reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ja się tylko przywitam i spadam obiad ugotować, bo mi się moje mrożonki skończyły i znów gotować muszę.
Byliśmy dziś w kilku przedszkolach i podobało mi się tylko jedno bo w reszcie było zwyczajnie brudno. Masakra jakaś. Syf na podłodze, kurz. Jak mi tomcia nie przyjmą w tym co mi się podoba to nie wiem co zrobię...

Kahaaa w przedszkolach? A nie do żłobka takie maluchy czy tam nie ma czegoś takiego.
Alicja gdzie oglądałaś?
Nat a w komórce ustawiasz przypomnienia?
Zaraz zabieram się za pałaszowanie goloneczki. :-)

ja jestem ale nic nie czytam, bo nie mam za bardzo jak :-p:eek: Alicja śpi a mąż mi przez ramię zagląda, gdyż myśli, że mu jakis prezent na walentynki zamawiam (do czego akurat jakoś nie mam totalnie głowy) :cool: no nic - zamiast pisac pierdołki idę się zbierać :shocked2:

Czesc dziewczynki troszkę was zaniedbuje ostatnio ale to tylko dlatego ze doba jest ostatnio za krótka wczoraj wróciłam z pracy i wpadlam w szał bo niedosc ze nacharowalam sie w robocie to jeszcze w domu wszędzie nawalone wiec wzięłam sie za sprzątanie a pózniej za robienie bury k powiedziałam mu ze to ostatnia niedziela gdzie wracam z pracy wprost do pracy bo moze mieć tak samo z roboty i marsz do odkurzacza naszczescie zdał sobie sprawę z tego bo powiedział ze musi częściej sprzątać w domu bo pózniej w ta niedziele niewie za co sie zabrać niepotrafi sobie zorganizować czasu zeby ze wszystkim zdarzyć i go to juz przerasta
U nas juz po sniegu:wściekła/y:Leje deszcz i jest mega odwilż normalka acha co do tych petycji i zdjęć którzy ludzie dają na nk małej madzi to porażka wczoraj widziałam takie zdjęcie u koleżanki z podstawówki taka jej wiadomość wysmarowalam ze hej usunelam ja ze znajomych bo szkoda mi nerwów na takich idiotów

Doczytalam o oliwce kani dobrze ze juz dziś ostatni zastrzyk wiem ze to ciężki okres dla was obu bo mój Bartek ciagle na zastrzykach był na zapalenie oskrzeli straszny okres życzę dużo zdrowka dla ciebie oliwciu mała buziaczek w czolko

Uciekam do szkoły

wioli a o co chodzi z tą petycją na nk?

a ja przeszkałam już wszystko i pilot zniknął, rozpuscił się i nie ma. Zabawki, za łózkiem, za książkami, no nie mam pojęcia już. Któraś wie gdzie kupuje się nowe i ile kosztują?

Wioli dobrze, że mąż zauważył swój błąd i oby teraz wnioski wprowadził w życie i następnym razem jak wrócisz z pracy wszystko błyszczało.
Dawidowe pod dywanem sprawdzałaś?
Alicja a to polszmatu nie mam, ale już poczytałam na necie. O ACTA jakoś nie mam siły czytać.

Akwarium właśnie skończyłam myć, zjadłam deser czekoladowo-rumowy, który w składzie nie miał ani grama rumu. Teraz pranie i sprzątanie przede mną (lub mężem:-)).
A i kupiłam powiedzmy, że na 14.02 książkę tylko jak potem doczytałam to wysyłka dopiero właśnie w tym dniu. :wściekła/y: Szkoda, że nie było tej info w opisie aukcji tylko na stronie o mnie. :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry