Halo
jestem, ale nie nadrobiłam nic oprócz dzisiejszego dnia ....niestety i znowu mnie migrena straszna dopadała :-( nic nie pomagało :-( i już sama niewiem czy to ciśnienie czy może coś innego??
Dorisek wszystkiego Naj naj naj z okazji imienin:-). Niech Ci się wszystko spełni :-) o czym tylko zamarzysz :-)
Kania cieszę się, że Oliwka ma się lepiej iże gardełko ok:-)
Renatka a Ty jak ??
Mała mi jak Łuki po szczepniu? Odnośnie małża się nie wypowiadam, bo widzę że się niedobry zrobił. Ja bym na Twoim miejscu pojechała do rodziców. Odpoczniesz sobie od niego on zatęskni zrozumie swoją głupotę i wtedy doceni co ma na codzień. Ja na Twoim miejscu częściej bym jeździła do rodziców, bo nie dość, że mały miałby kontakt z dziadkami to i Ty byś się odprężyła.
Nat a Ty mu pozwalasz na stół wchodzić? Bo jak czytam to dla mnie jakiś kosmos. I bym już dawno na zawał zeszła.
Odnośnie reformy napiszę jeszcze tyle..............napisałam, że w wieku 15 lat wiesz co Cię ineteresuje(jak tak na dzieci patrzę. To byłabym w stanie o 8-10 latku powiedzieć co go interesuje), a nie że większość 15 latków wie gdzie na studia iść, jaki kierunek wybrać itp itd. Tyle