reklama

Październikowe Mamy 2010

alicja dzieki ale wiesz, tym misio-kurczakiem to ja się chwalić nie zamierzam :-Da co do teściowych to ja i dla ciebie i dla siebie trzymam kciuki żeby tak pozotało tylko żeby mi się jeszcze moja grzeczna Agusia znów grzeczna zrobiła:-p albo chociaż niech będzie taki łobuziak jak był tylko żeby aż takich histerii nie robiła

reklama
Nat a w komórce ustawiasz przypomnienia?
nie, ale ostatnio i to by nic nie dało, bo przecież telefon mi padł.

mam pytanie te co biorą na recepte bebilon pepti ile płacicie za puszke i jaka jest pojemność?
7,16 chyba, 450g
znalazłaś pilot?

chyba Wam nie mówiłam, że Pudzianek postanowił schodzić ze stołu wprost na podłogę, a nie na krzesło
a w domu zamiast psa będę miała chyba rybki ;-)

mamaagusi, Alicja trzymam kciuki za teściowe ;-)

Mamaagusi, Alicja oby teściowym takie zachowanie utrwaliło się i nigdy nie zmieniło.
Nat tak pamiętam, że się zepsuł tylko zastanawiałam się czy ustawiasz przypominajki, bo mnie one bardzo pomagają. Jak zapiszę w kalendarzu to i tak jest duża szansa, że o czymś zapomnę, bo nie zaglądam tam tak często jak na telefon, a poza tym to tel zadzwoni,a kalendarz nie. :-)

E-lona generalnie ustawiam, ale jakoś o wizytach zawsze pamiętałam :eek:

widzę, że jakiś zastój na forum, a z tego powodu ja :-( :sad::-(:sad::-(

także idę niepocieszona...

Ostatnia edycja:
Halo
jestem, ale nie nadrobiłam nic oprócz dzisiejszego dnia ....niestety i znowu mnie migrena straszna dopadała :-( nic nie pomagało :-( i już sama niewiem czy to ciśnienie czy może coś innego??
Dorisek wszystkiego Naj naj naj z okazji imienin:-). Niech Ci się wszystko spełni :-) o czym tylko zamarzysz :-)
Kania cieszę się, że Oliwka ma się lepiej iże gardełko ok:-)
Renatka a Ty jak ??
Mała mi jak Łuki po szczepniu? Odnośnie małża się nie wypowiadam, bo widzę że się niedobry zrobił. Ja bym na Twoim miejscu pojechała do rodziców. Odpoczniesz sobie od niego on zatęskni zrozumie swoją głupotę i wtedy doceni co ma na codzień. Ja na Twoim miejscu częściej bym jeździła do rodziców, bo nie dość, że mały miałby kontakt z dziadkami to i Ty byś się odprężyła.
Nat a Ty mu pozwalasz na stół wchodzić? Bo jak czytam to dla mnie jakiś kosmos. I bym już dawno na zawał zeszła.

Odnośnie reformy napiszę jeszcze tyle..............napisałam, że w wieku 15 lat wiesz co Cię ineteresuje(jak tak na dzieci patrzę. To byłabym w stanie o 8-10 latku powiedzieć co go interesuje), a nie że większość 15 latków wie gdzie na studia iść, jaki kierunek wybrać itp itd. Tyle

reklama
Hej laski, wpadam na moment i uciekam na Salta na hbo jest. Wróciłam niedawno z koncertu, mój stary zespół z którym od 16 roku życia grałam do końca ciązy, grał dzisiaj w z nowym wokalistą, wiec poszłam posłuchać i stwierdzam obiektywnie, bez zawiści, że za naszych czasów lepiej jakoś grali, ale może to kwestia gustu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry