DZIULKA78
uzalezniona od BB
witam wyspana
gnilam do 10
) dluzej sie nie dalo bo moej dziecie mimo ze tatus sie nia zajal to miala takiego energizera wlaczonego ze koniec swiata.... teraz robie wlasnei rolady wieprzow- moj pomysl ktory sie urodzil w mojej glowie dzisiaj rano, z eskalopkow wieprzowych a w srodku jest zesmazona cebulka, boczku troszke, pieczarki i papryka czerwona doprawione na ostro , do tego wlasnei sie pichca ziemniaczki i ogorki kiszone beda.
cos mi sie zdaje ze bedzie dzisiaj snieg sypac u nas.... zachmurzone jest i nadzieja tez bo puki co wkolo sypie tylko nei u nas wiec pewnie nas nie minie.
jutro jedziemy do szwagierki ale chyba bez Leane bo ona jeszcze pokasluje a kuzynek jej tez mial oskrzela zaalone i kaszle jeszcze wiec chyba Leane bedzie pilnowana przez moja mame. maz oczywiscie z ryjem na mnie ze nie chce brac Leane wiec mu wyjasnilam dosc glosno ze nie mam ochoty znowu odwiedzac pediatre przez jednodniowy wypad dla przyjemnosci. noooo.
cos mi sie zdaje ze bedzie dzisiaj snieg sypac u nas.... zachmurzone jest i nadzieja tez bo puki co wkolo sypie tylko nei u nas wiec pewnie nas nie minie.
jutro jedziemy do szwagierki ale chyba bez Leane bo ona jeszcze pokasluje a kuzynek jej tez mial oskrzela zaalone i kaszle jeszcze wiec chyba Leane bedzie pilnowana przez moja mame. maz oczywiscie z ryjem na mnie ze nie chce brac Leane wiec mu wyjasnilam dosc glosno ze nie mam ochoty znowu odwiedzac pediatre przez jednodniowy wypad dla przyjemnosci. noooo.

Mnie nie boli w klatce piersiowej, tylko drapie, tak jak przy suchym kaszlu, coś takiego.
, A ten kolorowy już gdzieś widziałam...O,natolinko dziękuję za przypomnienie;-)
. W końcu zmęczony zasnął. Ja w tym czasie poleciałam do sklepu po składniki na obiad. Ku uciesze wszystkich domowników,na obiad będzie rosół
Drugie tyle kawy
Oglądałam makuc nokie i mam coraz większa ochotę na nią muszę tylko to dobrze przemyśleć bo sporo kosztuje a mi Kubuś często tel zabiera i majstruje szkoda by było zeby tyle kasy poszło sie.....