• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja też niestety fajkowo uzależniona ale tak jak Ty Ragna również tego nie znoszę...niestety mam zbyt słabą silną wolę i sobie popalam raz więcej,raz tochę mniej i co jak co,ale żałuje że po odstawieniu Miłosza od piersi sięgnęłam po pierwszego papierosa-do tej pory go sobie wyklinam!!!!

Kahaa wiem że atmosfera nie ta ale nie uciekaj bo będzie lepiej (na bb)musi być!!!!:sorry:

kahaa to byl post podziekowania a nie pozegnania prawda?

kafelki mi sie bardzo podobaja,
co do zdjec, rysia super porównanie, czas leci, dzieci rosna jak na drozdzach
co do fajek to palilam 7 lat nie pale 5 z czego sie bardzo ciesze, nie zamierzam wracac do nalogu i nienawidze zapachu petów, tfeeee

Ikaa, i chwała Ci za to.
Ja bardzo nie lubię, jak widzę spacerujących z dziećmi rodziców lub dziadków, którzy palą papierosy. Normalnie budzi to moje oburzenie. Tak samo nie znoszę, kiedy idę ulicą, a przede mną idzie palacz i dmucha mi dymem w twarz. Wtedy chamsko manifestacyjnie macham rękami, jakby opędzając się od dymu, a jak idę z Hanią, to głośno do niej mówię - szybciutko, szybciutko, bo pani/pan pali, a papierosy śmierdzą i są beee. Taka już ze mnie wredota...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry