reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaa widziałyście to? bardzo menski facet lubi się kąpać w mleku i płatkach róż, drugi maluje sie na co dzień...i czują sie mega męscy :-D tylko w tvn jutro w rozmowach w toku mój M. właśnie sie pokłada ze śmiechu

makuc :-D razem bedziemy jutro oglądać :-D

Hej! Zaglądam coby nie było, że się nie pokazuję. ;-) A jak tu nie zaglądam, a zaglądnę na jakiś poboczny lub zamknięty to nie znaczy, że nie chcę o sobie napisać tylko czasu brakuje. ;-) A niektóre są tylko na zamkniętym, bo tu się za dużo dzieje i nie mogą być na bieżąco.
Kania co za babsztyle w tym żłobku. A jak oczko Oliwii?
Rysia dobrze, że już zęba nie ma. Szybko poszło. Chirurgicznie na pewno był usuwany? U mnie to się długo męczyli zanim usunęli.

Dzisiaj miałam konferencję i nie było 2 ostatnich lekcji przez te śniegi także wizja powrotu do domu o ok 18.00 odeszła w siną dal i wróciłam po 15.00. Drogi przejezdne, ale kiepskie. Wzięłam nawet aparat, żeby popstrykać zdjęcia jak to z pól śnieg zwiało. I znowu mam w tym tyg łączone grupy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jutro na ostatniej lekcji chyba po to, żeby mnie przed weekendem dobić.

Ja też oglądam rozmowy w toku. Zapowiedź jutrzejszego odcinka po prostu boska, będę musiała oglądnąć obowiązkowo, boszee skąd się tacy kolesie biorą?:szok:

Łukasz ma 38 stopni gorączki:-(. Nie wiem czy mu dać już jakiś środek przeciwbólowy czy poczekać jeszcze, bo poza tą temp to wszystko jest ok z nim, no może więcej przytula się do mnie.

witajcie, jeszcze mnie tu nie było jakoś dzisiaj, najadłam się paczkami, mam już dosyć, i nic poza nimi nie jadłam dzisiaj.
Ale za to sama ciastka zrobiłam, teściowa zjadał je prawie wszystkie :biggrin2:

Ja i tak spadam wieczorkiem będę dopiero jak ujarzmię moje pociechy, bo w sumie ciągle biegają, nie wiem skąd u nich ta energia, ja zdążyłam tylko zrobić rosół na obiad, iść z nimi na spacer, posprzątać troszkę bo teściowa do mnie wpadła na plotki i teraz muszę coś z nimi zrobić, bo im się definitywnie nudzi, włażą mi na krzesła, chyba posprzątam pokój bo jest bajzel.,

ALICJA hahaha bez kitu. Męscy mężczyżni wymiataja. A teraz laska skupiająca się na wyglądzie podczas porodu. o jaaaaaaa :laugh2::cool::szok::-D
MAŁA_MI o kurcze. może to od zębów? ja bym jednak dala p/bólowego coś...

Rysia super ze wszystko obyło sie bezboleśnie :-)
Ragna ja tez wygrzebuje nadzienie z pączków :-D
Elona współczuje tych łączonych grup bo widzę ze nie przepadasz za nimi
Mała mi ja bym poczekala ze środkiem przeciwgoraczkowym zobaczysz co będzie dalej

Wróciliśmy ze sklepu mieliśmy iść jeszcze do parku ale zrobiło sie ciemno wiec biegusiem do domu leje teraz jak z cebra wychodziliśmy to słoneczko świeciło nienawidzę tej pogody:no:Zjadlam dwa paczki pycha:-)Po drodze rozmawialiśmy z bartkiem co byśmy zrobili gdybyśmy znaleźli worek pieniędzy moje dziecko stwierdziło ze kupił by klocki lego mi sukienkę kubusiowi mleko a tacie grę na ps3 :-DTak wiec wszystko jasne:-D

a my dopiero wróciłyśmy do domu. poszłyśmy na spacer na nóżkach i Agusia po chwili chciała wrócić do domu a jak weszła to złapała sanki i zażądała spacer na sankach no to poszłyśmy jeszcze raz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry