Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a wieczorem może faktycznie przegapiam ten moment (hmmm spróbuje jutro zobaczyć czy jest taka chwila kiedy jest bardziej zmęczony...obyś miała rację
:-))Buziak dla Ciebie:*
)
),to ja tez jeszcze się zdrzemne ,no i wszyscy pospalismy do 9.30.I wtedy wszystko szybko -szybko.
.Poza tym to juz naprawdę ostatnie dni M. w domku,więc staramy się jakos być razem...ile się da...
- Dziadkom obrazek bardzo się spodobał,ucieszyli się(naprawdę ładnie wyszedł-polecam te fotki na płótnie
).Tego samego dnia wyskoczyliśmy jeszcze do Trzech Wiedźm,bo Zuzia miała urodzinki- 2 latka kończyła.Kinderbal był na całego.Amelka była zafascynowana malutką Mają(4 mce),która jako jakas tam kuzynka tez była.A jak wzięłam maleństwo na ręce,to podchodziła ostrożnie,delikatnie dotykała rączek,nóżek,noska- az wzdychala głęboko z przejęcia.A teraz w domu ogląda "książeczkę z dzidziami"(czyli poradnik Bobovity
) i chyba wspomina ,jak to "na żywo" taką dzidzię widziała,bo z ponownym entuzjazmem do tematu dzidziusiów podchodzi,a już był czas,że przestały ją interesowac.
.Może wreszcie będą kończyć ten swój remont w ludzkich godzinach.
,Ty tez jestes tylko człowiekiem i powinnaś wyzdrowieć do końca,a nie lecieć jak do swojego.Nikt tego w ostatecznym rachunku nie doceni,a zdrowia nikt ci nie zwróci.
. Ale fajnie,że malutkie dzieci jej się podobają. A powiedz mi,chciała zaczepiać Maję,czy tylko się przyglądała? My,jak byliśmy u niespełna miesięcznego wtedy Dominika,to Franek chciał głaskać po główce,pokazywać,gdzie dzidzia ma oko i takie tam;-). I nie do końca był zadowolony,że mu nie pozwalałam na wszystko;-). A tak w ogóle,to pamiętaj,że ja zawsze myślę,nawet jak tego nie piszę:*****
-głowa na dole,reszta na górze;-). Wtedy wiem,że to kwestia kilku minut,i będzie spał
. Trzymam kciuki!
! Myślę,że twój M ma na sumieniu jedynie to...że cię baaardzo kocha i chce ci pomóc

.
.I dotykała jej bardzo ostrożnie,delikatnie.
i potem nie spaliśmy do prawie 6 ale usnął wtedy jakoś i do 8 pospaliśmy ale mimo to czuję się rozlazła przez taką przerwę w śnie
.