reklama

Październikowe Mamy 2010

Ida puknij się w głowę a ja mam bliżej do ciebie niż ty do Wioli i ci też nastukam za tą wredną bicz, poza tym ja bardzo lubię bicze :-)
Wioli- no ja nie dostanę pożyczki jak Ida, ale ona za mnie ci nastuka zaraz
Alicja i Ragna, balejaż robię i podcinam lekko, bo zapuszczam ciągle, źle pocieniowane włosy, a balejaż blond.
Ragna- jak długo czekałaś na kafelki, bo ja muszę zacząć myśleć nad łazienką i kuchnią i jak patrzę na te wszystkie kafelki i każdą bym chciała.

Szkoda, ze się tak porobiło jak porobiło, no ale wiem, ze w życiu nie jest tak pięknie jak w książkach i nie każdy musi za sobą przepadać. No i ja mam cichą nadzieję, że pewne laski wrócą i mam tu na myśli te nieobecne dość długo, dobranockę, czarodziejkę i efę i te co coraz mniej piszą i te które się już na dobre pożegnały.

reklama
a ja mam w du.pie już wszystko co się tu dzieje i spadam stąd na stałe bo przez to wszystko co się tu dzieje nie czuje się tu dobrze...nic się nie zmieniło na lepsze,jest tylko gorzej (to tak z mojego punktu widzenia)więc żegnajcie fajnie i mniej fajne mamusie:tak:wracam do rzeczywistości!!!!

edit:i prosiłabym moderatorkę Nat albo Makuc by usunęły całkowicie mój profil albo przynajmniej dały wskazówki jak to się robi bo ja niestety nie mam zielonego pojęcia:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ideeek Ideeek jest :-D
wracaj mi tu! szybciutko! i pisaj no co tam u Was! bo ja razem z kromą do Ciebie zawitam i wtedy na szanowną d..nie usiądziesz przez tydzień ;-) :-D :-p

edit

rysia :-(

nikogo na siłe nie da sie zatrzymać :-(

Ostatnia edycja:
Makuc mam pytanie czyli ja mam do administratora napisać czy to któraś z Was ma zrobić bo ja mało kumata w tych tematach??!!

reklama
Nic się nie zmieniło na lepsze ? no a jak miało się zmienić skoro prawie wszystkie mamy uciekły :confused::eek:

Ja, kroma, alicja i ragna od rana coś próbowałyśmy pisać, normalnie jak zawsze o codziennych sprawach, ale same nie podtrzymamy całego forum, chociażbyśmy się bardzo starały :sorry::dry:

ida, taka bicz to nie bicz :-p:-D

wioli, makuc, rysia, happy, kahaaa i reszta co nagle znikneła, nie wyłupiacie się już tylko piszcie co u was, czy to takie trudne ? :sorry:

i podobnie jak kroma, bardzo bym chciała żeby wróciły do nas "stare" mamusie, efa i czarodziejka, wieki już nie pisały :-(

kania, gdzie ty ?

dawidowe, ogarniaj się i pisz jak weekend :tak:

mała mi, jak było w rodzinnych stronach ?

sarisa, jak się czujecie ?

Więcej nie pamiętam i lece myć włosy bo znowu będę musiała w pracy w czapce siedzieć :ninja2::rofl2:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry