czemu zabrali?
, nawet ok -26C
). U mnie dzis bylo -14 jak wychodzilam do pracy i wszystko byloby ok gdyby nie to skrobanie szyb
i tak "mile" spędzony czas przy aucie 
Doris pewnie wróci, jak @ minie a jeszcze nie przyszła. Męża to ja trochę pogoniłam, wiesz cały dzień przed kompem siedzi to dla własnego zdrowia niech pobiega a weidera robi ze mną bo mu gul skoczył, że ja taka ambitna a on siedzi w fotelu heh :-) Oliwia czuje się już lepiej, praktycznie nie kaszle a kataru już brak więc mam nadzieję że tak pozostanie na dłużej. To u Ciebie dziś ciut cieplej było, nie zazdroszczę skrobania szyb, przynajmniej mnie to omija. A jak palec Mikiego? Doczytałam, uuu szkoda :-( współczuję mu :-( zdrówka dla niego, żeby szybko się zrosła kość.KANIA współczuję kiepskiej soboty. Poprztykania się z małżem i kłótliwych sąsiadów :-(, no i ZNPM. Mam nadzieję ,ze już wszystko ok? Widze ,ze małża masz sportowca : koszykówka ... no i weidera z Tobą robi , no brawo:-) Uuuu dla odmiany kiepska noc? :-( Oliwka jednak już czuje się na tyle dobrze ,ze pomaszerowala do złobka? Ehhh widzę – nowy rok , nowe podwyżki.