Bry....
Sarisa rozumiem, szczerze to nie wiem co jest na obiad codziennie więc dlatego napisałam "jakiś" :-) Cieszę się, że notaka do sąsiadów przyniosła efekt w postaci wieczorenej ciszy :-) Medal dla męża za to prasowanie !!!
Moriam ta czekolada to wstęp do ćwiczeń ???
Kroma żurek to najbardziej taki wigilijny lubię :-)
Asik zdrówka życzę, Adzia to sobie tą przerwę w nocy na zabawę zrobiła??? A jak dziś nocka???
Dziulka jak schylasz głowę w doł to Cię boli??? współczuję tych zawrotów głowy, kuruj się ile się da i nie patrz na innych (pracę) tylko na siebie. Jak zaniedbasz zdrowie, to sama później poniesiesz tego konsekwencje !!!
Rysia o której Miłosz ma tą drzemkę??? Oliwia w ciągu dnia śpi raz, lub dwa max 2 h tak jak Miłosz, zasypia różnie, jak ma jedną drzemkę to do 20 już śpi, jak ma dwie to po 21 zasypia. Postaraj się go wyciszać wieczorem, bez wariacji, pomalujcie, poczytajcie. Ja po swojej widzę, kiedy już jest zmęczona, padnięta też więc myślę że Miłosz też ma tak, że przejawia te oznaki zmęczenia.
Happy współczuję nocki. Cieszę się że prezent dziadzkom się podobał, i że impreza urodzinowa zaliczona :-) Myślę, że jeszcze nie raz temat powróci fascynacją dzidziusiami przez Amelkę :-) Odnośnie uspypiania, to u Nas jest podobnie, jak się już da wciągnąć w jej zaczepki to koniec. Ja jestem nieugięta, za to mój małżonek nie raz stał się ich ofiarą i siedział z nią nie raz do godziny.
Emiliab a jak Ty się czujesz??? A co do kciuków za
Idę to nadal trzymam, coś jej długo nie ma więc nie wiem co jest grane??? Oliwia podobnie jak Franio jak jest śpiąca to kładzie się wszędzie gdzie się da i woła "aaa".
Mała_mi współczuję tak wczesnej pobudki, ale dobrze że dospaliście jeszcze trochę, czyli mój kopniak jakiś tak odzew dał :-) cieszę się. Ten serek też uwielbiam, właśnie wpada mi do żółądka wraz z jajkiem ;-)
Ciekawa jestem czy
Doris do wieczora trzymał i zabrała się za ćwiczenia.
E-lona zdrowia dla Daniela, Ty masz ferie tak??? Oliwia raczej 3 lata spać w łóżeczku nie będzie, bo już nóżkę górą przekłada.
Alicja ja też mam maniaczkę płatków kukurydzianych i kuleczek, ostatnio siedziała na fotelu miała w miseczce kuleczki Cherios i wysypała sobie na głowę ;-) Miłego dnia wolnego z Isią :-)
Natolin to u Was chyba lekko się otwiera lodówka??? Moja ma zapędy do zamrażalnika ale tak się ciężko go otwiera że na razie mam spokój. Po szafkach też robi przegląd i zawsze sobie coś ciekawego wyszuka :-)
A co do prasowania to ja rzadko prasuję, mąż też, robimy to wtedy gdy już musimy.
Makuc a Ty gdzie??? Na spacer się wybrałaś??? u Nas dziś -20 było o 7 rano :-(
Renata szybkiego ćwiczonka, a co do reportażu to nie widziałam.
Ciekawa jestem co tam u
Dobranocki, Elizy, Roxi, Kahyy, Kasis, Margerrity???
Nocka podobna do wczorajszej, pobudka ciut później przed 4 i nie bardzo miała ochotę na spanie. Mąż ją przyniósł do Nas i zasnęła jeszcze, obudziła się o 6.30

. Podejście do pracy nadal się nie zmieniło, tym bardziej że dziś będą robić przelew, więc mogę się tylko wkurzyć jak zobaczę odcinek....
Jeszcze tylko miesiąc i wracam na stare śmiecie.
Choć szukam innej pracy ale bez rezultatów :-(