reklama

Październikowe Mamy 2010

Mamaagusi bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję, bo to co napisałaś dokładnie oddaje to co czuję i cieszę się bardzo, że Cię poznałam i że jest ktoś kto mnie rozumie :*

reklama
nat nie ma za co ja chce poprostu zeby dziewcyzny też zrozumiały o co ci chodzi i mi też czasem po części. mam nadzieję, że to moze jakoś wyjaśni niektóre sprawy i twoje zachowania

RENATKA nie wiem o co kaman ,ale trzymam kciuki !!! Oby się udało , tylko nie zapomnij nas poinformować , bo nam kciuki odpadną ;-)

MAKUC miłego dnia!

KANIA to straszne ,ze tak cierpisz, a to od kręgosłupa??? A śpisz w ogóle z takimi dolegliwościami? Jeśli chodzi o moja kontrolę , to na chwilę mam spokój i fakt odetchnęłam. Szpieg zawiesil kontrolę do 5-tego marca ;-)

WIOLI a ja chciałam Cię prosić o wklejenie jeszcze raz fotki swej (jak mnie już doszły słuchy) ślicznej osóbki. Plissss!

Zapomniałam się Wam pochwalić ,ze wczoraj pierwszy raz robiłam sama sushi ;-). Oczywiście idealne nie wyszło ,ale muszę przyznać ,ze całkiem całkiem. Nawet Doriankowi smakowało.

Reantka ja TRZYMAM podwójnie ;-) tzn. się jedna ręka druga ręka :-). I bym bardzo chciała już wiedzieć ;-).... haha ty paszport miesiąc odbierasz. ja zuzkowy dowód 5 miesięcy odbierałam buahahah
Kania wspólczuję, że Cie pupa boli ehhh a ile Ci jeszcze zosstało??
Mamgusi no to bardzo dobrze, że uczysz się sama dla siebie :-) i chcesz podnieść kwalifikacje. trzymam kciuki za te studia, bo fajnie wszystko tłumaczysz więc dobry ratownik by z Ciebie był.
Dorisek no coś Ty dzis luzik w pracy :-) . Tylko ja się pytam gdzie telefonik z rana....;-)
Wioli dzięki. A tak szczerze, to nie wybieracie się do Londynu?

ja tu mam ubaw moja tak tańczy ze po prostu sikam ze śmiechu eheh

KANIA to straszne ,ze tak cierpisz, a to od kręgosłupa??? A śpisz w ogóle z takimi dolegliwościami? Jeśli chodzi o moja kontrolę , to na chwilę mam spokój i fakt odetchnęłam. Szpieg zawiesil kontrolę do 5-tego marca ;-)
Zapomniałam się Wam pochwalić ,ze wczoraj pierwszy raz robiłam sama sushi ;-). Oczywiście idealne nie wyszło ,ale muszę przyznać ,ze całkiem całkiem. Nawet Doriankowi smakowało.
Zastrzyki biorę na zatoki :-( ciężko spać z tak bolącym tyłkiem.
To dobrze, że kontrola na jakiś czas zawieszona.
A co do sushi to wielki szacun, ja nawet nie próbowałam nigdy a co dopiero zrobić.
Sarisa jeszcze 10... nagraj Zuuu !!!!
Mamaagusi ja trzymam mocno kciuki za Twoją maturę i dalsze plany :-)

Ostatnia edycja:
renata kciuki zaciśnięte!!!!
wioli przyłączam się do prośby doris : fotkę proszę:tak:
doris super,że suszi wyszło i Doriankowi smakowało:tak:. I fajnie,że szpieg dał ci odetchnąć;-)
e-lona nie powiem:zawstydzona/y:

Franek mi dzisiaj zasnął szybciej,niż zwykle,ale co się dziwić,jak musiałam go przed 7 obudzić:-(. U nas wieje okropnie:no:. Mam nadzieję,że się uspokoi,bo zakupy muszę zrobić:confused:.

sarisa filmik nagraj i wstaw nam tutaj , zebysmy tez mogly posikac ze smiechu :-D
A o co chodzi z bucikami dla fasolki? Bo nie wiem :baffled:
A rano nie dzwonilam , bo nie chcialam Cie budzic ;-) ,myslalam ze spisz o tej porze ;-)

emiliab u nas podobnie. Halny daje czadu , a ja nie cierpię wiatru :-(

sarisa dziekuje ale ratownictwo jest w zapasie. nie jest to moj glowny cel choc chcialabym chociaz ratownictwo jesli sie nie uda nic innego. narazie musze chemie ogarnac a to latwe nie jest choc pewnie tez nie niemozliwe.
emiliab u nas tez okropnie wieje i do tego pada, jest brzydko i aż się z domu nie chce wyjsc
kania to wspolczuje zatrzykow pewnie juz dawno pisalas o tym ale ja ostatnio niezbyt na bieżąco znow tu jestem...

Widzę że w całej Polsce wiatry takie, że głowę urywają... u Nas niestety też.
Mamaagusi rozumiem, nie przejmuj się tym że coś przegapiłaś, w sumie nie dawno pisałam bo zastrzyki dopiero od 2 dni biorę.
Emiliab mąż na dobre wrócił do pracy??? Zlecenia mają???
Sarisa gdzie ten filmik??

reklama
Kania aż tyle ałć
Mamagusi a no to trzymam kciuki za te co chcesz ...pisalaś o ratownictwei dlatego napisałam. A na lekarza też się nadajesz :-)
Dorisek no buciki różowa ramka Zuzia 19.02.2012 haft krzyżykowy ;-). Jak dalej nie kojarzysz to sobie fotki przejrzyj na bank je znajdziesz heheh ;-). I to sushi a idź mniam mniam
Emiś u nas też glowę urywa :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry