reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej,
Ja tylko na chwilę wpadam z Ustronia z pozdrowieniami i życzeniami zdrówka dla córeczki Asik. Mam nadzieję, że to już będzie koniec choróbska. Bardzo Wam współczuję i trzymam kciuki za rychłą poprawę!

W środku tort myślę, że dobry, ale ta masa na wierzchu pękała, bo za dużo cukru dałam. Taki zupełnie zły nie jest, ale piękny też nie (w porównaniu z myszką minnie).
A tort tęczowy to takie coś
rainbow-cake1.jpg

dziendobry-001.jpg

moje dziecie jest zdecydowanie nielogiczne :baffled::-D:eek: po całym dniu szaleństw, wyciszyłam ją przy kąpieli, jedzonku...pospała całe 3 godziny i o 23.00 była już pobudka :/ wzięłam ją do siebie i zaczął sie meksyk czyli kotłowanie sie po łóżku, ona w sumie spała, ale tak sie rzucała ze w sumie zajeła cale łóżko a ja spałam na jego brzegu :baffled: obudziała się o 4.00 już wyspana i zaczeła sobie śpiewać :/// moja mama sie nade mną zlitowała, zaaplikowała jej butle i jakoś uśpiła u siebie. Normalnie to moje dziecie jest totalnie indywidualną nielogiczną jednostką :-p :-D i tak ją kocham ;-)

Asik zdrówka dla malutkiej :***

kroma współczuję nocki :***

nat mój dziec zawsze próbuje zabrać stetoskop lekarce :baffled:

A teraz wyciąga flaszki z szafki z alkoholem, oszaleję ;-)

:-D:-D:-Dimprezkę robicie? co wcześniej nie mówisz, zaraz do Was wszystkie wpadniemy :-p

rysia duuużo cierpliwości życze :-p i zaniemówienia kurewny :tak: :-)

wioli zdrówka :-( :**********

E-lonka szkoda tortu, ale Ty na pewno coś fajnego i tak wymyślisz :tak: :*

dziulka gnijesz jeszcze :-p ?

Alicja- chyba wszystkie dzieci to takie nielogiczne jednostki, mój śpiewał o 5tej do lalki i ją całował, no a potem ryczał. To ci fajnie że mama pomogła przy Isi. Może z niej będzie jakaś piosenkarka, ze tak nad ranem jak kanarek lubi.
Makuc- ja bym z chęcią poszła na Kevina widziałam jak robią ten film i wypowiedzi aktorów na HBo i się napaliłam tyllko u nas nie grają jak na razie.
Rysia- a do kiedy ona będzie z wami siedzieć, i też ci siły i cierpliowści życzę.
wioli- kuruj się, zdrowiej,
elona- taki tęczowy tort to chyba Dobranocka kiedyś robiła, też mi się podoba, ma smakować dobrze a nie wyglądać.
Ragna- wypoczywaj i trzymaj się ciepło.

reklama
Podoba mi się ten tęczowy, też widział gdzieś przepis, ale chętnie bym go zrobiła! super pomysł:tak::tak:
e lona tez czekam na zdjęcie!

my byliśmy dziś na małym spacerze, małyusnał pół h temu i już się prebudził, ale butla w dzioba i dalej śpi, ale tak na półśnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry